שריף.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifגם אני ראיתי אותה!!!11

פעם הבאה כבר הסכימו לי לבוא ברכבת לבד מב"ש ולהוית אתכן כל היום.

חמצמצה

New member
באאאא לי ../images/Emo13.gif

תארו לי משו חמוד, די פשוט בכל זאת 3 חודשים לא עשיתי דולי
אבל שיהיה מיוחד, ועם אופי!

8ar8ie

New member
בסדר:]

שיער: חלק בלונדיני ודי ארוך שמלה ורודה בהירה, מחשוף V... שיוצאים ממנו שני חוטים עפ פונפונים די מתנפנפת כזאת... כאילו לא צמודה:| חגורה חומה גרביים עם פסים בכל מיני גוונים של ורוד עד הברך נעלי בובה קטנטנות וחמודות:] חום/סגול כהה/ בורדו... אביזרים: עגילים נחמדים ומנצנצים כנפיים תכלת לבן כתר

חמצמצה

New member
עשיתי כבר נעליים ../images/Emo3.gif

אבל השמלה עם החגורה
ממש אהבתי וכן גם שאר התיאור

../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif מנסה..בטח לא תאהבי

לא יודעת... לפי דעתי התיאור יצא לא משהו טוב נתחיל:
שיער
שיער מתולתל פזור עד אזור סוף החזה בערך. השיער סגול בהיר מאד! מאד מאד מאד
חולצה
חולצה קשירה שהחוטים לא יהיו ספגטי אלה קצת יותר עבים משהו כמו 3 פיקסלים שיהיו.. החולצה בצבע תכלת.
חצאית
חצאית עד לברך בצבע אדום קצת בהיר מן הרגיל. חצאית כפלים..
נעליים
נעלי בובה אם את רוצה שהצבע שלה זה אדום קצת יותר חזק מן החצאית ונקודות דיי גדולות לא בעובי של פיקסל אחד שיהיו סגולות בהירות.
סטאף
להגיד את האמת אין לי ממש רעיון
אמ.. אולי אולי.. לא מצטערת אין רעיון >< תוסיפי לבד אם את עושה
סליחה... טוב אמ.. זהו.. תגידי אם את עושה (-בטח לא)
אוף -_- אני לא מצליחה לעשות שיער לטקסטייל גררר

little beetle1

New member
תאור דחוף

ללא שמלה ללא ורוד ווללא שחור! ^^ הממ.. משהו מסוגנן עם הרבה פריטים לא קי'צי מידי תודה!

Press Here

New member
^______^לי:)../images/Emo70.gif

יש לכן משהו בשבילי? טוב אסס..הכנתי דולי (בעצם רק את השיער) וזאת הדולי הראשונה שלי - כבוד
מצורפת תמונה
אז משו שמתאים לשיער בתמונה:), לא קשה, שלא יהיה ממש מאתגר... אבל חמוד ומעניין:) הולך
נ.ב: התמונה שמצורפת יש לה 2 גרסאות...האחת היא הראשונית והשניה היא הגרסא המשופרת..אבל בכלמקרה, איזו הייתם מעדיפים
הימנית או השמאלית

שטופ

New member
ציירי את מה שאת לובשת עכשיו.

או משהו שחברה שלך לבשה. או סתם משהו שראית היום. [בד"כ כשאני נותנת תיאור פשוט אני נותנת למישהי אחרת לצייר אותי
]

Painted Fairy

New member
אעאע

אני לא מאמינה ;[ כשבר ביקשתי תיאור באוף. ובשעווה. ואני סתומה ולא ראיתי שיש דרוש תיאור
[תודה שטופ
] טוב אז אני מעתיקה;[ : שמלה בצבעים לבן-תכלת שתהיה קלאסית אבל קצת יותר מיוחדת ממחוך וחצאית קפלים. ארוכה כמובן יפה כמה שיותר. תודה

למעלה