שנה טובה. D:

א ל א ו ר

New member
דרושה השראה/תיאור

אני רוצה שתביאו תמונה לא תיאור... ועליה אני יעשה דולי.. ואם אין לכן אז תיאור: בלי יפני בלי חצאית או שמלה ובלי שיער מתולתל תודה למגיבה

אמ../images/Emo54.gif

אין לי תיאור או תמונה אבל את לא חושבת שכדאי שדווקא יביאו לך תמונה/תיאור עם חצאית כדי שתוכלי ללמוד ולהשתפר?תחשבי על זה ככה..

א ל א ו ר

New member
בסך הכל תיאור

אל תהיו רעות נוו אני צריכה את התיאור הזה כדי לעשות דולי... בבקשה מישהי?

little beetle1

New member
טוב!

שער: שחור,עם קוקו והרבה הרבה שוונצים. חולצה: כתומה עם פס ירוק למטה. חצאית: חצאית ג'ינס עם חגורה אדומה. נעליים: אולסטאר שחורות/ירוקות בצבע של הפס בחולצה. מקווה שאת אוהבת.. ^^

ש ר ו נ ע

New member
אממ...

זה לא מה שחיפסתי,רציתי משהו קצת יותר מאתגר...אבל תודה בכל מקרה זה באמת תיאור יפההה

8ar8ie

New member
תיאור:]

שיער: שיער שחור מתולתל מאוד בקוקו טיפה שקר כזה אבל שרוב השיער יהיה פשוט פזור גופיה קרם צהבהב עם תחרה בורדו חמודה:] ז'קט ג'ינס חמוד ודי קצר וספורטיבי עם רקמה מעניינת (פרחים/ פרפר/ דרקון...) חצאית עד הברך בורדו חמודה כזאת חגורה לבנה עבה עם סמיילים מגפיים שחורים חביבים עדיף עם שפיץ... ועקבים איפור שחור עדין..מאוד... (שיהיה בגוון שחור אבל שלא יהיה גוש שחור ומפחיד) שפתיים אדומות בורדו

ש ר ו נ ע

New member
אע??../images/Emo122.gif

לא הבנתי את השיער
אבל תודה,אני אעשה^^ מותר לי לשנות קצת דברים?...כאילו צבעים וזה...

Cool Simsit

New member
טוב הנה התיאור!!

שער
שחור כמובן עד אחרי הציצי (אבל קצת אחרי) חלק כזה וגולש
טופ
חולה ארוכה לבנה עם מחשוף כזה למעלה (מצורף בקובץ) ובמחסוף מציצה גופייה ורודה. בחולצה יש כיס בוורד (כמו הקובץ) וכתוב עלייה בשחור "Good girl"
בוטום
חצאית שחורה כמעט עד הברך. על החצאית יש באלכסון פסים ורודים (בקובץ)
נעליים
נעליי בובה ורודות עם פלטפורמה לא גדולה מידי בסוגר פרח לבן או לב לבן
תוספות
בשער סיכה לבנה או ורודה או שניהם. על הרגל מין ציור קטן הציור קרוב יותר לנעל ומתחת לברך. צמיד אחד שחור או ורוד. וזהו תגידי לי אם את משתמשת!
ורק שתדעי שהכל מבוסס על הבגדים שלי יש לי אותם ואני חורשת עליהם! במיוחד על החצאית! על החולצה רק בחורף!

ש ר ו נ ע

New member
כנסי

לקחתי כבר את התיאור של מאיה(ככה קוראים לה?
) אבל גם שלך ממש יפה^^ תודה בכלמקרה

Cool Simsit

New member
אהה טוב פשוט כי כתבתי ולא ראיתי...

איזה קקי.. אז את לא משתמשת?? כי אני אביא אז למישהי אחרת! שירצו

למעלה