שנה טובה. D:

PakoLina

New member
דרוש תיאור :)../images/Emo118.gif

לא מסובך מדיי, שיער לא מתולתל ^^ תודה :) אני חסרת השראה :(

ולריע

New member
תיאור =)

שיער: שטני- בלונדיני, צמה לצד ופוני לצד השני....פרוע כזה עם שוונצים חולצה: גופיה לבנה עם PUMA בשחור ובגדול ג'ינס נמוך וישר (יעני לא מתרחב) עם הרבה קפלים כאלה... נעלי אולסטאר שחורות חותלה (?!?!?!!?) ליד עם פסים באדום לבן.... תיק צד, שק ורוד בהיר שמציץ ממנו בקבוק מים
אמממ בהצלחה? מקווה שלקחת חח

PakoLina

New member
תודה :)../images/Emo118.gif

קצת מאתגר בשבילי... אני אנסה, אבל אני לא בטוחה שזה יראה כמו מה שתיארת, אלא יותר כמו חייזר >>

ינקיפנק

New member
שבוע...ללא..דולי....חייבת...תיאור..

דחוף...משהו..יפה..כמו...שאתן...נותנות...כרגיל..סגנון...פיותי..תודהה!..

mirymoo

New member
פנקי ינק חזרה??????????

יאפ יאפ!!!!!!!סיגנון פיותי????משזה לא יהיה הינה תיאור בישבילך: פה....לא מיוחד אבל את תדעי לשפר

../images/Emo110.gifרעיון כללי להשראה:)

תמיד בחגים כולם משקיעים בבגדים, קונים דברים חדשים ומיוחדים כדי להשוויץ לכל הדודים?.. כן יופי:) תעשו על הדברים הכי מיוחדים דוליזD: או על מה שלבשתם לחג

תיאור לאימוץ..

מישהי שרוצה תיאור די קשה..של מה שלבשתי בראש השנה שתגיד. וזה ממש יפה רק שתדעו חע!

נושיfay

New member
|בנה|מיאוו!!

אני רוצה תיאור לפיקסלארט סמיילי..^_^.. מממ כאילו..של מה? תפוז גזר אני יודעת מה..<< ואממ הרבה הבעות.. כי אין לי רעיונות חוץ מבוכה כואס שמח וזהו..<< נמנמנמ אני אשמח לרעיונות..&_&

DOLLS GIRL

New member
מנסה

אוקי ההתחלה דורשץ שמלה ארוכה אז ככה השמלה מתחילה עם שרוולים נפוחים באדום (כמו בצאוורון) ואחרי הקטע הנפוח ישכסף עכשיו המחשוף דומה למחוך באדום יותר עמוק כזה אדום יין ויש לא חוטים כמו שלמחוך בכסף

למעלה