קר לי.

Radio Joe

New member
%

שיער ארוך, מתולתל אסוף לשתי קוקיות שמתנופפות הצידה. יש לה גם פוני, הוא מתנופף הצידה.
סוודר גולף, בלי שרוולים. מתחת יש חולצה לבנה משרדית, עם שרוולים מקופלים מעט, וכפתור שחור בכל קיפול.
חצאית בצבע הסוודר גולף [תבחרי בעצמך *מתה*], קפלים-מאנגה קצרה וקלילה.
גרבי ברך, עם מעויינים צמודים [מכירה?] בצבעי הבגדים [לבן, צבע הסוודר, שחור וכתום שלכת כזה
] גרב אחת מקופלת ממש ממש מעט בלמעלה שלה.
מגפי-פריקים-שחורות עד מתחת לברך, עם אבזמים כסופים בכל צד, וסולייה מגניבה גדולה.
2 צמידי עץ עבים, באיזה צבעים שבא לך מהגרביים.
גומיות בצבע כתום-שלכת [
] עם פונפונים חומים, שניים בכל קוקיה.
עגילים שאנטי. אין לי איך להסביר, אז בקובץ -> [רק בצבעים אחרים] זהו, נראה לי. תכף אני אשלח לך איזה בייס ^^. ותגידי אם את עושה! :O

my presious

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo99.gifכמעט בטוח עושה.

לא כתבת את צבע השיער, אז אני מניחה שאת הצבעים אני אבחר לבד

yaeloolik

New member
הו הו הו../images/Emo2.gif../images/Emo25.gif

אני יכולה גם? D: איזה תיאור יפה
.

PakoLina

New member
יש לי :)../images/Emo118.gif

שיער פזור בצבע חום - שטני, נגמר קצת לפני המרפקים. צעיף אדום בורדו, נגמר באזור הבטן. חולצה אדומה, מעליה ג'אקט קורדרוי חום :) ג'ינס כהה ארוך, ואולסטאר\מגפיים. מקווה שתעשי :) בייס מלורליין

shmeksit

New member
../images/Emo182.gif דרוש תיאור!

עם בייס זה יהיה נחמד :) משו לא קשה מידי, מראה חורפי עם צעיפים וכפפות וכל מיני.. בצבעים סתווים כאלה.. ^^

8ar8ie

New member
תיאורון:]

אין בייס... שיער בלונדיני לבן כזה חלק ודי קצר כובע צמר ורוד בהיר בהיר סרוג כזה (שרואים קוים של צמר..) ז'קט חום כהה פתוח ארוך כזה (נגיד עד הברך) שיושב צמוד לגוף... סוודר אופוואיט/ שמנת כזה סגור אבל עם כפתורים חומים באמצע:| צעיף ארוך עם פסים: ורוד בהיר, ורוד כהה (אבל מעושן עתיק כזה), חום וחום ירקרק) שהסוף של הצעיך הסתיים בחוטים עם פונפונים כאלה
ג'ינס בהיר ונחמד וארוך שכמעט מכסה נעלי בובה בצבע בורדו כזה

8ar8ie

New member
להשתמש בו?:0 תודה../images/Emo25.gif

לי אין בעיה כמובן:] תלוי ביובל...

shmeksit

New member
|טיהפ|אבל אני רוצה !

חח אני אנסה אם אני לא אצליח תוכלו להשתשמש בו! ^^

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifדרוש תיאור.

צבעוני ונחמד. לבייס הזה,שלקוח מצ'ירוויל. רק תגידו איזו תנוחה ואיזו הבעה.

2ofir

New member
נמנמ:]

שיער: 2 קוקיות ארוכות נופלות על הכתפיים עד לאורך של התחת:0 בצבע בלונד שטני:] חולצה: חולצה בצבע תכלת סטרפלס שפיץ[כאילו נגמק בשפיץ] ג`קט בצבע ירוק תפוח ועל הכיס הימני הדפס של תות^^ חצאית: חצאית בצבע אדום[של התות] נעליים: נעליים בצבע ירוק שאר ירקות: תמידים צבעוניים לפי צבעי הקשת, כובע בצבע ורוד כזה כובע רחוב חמוד^^ אממ זהו מקווה שאהבת, תגידי לי אם את עושה:]

../images/Emo140.gif תיאור

שער
שער חום בהיר אבל לא נותה לבלונד. השער אסוף בקוקו נמוך שמונח על הכתף. את הקוקו מחזיקה גומיה (צבע תבחרי את) לשער אין שביל מיוחד הוא פשוט מחולק לשני חלקים אבל אין שביל.
טופ
חולצה ארוכה לבנה. מלמלה חולצה עם שרבול קצר בצבע שחור ועליו הדפס של כמה פרחים כתומים (לא כתום זוהר) על החולצה השחורה בשרבולים ובלמטה יש פסים כתומים (כל פס פיקסל ו2 פסים). החולצה הלבנה מבצבצת ממתחת לחולצה השחורה.
בוטם
מכנס שחור 4\3 ישר אבל לא ממש על הגוף. בלמתה של המכנס בצד שמאל יש פרחים כתומים כאלו שעולים למלה.
נעליים
מן מגפיים שחורות כאלו שהשרוך בהם אבה ועובר בזיגזג (כל נעל שרוך אחד)
תוספות
+קולר שחור עם נקודות כתומות. +חגורה כתומה שעשויה מטבעות גדולות כתומות. +תיק צד שחור ועליו הדפס כל שהוא בכתום. +עגילים מיוחדים כתומים. תכתבי אם את משתצמשת או לא

למעלה