קר לי.

../images/Emo113.gifתיאורעמציור-לכל מי שרוצה :)

טוב,משעמם לי..וחשבתי על תיאור..מי שרוצה-שיהנה, ואתם יכולים גם להראות לי ת'דולי שיצאה אם הכנתן ממנו (אם בא לכן חח) ולא ממש השקעתי בציור חחח זה סתם כדי להמחיש..כדי שיהיה מובן יותר.. אז אל תשפטו ת'דבר הזה :S *בייס ופלטות-שלי חח :) *ר"צ-ראה ציור. אפשר לראות את זה בתור שמלה,או בתור חולצה וחצאית... הסברתי בתור חולצה וחצאית שיהיה יותר ספציפי.
שער-חלק עם מעט דירוג,שחור משחור...גולש עד אחרי הכתפיים.
חולצה-שרוולים מתרחבים,בעלת מחשוף V עם 'כפל' (איך לתאר..ר"צ) מפוספס...בין השדיים אבן חן בצורת מעויין. החולצה בצבע סגלגל... אבן החן עם מסגרת שחורה והאבן עצמה בסגול בהיר יותר ובמרכז ניצוץ זהב...
החצאית מתרחבת (אני לא יודעת לעשות את ההצללות האלה,אתן מבינות בזה...אז מקווה שהבנתן מהדוגמה..) שוב,החצאית בצבע סגול כפי שהחולצה, והחלק העליון שלה גם עם 'כפל' מפוספס.
תוספות: א.שרשרת פנינים-אולי לא כך כך מוסיף...אבל אפשר בזהב עם אבן דומה (מוטיב אבן החן מככב פה חח) ב.לא ציירתי,אבל נראה לי נחמד אם לא עושים שרשרת להוסיף מין כתר קטנטן וזהוב במרכז הראש.. אממ זהו...ולדעתי זה מתאים על בייסים של מנגה... תהנו :}

../images/Emo113.gifעוד אופציה לשיער...

ציירתי קצת גרוע..אני אנסה להסביר: במרכז הראש קבוצת שיער משוכה אחורנית, בצדדים שתי קבוצות קטנות שמשוכות לאחור (למאחורי הראש...) שוונצים קטנים על המצח,השער חלק ואז גלי.

YuviChan

New member
תגידי דנה../images/Emo126.gif

החברה הכי טובה שלך היא גל בצלאל
פעם התחפשתן בפורים לדו שיח
היית בספריה של שוהם אתמול
וחיפשת את הספר "הסכין המעודן"
אם כן אז אני מכירה אותך

ינקיפנק

New member
טוב...אני מביאה לך רעיון ישן שלי לד

ולי גדולה, שלא ציירתי... אז הנה, אני מתחילה את התיאור מלמעלה למטה:שיער בצבע שחור סיני בקוקו גבוה, השיער ממש ארוך, עד התחת. צעיף ודוד בהיר ממש, ארוך מאוד, שמתעתף סביב הצוואר פעמיים וגולש על החזהשמלה לבנה עם שרוולים גדולים פתוחים כאלה, השמלה היא שלמת קפלים, שהקפלים מתחילים מאזור החזה.נעלי בובה ורודות.הנה ציירתי לך לא היה לי מה לעשות..

ממ..

שיער-פוני,והשאר אסוף לגולגול אחורנית.. קשה לי לתאר,אבל הנה תמונה שמראה את זה מפרופיל כדי שתביני את התסרוקת: http://www.hair-styles.net/prom/large/p10.jpg אני בעד צבע שחור.
חולצה-גופיית מעטפת עם מחשוף V+שרוכים. צבע מומלץ-סגול כהה (ואפשר להוסיף לחולצה עיטורים-פטרן כלשהו בצבע שחור/סגול בהיר) ניסיתי לצייר בחפיף: http://img299.imageshack.us/img299/5637/top0rp.png
אביזרים- א. את הגולגול בשיער אפשר לקשט בסיכת פרפר יפה, או להוסיף סיכות קטנות ליד הפוני. ב. עגילים ארוכים כרצונך-להתאים לצבע החולצה..:} אממ מקווה שעזרתי.. ניקול :p

the queen zohar

New member
סבבה../images/Emo168.gif

שיער- בלונדיני עם פוני לצד.יש שביל. טופ- מקטיפה.בצבע בורדו.מכופתרת בכפתורי זהב.יש רקמות מזהב.השרוולים כמו בחולצת סירה,רק שאח"כ הבד נצמד אל הגוף וממשיך(פיקסל לפני היד). דאון- מכנסיי קטיפה.מעוטרים ברקמות זהב.בצבע בורדו. נעליים- נעליי בובה(אני זוכרת שזה בן)בצבע...בורדו
סתם,בצבע שחור. שאר ירקות- כתר זהב. עיניים כחולות. גרביונים. שרביט. פשוט התחשק לי נסיך מימי הביינים...

למעלה