קר לי.

Blue Pencil

New member
../images/Emo101.gifקר לי. ../images/Emo186.gif

אני הולכת להכין לי תה. דרוש תיאור.[:

../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif דרוש תיאור...

זהו!! אני יודעת להכין שמלות וחצאית!! לפי למה שאתם רוצים בתיאור הזה אבל לא קשה מדי... רמה קל-בינוני הכל חוץ משעיר מתולתל! עדיך מקורי...

../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif תודה!!

תשתדלי לעשות את זה מהר טוב?? סליחה פשוט זה חשוב עד 11 12 בלילה... האמת זה צריך להיות מוכן עד תשע >< סליחה...

הנה:

ערבבתי בין המוטיבים של ילדה ואישה.. לדעתי הבייס הכי מתאים הוא הבייס מצ'ריוול. http://jishin.i-pixel.org/ שיער: שיער חום, ארוך, הקצוות מתעגלות פנימה. יש 2 פסים בלונדיניים, אחד בכל צד. השביל הולך לצד. בצד ימין של השיער יש קוקו קטן. שמלה: שמלה ורודה, קצרה, שרוולים תפוחים. יש מחשוף וי. על השמלה יש נקודות אדומות. מתחת לשמלה יש חצאית ארוכה בצבע סגול חיוור. על החצאית יש הדפס של פרחים. נעליים: נעליים עם פלטפורמה בינונית, בצבע אדום.

../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif אוו התיאור מדהים../images/Emo99.gif

אני עושה וכניראה תיראי אותו בשדחם הבא ^^ רק לא הבנתי דבר אחד מז'תמורת "בצד ימין של השיער יש קוקו קטן" איפה הוא אמור להיות?

tamaguchi girl

New member
דרוש תיאור.

משהו ברמה בינונית. לא מאתגר כי אין לי כוח >< מיוחד כזה. פרוע. חולצות על חולצות, דברים קרועים, המון שרשראות וכל מיני שטויות ומה שבא לכם. שיהיה מפורט ^^ לא מבטיחה לעשות, אבל אני אשתדל

הווו רוית^^

שיער: שיער ארוך, מגיע בערך עד הפופיק או סוף החזה [איך שבא לך], חלק חלק. 4 פסים דקים בצבעים: ורוד, תכלת, בלונד, ירוק. השיער בצבע שחור-כחול כזה. הקצוות של השיער בצבע כחול ים. השיער קצת פרוע עם מלא מלא שוונצים. חולצה: חולצה 1- חולצת בטן ורודה עם 2 פסים דקים צהובים רוחביים [כמה מילות תואר במשפט אחד חחח] חולצה 2- ג'קט פתוח בצבע ירוק כהה. באיזור הפטמות יש 2 פרחים-אחד בכל צד. העלים של הפרח בצבע אדום והעיגול הזה של הפרח בצבע צהוב. מכנסיים: ג'ינס רופף, ארוך. הצבע של הג'ינס דהוי. יש קרעים באיזור הברכיים. הג'ינס מתחיל להתרחב ממש בהתחלה. כיסים- 2 כיסים איפה שהם אמורים להיות [ליד האיבר נו..] ברגל שמאל כיס אחד גדול בירך. ברגל ימין כיס אחד גדול אחרי הקרע בברך. אביזרים: חגורה חומה עם אבזם עגול בצבע כסף. מתוך החגורה נופלת שרשרת בצבע כסף ארוכה עד הברכיים. שרשרת לא צמודה עם הסמל של פיס. עם בא לך אז כובע אפור לצד עם סמל של פומה. מלא מלא צמידים דקים. נעליים: אולסטאר אפורות עם שרוכים פרומים. יש כתמים אפורים כהים [כמו של שפשוף] את לא חייבת להשתמש^^

הווו רוית^^

שיער: שיער ארוך, מגיע בערך עד הפופיק או סוף החזה [איך שבא לך], חלק חלק. 4 פסים דקים בצבעים: ורוד, תכלת, בלונד, ירוק. השיער בצבע שחור-כחול כזה. הקצוות של השיער בצבע כחול ים. השיער קצת פרוע עם מלא מלא שוונצים. חולצה: חולצה 1- חולצת בטן ורודה עם 2 פסים דקים צהובים רוחביים [כמה מילות תואר במשפט אחד חחח] חולצה 2- ג'קט פתוח בצבע ירוק כהה. באיזור הפטמות יש 2 פרחים-אחד בכל צד. העלים של הפרח בצבע אדום והעיגול הזה של הפרח בצבע צהוב. מכנסיים: ג'ינס רופף, ארוך. הצבע של הג'ינס דהוי. יש קרעים באיזור הברכיים. הג'ינס מתחיל להתרחב ממש בהתחלה. כיסים- 2 כיסים איפה שהם אמורים להיות [ליד האיבר נו..] ברגל שמאל כיס אחד גדול בירך. ברגל ימין כיס אחד גדול אחרי הקרע בברך. אביזרים: חגורה חומה עם אבזם עגול בצבע כסף. מתוך החגורה נופלת שרשרת בצבע כסף ארוכה עד הברכיים. שרשרת לא צמודה עם הסמל של פיס. עם בא לך אז כובע אפור לצד עם סמל של פומה. מלא מלא צמידים דקים. נעליים: אולסטאר אפורות עם שרוכים פרומים. יש כתמים אפורים כהים [כמו של שפשוף] את לא חייבת להשתמש^^

2ofir

New member
דרוש תיאור לי ולענבר[מלפפון]

שיהיה מעניין מאתגר ויפה:]

2ofir

New member
מקפיצהההההההההההההההההההההההההההההה

מישו
?

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo187.gif*מנסה**O*

שיער. חום ארוך מאוד בשתי קוקיות נפולות שאסופות בגומיות ארוכות כאלו שמסתובבות סביב השיער די הרבהD:בצבע ורוד-אדום. יש פוני(לא מרובע) שחלקו אסוף הצידה בשתי סיכות, אחת ישרה ואחת ישרה עם שני ריבועים כחול וירוקP: חולצה. סירה קצרה ירוקה. בצד יש שסע שמתחיל בכפתור ורוד. מהשרוולים יוצאים חוטים ורודים. על החולצה מצויר פרצוף של חתול אבל רק תרשים, סקיצה כזאת באפור עם עיניים בצורת X
מכנסיים. לבנות-אפורות עם שני כיסים מקדימה ועוד כיס ליד ברך שמאל. מהכיס הזה יוצא ראש של חתול, אמיתי.
המכנסיים מסתיימות קצת אחרי הברכיים. נעליים. כפכפי אצבע כחולות. סטאפיס. *רצועות עור חומות מלופפות סביב הידיים(מתחילות קצת לפני כף הידיים ומסתיימות במפרקים של האצבעות). *חותלות ירוקות בהירות עם מעט פסים כהים. לא מתרחבות. *שרשרת עם תליון X שחורD: השקעתי^.^ תגידו אם אתן עושות:]בבקשה?

2ofir

New member
../images/Emo99.gifממש אהבתי!!

אני וענבר כבר עשינו דולי אבל אני אעשה אצ זה^^ האממ יש לך בייס מתאים ופלטות
כי אני אצל אמא ואין לי כלומ

my presious

New member
../images/Emo42.gifחורף../images/Emo99.gifדרוש תיאור^^

נמ. תיאור לא קשה מדי, רמה בינונית. משהו סתווי שכזה, עם צבעים סתוויים. אם תוכלו לצרף בייס מתאים זה יהיה נהדר
לא מבטיחה לעשות. אבל כמעט בטוח שכן. חג שמח!

למעלה