מערכת בעברית..

PIonit

New member
../images/Emo101.gif מערכת בעברית..

כי זה לא קופץ כבר.. עד כמה זה מטורף לקחת יותר מ3 אשכול ראשי בשנה ב'? כי הבעיה שלי, היא שאני לא מצליחה להגיע למכסת נ"ז אחרת... ! בקורסים הקטנים (2 נ"ז+-) אני הרבה פחות מצליחה למצוא קורסים שמוצאים חן בעיניי + מסתדרים לי במערכת + במבחנים.. אם אני מוסיפה עוד קורס של אשכול ראשי (אם אני בכלל אקבל, כי הם לא בעדיפות לשנה ב.. אבל נניח) זה דווקא מסתדר מצויין! (זה יהיה קורס שאני אסיים בסמסטר א', כששאר הקורסים הראשיים שלי הם שנתיים או בסוף סמסטר ב'..). אפשרי או עמוס ולא מומלץ? תודה!

מה עם האשכול הבינתחומי?

לדעתי אם את עושה חילוקה נורמלית בין סמסטר א' לב'- זה אולי הגיוני, אבל הגיוני שלא יאשרו לך דבר כזה פסיכי, אז תנסי למלא במשהו אחר

PIonit

New member
אבל זה רק "נשמע" (אולי..) פסיכי!

כי זו נראית ממש אחלה מערכת לביצוע! תאמיני או לא, אבל הכי מוקדם שאני אתחיל זה יהיה בערך 9 או 10 ומשו, וסה"כ ללמוד 3-4 ימים חמודים
מה יהיה רע אם אני אצליח לעשות את כל האשכול ראשי במהלך התואר?
הבינתחומי זה לא מה שיושיע אותי- חוץ ממגדר, תרבות שהוא היחיד ממה שנשאר ורציתי- לא מסתדר, אז אני אקח אותו (בתקווה) בשנה הבאה..

Amie

New member
זה לא נראה לי פסיכי בכלל.

ואם מאשרים לך את זה, תגידי לי מה עשית, כי גם אני רוצה ארבעה אשכול ראשי!

נראה לי שיהיה לזה יותר צ'אנס לעבור אם הכל

מהבחירה של שנה ב', ובלי האפשרויות של ג'.

PIonit

New member
תפסיקי להיות שלילית.. זו קארמה רעה!../images/Emo121.gif

PIonit

New member
תודה לך!! עשית אותי אופטימית../images/Emo132.gif

(לא לגבי שנשיג את זה אלא שלא רק אני בונה על זה..) אני אחזיק לנו אצבעות
! אין, יש לי כ"כ הרבה מגבלות שזה לא מסתדר אחרת... אני אפילו מוכנה להתגמש, יש איזה 2 מאשכול ראשי של שנה ג' שמסתדרים לי, שיביאו מה שמסתדר להם!
טוב, שיגיע כבר המקצה שיפורים..!!

Amie

New member
לי יש בעיה גם עם עבודה מאוד לא גמישה

כלומר, אני חייבת לתת ימים מסויימים, ומעדיפה שלא יהיו בהם שיעורים (אם כי אין לי בעיה פילוסופית עם להבריז). בכל מקרה, יש מספיק מה לקחת מהאשכול של ב', אבל בטח ישאר מקום גם באשכול של ג'. השותפה שלי, שסיימה שנה ב', אמרה לי שברור ששנה ב' יכולים לקחת עבודה וראיות, כי חברות שלה למדו את זה השנה. ואז אמרתי לה שזה לא נפתח במערכת והיתה לי עגמת נפש (לא באמת)

למעלה