כמה חם?

917635

New member
דרוש תיאור../images/Emo113.gif../images/Emo41.gif

לדולי על בייס בינוני. בלי שמלות,חצאיות ארוכות וכנפיים. ושיהיה מאתגר:]

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gif אני רוצה. :)

אני מתארת את הכל בסגנון שלך כמובן. נעליים- מגפיים עם כפלים, חומות מכופלות שכאלה, עם תפרים ורודיםם.. אעע יש אמא מחליפה.O: טוב, אז עבי.;ף

יש לי בשבילך כנסיי

יש לי בשבילך: גופייה חצרה כזו גופיית ציצים כזאת קרועה קצת למעל רואים כתף אחת כי כאילו ה"מחשוף"קרוע כזה עגיל בפופיק וכפפות רשת שחורות אדומות כאלוו חצאית מיני שחורה עם הרבה קפליים כזאת עם ברק חזק ומתחת לחצאית מכנס ירוק או ורוד זוהר גם עם ברק ובלי קפליים שהמכנסיים היו צמודים והאורך שלהם יהיה עד תחילת הברך גרביי-ברך כאלו עם פסים שחור ועוד משהו !!(רואים רק את הברך בין הרווח של המכנסים לגרביים) ומגפיים אדומות ארוכות כאלו גםם עם ברק ושהצבע שלהם יהיה חום אפור ובלי פלטפורמהה את יכולה לשנות את הצבעים עם את רוצה! מה זה לא מאתגר? מאי!

../images/Emo183.gifג'ארסן מאגניב^^

אפשר תיאור לחסרת השראה כמוני? משהו ציבעוני ועם הרבה אביזרים. תודה

רחלי03

New member
מנסה...

שיער:סגול.פוני עד קצת מעל הגבות,בשוונצים כאלה
,ושני שוונצים משני צידי הפנים.השיער שלה אסוף לקוקו גבוה והוא מקפץ לו לכל הצדדים.
טופ:חולצת מעטפה,שרוול ארוך צמוד בצד אחד,ובצד השני כתפיה.צבע:ירקרק עם עיגולים בצבע כחול.
בוטום:חצאית ג'ינס קצרצרה מעל חצאית עד הברכיים בצבע לבן.
נעליים:נעלי בובה עם פרח על הסוגר בצבע כתום,והפרח בורוד.
תוספות(במלעיל):שרשרת חרוזים ארוכה כזאת,קשורה באמצע ומגיעה עד הפופיק,בכל מיני צבעים. שעון (אהה!האם מישהו אי פעם חשב לצייר שעון לדולי שלו?סתם תתעלמי)על היד בלי השרוול כמובן. אוזניות בצבע צהוב אם אפשר. אם את לא רוצה,או שאת רוצה להוריד או לשנות משהו,השינוי יתקבל בברכה. רק...אני אשמח לראות את הדולי בשדח"ם!... ואם לא הבנת משהו.... *תולה את האיום באוויר* סתם,תשאלי ואני אוסיף קובץ בשמחה.

kesemotek

New member
דרוש תיאור המשך דחוף ../images/Emo85.gif

לבוקר שבקובץ.......... לוידעת משו להוסיף או פיקסל ארט.... זה די דחוף כי זה לתחרות בוקרים שכבר התחילה =\ למה תפוזונע ולא נותן לי להעלות קבצים
הבוקר בקישור...

PakoLina

New member
+../images/Emo118.gif

לא קשה, אבל שיהיה מיוחד כזה P: ועדיך לא חצאית כי כבר חרשתי חצאיות ><

PakoLina

New member
עדיף*../images/Emo118.gif

במחשבה שנייה חצאית קפלים זה בסדר
נו אני והדפיקויות שלי >>

YuviChan

New member
אמממ.....תיאור../images/Emo70.gif

חולצת גופיה כזאת....עם כתפיה אחת....צעיף מאגניב בכל מיני צבעים...אבל ארווווווךךךך ארוךךךך...
וג'ינס עד הברך מתקפל

YuviChan

New member
הגופיה בצבע צהוב ביצה...

והצעיף בגוונים חמים...אבל בכל מיני צבעים

../images/Emo163.gifר כי את אוהבת אותי ../images/Emo9.gif

אמ.. כן.. ולמקרה שלא הנבת כלום מהקובץ ישיבה מזרחית וידיים כאלה כאילו על הירכיים ^.^ משעמם ^^

למעלה