כמה חם?

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo27.gifדרוש תיאור המשך ^^.

נתקעתי עם הקקה הזה, ואני לא יודעת איך להמשיך
. הלפ? ^^. בייס מגראפיק דולז:].

o0Invisible0o

New member
אני אוהבת לתת לך תיאורים.../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif

טוב אממ..מעדיפה את החולצה הורודה, אבל זה לא עקרוני.^^ מכנסיים- חומים כהים..ארוכים. במראה מחויט. עם כיסים קדמיים, קפל בסוף המכנס, פס גיהוץ כזה באמצע.
חוצמזה יש על המכנסייפ פסי אורך לבנים בעובי פיקסל.
נעליים- שחורות שמבצבצות מתחת למכנסיים. מתחת לחולצה יש חולצה לבנה עם שרוולי 3/4. אמ. טוב אני צריכה לתת את המחשב..
אבל בלה.
אני מקווה עוד לחזור אליך עם זה.^^

לא יצא ככ צבעוני... מקווה שתשתמשי.

שיער: [אם לא אהבת אל תשתמשי..] אסוף בקליפס אבל רואים רק את הקצוות של השיער. שביל באמצע. השיער בצבע חום אגוז כזה. בשני צידי הראש יש שתי קצוות שיער. [אחת מכל צד.] הקצוות האלה מתולתלים. אחת מאחורי האוזן ואחת על הפנים. חולצה: טי שירט לבן, די צמוד. יש הדפס של מיקי מאוס. באזור החזה כתוב: MICKEY… הכיתוב בצבע סגול עתיק כהה. חצאית: חצאית לא צמודה בצבע סגול עתיק בהיר.[מאותה הפלטה של הסגול עתיק כהה] בחצאית כתוב: MAKE WITH ME LOVE הכיתוב בצבע שחור נעליים: סנדלים עם שתי רצועות. הסנדל עצמו בצבע שחור, הרצועות בסגול. לא יצא כ"כ צבעוני...סורי את יכולה לשנות מה שבא לך...

../images/Emo163.gif לאאאא אני תכננתי עליה ../images/Emo122.gif

על כל הדולי, אם היא לא תרצה
נו טוב..

shmeksit

New member
חחח אני אוהבת אותך! ../images/Emo25.gif

אני ממש לא קשורה היום >< חח

shmeksit

New member
יאיי ^^ ../images/Emo25.gif

*מתחרפנת* *ואז ניזכרת שאני כבר מחורפנת!*

אני עושה=]]

אכלתם אותהה חיחי סתם=] אבלצ אני אוותר על הדפסים אולי אני יעשה מסבצות אני פשוט לא הכי יודעת לעשות הדפסים=] חיחי תודה

וואו תודה! חח לא ציפיתי שתאהבי ../images/Emo2.gif

ולעשות הדפס זה ממש קל... אחרי שמסיימים להצליל נגיד חולצה, מציירים במקום נפרד את הציור, ואח"כ מעתיקים אותו לחולצה, ומצלילים לפי החולצה
איזה סיבוך חח נראה לי מצאתי את היעוד שלי בדוליז

../images/Emo163.gifדרוש תיאור ^.^

שיהיה מגניב! כמו שיעל (קניידעלך בטעם תות) נתנה לטלי(?)דחכתי למי
הומ.. אבל בלי חצאית בבקשה! התיאור לתחרות מאחורה פשוט.. מה שאני עשיתי היה מגעיל
המ.. בבקשה מהר

למעלה