בבקשה...

ToryMaster

New member
ליאל

תתעלמי מהודעות כאלה יש אנשים שפשוט לא מסוגלים להבין את זה שאנחנו לא מאמינים ב"אלוקים"

P o M i K i

New member
כמובן...

הרי האפשרויות היחידות שקיימות זה או לאמין ביהוה או לא להמין לכלום או להאמין בפסלים...

BlaT©

New member
../images/Emo45.gif

אלוהים הוא האמת היחידה והמוחלטת, וכל אמונה אחרת היא שקרית. כולם צריכים להאמין באלוהים. למה לקבל אמונות ואנשים אחרים? באמת חבל שזה ככה. הרי אתה לא רואה אותנו מסתובבים ומפיצים את אמונותינו וטוענים שהיא הדרך היחידה. אני מכבדים את אמונתך, אמונתו של כל אדם היא זכותו. למה אתה לא יכול לכבד אותנו?

P o M i K i

New member
היית רוצה שיחשבו אצלי שאני מאמין

באמונה שיקרית. הילדים בכיתה שלי עדין בטוחים שאני נוצרי. הם מסרבים להאמין שיש עוד דתות בעולם חוץ מהיהדות הנצרות והאיסלם. אז שאמרתי להם שאני לא יהודים זה היו האפשרויות היחידות. האנשים כאן מסברים להאמין שקיימים עוד דברים...

ToryMaster

New member
לא לא

זה לא שהם מסרבים להאמין, הם מאמינים, הם פשוט מסרבים לקבל אתזה

A n g e l u s

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo44.gif

אלוהים זה לא דווקא מי שהטיפו לך בגן להאמין בו (טוב אולי לא הטיפו לך), הוא לא תמיד יהוה המוכר לכולנו וליהדות, לכל אחד אמונה משלו יהודות או לא עליך לכבד את זה ולקבל את זה שלא כולם מאמינים באלוקים הנזכר למעלה.

Shaaaki

New member
רגע...

איך הגעת לזה שאני לא מכבד אתכם?? איש באמונתו יחייה... סה"כ שאלתי במה אתם מאמינים...

BlaT©

New member
כן, כי:

"אז במה אתם מאמינים?? בפסלים??" בכלל בכלל לא נוטף זלזול.

ToryMaster

New member
כן

אני מאמינה בפסל של אישה עירומה. תהיה רציני לרגע, מה נראה לך?

Shaaaki

New member
אממם...

אז לא הבנתי... אם אתם לא מאמינים באלוהים ולא בפסלים אז במה אתם מאמינים?? נ.ב. - שלא תחשבו שאני תוקף אתכם... פשוט זה סתם מעניין אותי...

SaberTooth

New member
אלו שתי האפשרויות היחידות שלנו../images/Emo35.gif

מה עם... לא יודע.. טבע
אנרגיות
אולי ה"אלוהים" (כפי שאתה מתעקש לקרוא לו) שלנו הוא לא האלוהים שלך
לא, אתה בעצם צודק. אם אנחנו לא מאמינים באלוהים שלך, אנחנו בוודאי כסילים שסוגדים לגושי אבן.

Shaaaki

New member
אז ככה,

א) תפסיק לתקוף, אני לא בא לריב איתך! ב) "אלו שתי האפשרויות היחידות שלנו" - לא אמרתי שרק אלה האפשרויות האלה... רק שאלתי במה אתם מאמינים כי אני לא מכיר עוד אפשרויות.

Tatu4Taty

New member
באמת מה ההתנפלות הזאת?

הבנאדם רק שאל מחוסר ידע במה אנחנו מאמינים, איך שזה נשמע הגיע מהחוסר ידע הזה. הוא מתעניין אז למה לא לענות לא? אני חושב שכדאי להפנות אותו לפורום פאגאניזם בישראל בגלל שזה קצת פחות קשור לכאן ושם יוכלו לענות לו כמו שצריך.

BlaT©

New member
אין בעיה...

אבל דרך השאלה הראשונית שלו הייתה מזלזלת.

Shaaaki

New member
מה נסגר???

למה מחקו לי את ההודעה שהגבתי לכאן??? גם היא הייתה מזלזלת???

ToryMaster

New member
לא

היא פשוט דרשה את המשך הוויכוח ונכתבה בשפה שאני לא מוכנה לראות על גבי פורום שאני מנהלת. טודע

למעלה