בבקשה...

טינה 18

New member
../images/Emo101.gif בבקשה...

יש לי מורה מזה כלבה, היא מלמדת אותנו סוציאולוגיה, מה שאני רוצה לאמר זה שהיא צועקת על כל התלמידות ובמיוחד עלי!!- בלי כל סיבה מוצדקת. אולי אפשר להחזיר לה כגמולה???

BlaT©

New member
ברור...

את רוצה לבשל אותה בקדירה או פשוט להפוך אותה לקרפדה?

ToryMaster

New member
חחחח

מה שליאל מנסה להגיד זה שיש דרכים, אבל אנחנו לא ניתן לך אותן. זה כתוב בשורה האדומה למעלה

טינה 18

New member
רציתי להגיד ש..

חבל מאוד! כי המורה היא אכן כלבה, ואני אל מגזימה. אולי אתם יכולים להגיד לי אתרים טובים בעניין זה....

Envenom

New member
www.blackmagic.bull.sh

או: www.findyourfriends.nowhere או: www.yougettheidea.com

Only me16

New member
אני לא מהפורום הזה אבל יש לי תשובה

אולי האתר לא נפתח כי זה "בלאק מג'ייק"? אל תשתמשי בכישוף שחור! אני מאוד לא ממליץ... סורי אנשים...הייתי חייב לשים את ההודעה הזאת!

ToryMaster

New member
אין בעיה עם ההודעה עצמה

גם לי יש בעיה עם המ שאנשים מגדירים ככישוף שחור, אבל השאלה שלי היא איך ולמה אתה יודע את זה?<

Only me16

New member
זה לא הגדרה...../images/Emo107.gif

יש כישוף לבן ויש כישוף שחור... זה 2 דברים שונים... כישוף לבן זה הכישוף שעובד ע"פ שיקול דעת,אהבה, והוא לא פוגע באף אחד... לעומת כישוף שחור...שהוא ה"רע" הוא פוגע באנשים במתכוון..! ומי שעוסק בכישוף שחור יודע שכל מכל מה שהוא עושה חוזר אליו פי 3 כמו בכישוף לבן...אבל בכישוף זה חוזר באותה מידה כמו ש"שלחת".. אז אם בכישוף לבן אתה שולח טוב וכו'... ובשחור אתה שולח רוע וכאלה...אז מה תקבל בחזרה?...טוב? התשובה היא לא.. תחשוב על זה טוב...רציני...

P o M i K i

New member
באמת?

ממש לא מסכים גם ב"כישוף לבן" וגם ב"כישוף שחור" אתה שולח את אותם אנרגיות, פשוט המטרה היא שונה. תכלס אין שום הבדל בין צבעים ככה שאף אחד מהם לא באמת קיים יש "כישוף" וזהו. (וכמובן זאת דעתי האישית)

Only me16

New member
איש באמונתו יחיה../images/Emo107.gif

אבל הייתי ממליץ לך לבדוק את הדברים שאמרת... כי לדעתי אין להם כל בסיס...תבדוק...מה אכפת לך?..

טינה 18

New member
בלת..

מה שכתבת למטה אכן לא היה במקום מה ז"א בראשית בלה בלה. אני מבינה שאת לא מאמינה באל אבל לכתוב דבר כזה?! לאן הגענו..

P o M i K i

New member
זוכותו של כל אחד להאמין במה שהוא

רוצה. וזכותו לשים את זה בחתימה שלו. לאן הגענו שבנאדם לא יכול להגיד את המחשבות שלו בלי שהיו אנשים שינסו לצנזר את זה;) בקשר לשאלה שלך, יש המון דרכים להתנקם במורה שלך בלי להשתמש בכישוף (גם יש הרבה יותר סיכוי שהם יפעלו) אני לא עומד לתת לך אף אחת מהשיטות האלו את אני בטוח שיש לך דמיון ותוכלי להשתמש בו (אם אין דמיון אז אתיכולה לקרוא במאמרים איך לפתח אותו
)

ToryMaster

New member
חחחח

צודק אני אישית הייתי מתנקמת במורה שלי בדרכים הרבה יותר מאגניבות, שהן לא כישוף

dsisx

New member
חחחחחחחח

בואי נעשה משהו פשוט האתרים לא נפתחים מכיוון שאם נפרק את הכתובת שהיבאו לנו אז זה ייראה ככה או: www.findyourfriends.nowhere או: www.yougettheidea.com בראשון אם נפרק את הכתובת אז יהיה כתוב find your friends - או בתירגום תמצאי את החברים שלך באתר השני זה you got the idea - יש לך את הרעיון יותר נכון לומר שאלו אתרים מפוברקים.... בגלל זה הם לא עובדים כמו שאני אתן לך את האתר www.pleaselearnsome.reall-magia.com

THE gray

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני חושב שאני רושם את זה בשם כל קשיי ההבנה:)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

גדול!התגובה שלה !! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני אומר שנכניס את הדיון בסוף ל"הודעות נבחרות". חביב הקסם

Envenom

New member
מילא התגובה הראשונה..

עוד ציניות, נניח.. אבל השניה?! לאן הגענו...

למעלה