אני עייפה

../images/Emo221.gif

אוקי אז ככה
שער- משהו בין בלונדיני לג'ינג'י. שער פזור, ארוך, מגיע עד המותן. פוני לצד שמחסה את העין.
טופ - בגד גוף סטרפליז כזה. בצבע שחור מבריק כזה. בלמעלה של הבגד גוף יש תחרה/ או בד כזה שקוף בורוד כזה יפה.
בוטם - חצאית טוטו כזאת בורוד מבד שקוף למחצה. יש הרבה מאד קפלים. רואים ביריוט שחורות שמתחברות לגרביונים שקורים שקופים. אחד מחובר והשני רפוי ונופל למטעה והביריה לא מחזיקה אותו.
נעליים - נעלי עקב סיכה גבוהות כאלו, בצבע ורוד מבריק.
פרופס - +על הראש יש לה אוזני ארנב לבנות-ורודות צמריריות כאלו. +חוטלות בורוד, פרותיות. +ביד אחת שוט ארוך שחור עם ידין ורודה אהמ זהו.. מקווה שתשתמשי.

../images/Emo221.gif או ואיפור

תעשי לה ריסים מודגשים שחורים וצללית ורוד מעושן. אודם אדום

lady blak

New member
ד"ת../images/Emo199.gif../images/Emo220.gif

אמממ כן דרוש תיאור כזהה של תלבושת של חטניקית כזאת ...[באלי לעשות דולי כזאת בגלל שיש לי מופע סיום ביייומשלישי ואחד התפקידים הוא של תלמידה חטניקית כזאת[שזו אני במקרה...]אני מקבלת תלבושת ועדין לא אמרו לי מה זו התלבושת הזו..]

lady blak

New member
אממאז ככה../images/Emo199.gif../images/Emo220.gif

זאת אומרת.. תלבושת בית ספרים כזו סקסית עם כל הקישקושים של כיתה ח',אפעם לא הייתי בכיתה ח' ואני לא יודעת איך הם מתלבשים והקישקושים שלהם והאביזרים וכל מיני דומים כאלו.....

ינקיפנק

New member
אואואואו, אז אני יודעת!!

טופ: חולצת בית ספר שחורה עם סמל, גזורה מלמעלה וחושפת את הכתפיים, ומתחת יש גופייה כחולה. בוטום: מכנס טריינינג 3\4 צהוב,ועליו כתוב מלא דברים בטוש, כמו שמות של זמרים אהובים, להקות, וחברות שלך, וכל מיני ציורים מטומטמים. נעליים:אולסטאר שחורות מלוכלכות כאלה, עם קישקושים. שיער: קוקו לצד בצבע חום, גומייה כחולה.

lady blak

New member
הו..תודה../images/Emo199.gif../images/Emo220.gif

את המורה שלי או מה
המורה שלי התקשר לפני כמה דקות כדיי להגיד לי מה התלבושת שלי ומה אני צריכה להביא מהבית.. וזה ממש ממש ממש ממש דומה
אני אשתמש בשלך ובשל ז'אנה|?
[אני לא מומחית כאן בשמות..] אבל בשל ז'אנה
[נ"ל|למשהו אחר..
לשתיכן..

../images/Emo221.gif תלבושת..

אהמ.. חולצה לבנה עם צווארון עומד כזה. מלעמלה ג'אקט כחול ארוף, בסוף השרבולים שני כפתורים. הג'קט פתוח. עניבה בצבע צהוב עם נקודות שחורות. חצאית מיני עם קפלים, היא צבצע הג'קט. גרבי ברך לבנות. נעלי בובה שחורות מבריקות עם עקב קטן.

lady blak

New member
לא התכונתי..../images/Emo199.gif../images/Emo220.gif

זה לא מה שרציתי אבל אני אשתמש... יכול להיות שעם לא יכתבו לי עוד תיאורים אז אני אשתמש בזה בכוננה שרציתי אבל ככה זה לא בדיוק מה שרציתי אבל
בכל מקרה,הוא יפה הוא דומה קצת לתיאור אנימה כזה...

ינקיפנק

New member
כוסיוט, דרוש תיאור שווע במיוחד..

אני צריכה תיאור גוטי מסובך, אבל מאוד, שיהיה מעורב בו דמעות של דם, ודם. נו, כן אני מוזרה. ואם אפשר גם בייס מתאים, אני לא מוצאת שומדבר.. טנקס

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifדרוש תיאור. . בלי מכנס

להמשך הדולי

cute but psycho

New member
דרוש תיאור

שיהיה מתוק ^^ אני מוכנה לקבל גם משהו מסובך (בתקווה שאני אצליח
)

../images/Emo97.gif../images/Emo3.gif

שיער: שתי עגבניות בלונדיניות וחמודות עם הרבה שוונצים.. טופ+בוטום אוברול ירוק וגדול כזה עד לברכיים שמצויר עליו דובי חמוד ומתחתיו טי שרט ורודה. נעליים: נעלי בובה אדומות וגרביים מפוספסות- תכלת לבן פרופס: שרשרת חרוזים ענקית ומאסיבית- צבעונית מאוד... ביד שלה היא מחזיקה כרית פרוותית בצבע תכלת.. ו.. זהו...

mirymoo

New member
Hצא מגעיל

הצבעים סתם כדי להבחין בהבדליםהבייס סתם לדוגמא-מפרשיוס פיקסךס

למעלה