אני עייפה

cute but psycho

New member
זה לא שלא אוהבים אותך../images/Emo24.gif

פשוט ביקת תיאור מסובך >< אני מוכנה לנסות ותגידי אם בא לך על זה: שיער:
בקבוקים(תלתלים) גדולים עד הכתף ואולי טיפה יותר .. סוף קצוות מחומצנים- צהבהב- לבב...
יש לה סרט/סיכת גולגולת באחד מצדי הראש שהצבע השולט יהיה כחול כהה. טופ+בוטום:
שמלה קצרצרה בצבע כחול כהה. הטופ הוא מחוך בכחול כהה עליו יש תחרה בכמה שכבות (שחור, לבן..) וחוט של המחוך בצבע זהב.
התחתית של השמלה היא כמו טוטו(חצאית בל בלט) היא בצבעי שחור וכחול עם שכבות. רואים כול שכבה כיבן שהשכבה התחתונה יותר ארוכה מאשר וכן הלאה.. (יש שכבת רשת מעל בצבע כחול בהיר) ותחרה של זהב בקצוות(בשכבה הראשונה). נסי שזה יגיע עד הברכיים.
מתחת למחוך ישנה חולצה לבנה, כמו של החתן מתחת לג'קט
ויש לה כפתורים שרובם פתוחים. לחולצה יש שרוולים ארוכים. ויש חלקים בחולצה אדומים (מ-דם). רגליים:
גרביוניי רשת בשחור בחלקיהם קרועים, ונעלי בובה בצבע כחול כהה עם גרביים קצרות בצבע צהוב בהיר(כמו בשיער)ותחרה של זהב בסופיהן. תוספות:
שרשרת כסף בצורת לב ומסביבו נחש. בפנים: מתחת לעיניים "דם".. ועוד בחלקים של הפרצוף.. דוגמא על בייס מויוה לה דאקי (את לא חייבת להשתמש בו! אבל אם תרצי רק תבקשי ואני אביא לך..) בבקשה, דו יו לייק איט?

באמבוק

New member
תיאור למכירה. [סוףסוף זה כותב]

אווווקיי. אני לויודעת אם יש כזה דבר ואם כן לאן משרשרים, אז נאהמ. טיינקיו. אוקיי, התיאור הוא על דולי והבייס מרום4סקוורס. חפיף, אל תעשו על זה, תעשו דומה XS הצבעים בעצם כדי ךהפריד, אבל אפשר להשאיר אותם. הם מאגנוסים כאלה, חוץ מהפוקסיה. [ייחר שמו.] שיער: אני ממליצה להשאיר באותם הצבעים, אבלאבל - כמובן - עם פלטה מתאימה. תעשו גוונים שחורים כאלו, פסים, ופוני מאגנוב, והרבהרבה שוונצים, כמו פה. שיהיה פרוע ובערך באותו האורך. חולצה: טוב, אלו בעצם 2 חולצות. כשחשבתי על התיאור חשבתי על וורוד יותר עדין. אבל מה שבאלכן. חולצה על חולצה, אתן יכולות להפרע איך שבאלכן איתן. חצאית: עם בוקסר אפור שמציץ. ואהעו. עשיתי לכן בערך [לא לסמוך עליי] קווי מתאר לחצאית. ושוב, מותר להתפרע. עשיתי לכן גם את האחורה. שוב בערך. גרביים ונעליים: גרביים - בסגנון הזה. אותו הדב לגבי הכל. נעליים - לא ציירתי כי אני גרועה. עכשיו - מכירות נעלי פקפקים? לא,לא פקקים. ציירתי לכן משהו עם איקס עליו בצד. זו נעל כדורגל עם פקקים למטה. זה דומה לצב מעוך אבל לומשנה. אז בקיצור, לא נעליים כאלו. אלא נעליים כאלה.. נו, אתן יודעות >< זהו. שאני לא אשכח את הקובץ. D:

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאהממ, בנות, סתם הערה,

הפינה היא דרוש תיאור משמע- מבקשים תיאורים. לא "דולי לצביעה" לא "צייר לפי מה שהדגמתי לך" ולא "דולי לפי הקישקושים שלי" יש בנות, אני משערת, שרוצות דוגמא ושתציירו להן אבל אני לא חושבת שהרוב מעוניינות בזה, ואתן לא נותנות אופציה, ישר שמות את הדולי המדגימה. הרעיון של התיאור זה שכל אחת מבינה מזה משהו ולוקחת את זה לכיוון שלה ועושה עם זה מה שנראה לה ולא מה שנראה לכותבת התיאור אני חושבת שעדיף שתציירו רק מה שמבקשת התיאור מבקשת ממכם, נגיד- "מה הכוונה לסרטי זמש?" [??
] "מה זה תחתוני טנגה?" וכאלה. אני פשוט מעירה כי אני רואה את זה כבר הרבה זמן וכל פעם יש יותר בנות שמציירות ומדגימות את כל הדולי. להדגים משהו אחד לא ברור זה אחלה אבל לדעתי זה פשוט מיותר, ודי הורס להדגים את כל הדולי. תודה על רגע ההקשבה, אתן כמובן לא חייבות לקבל את זה
.

Damn it

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo45.gif

ובזמן האחרון הרוב פשוט שמות את הדולי ולא מפרטות בכלל. ואני אומרת- למה לבזבז בייסים?
.
.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo45.gif

אבל פעםן נתתי תיאור[כמה פעמים] ממש מושקע, וציירתי[לדוגמא מה שבקישור] כדי להדגים..והייתי גאה בעצמי
. אבל גם כתבתי תיאור עם כל הפרטים והכל;;

למעלה