שני תיאורים מחפשים בית חם.
(ואוהב.) אני חושבת שהתיאור הראשון קשה, והשני בינוני-קל.. הראשון, פנטזיה: בגדים: מאיזור הציצי עד לכפות הרגליים (כולל) מן בגד רשת כזה. חזייה ותחתונים שחורים קשיחים כאלה.. גלימה אדומה, בלי שרוולים, ארוכה ארוכה (בלמטה) וכשמגיע לרצפה השוליים עוד נמשכים לצדדים. מעין פיסות בד כאלה אדומות בשתי הרגליים בסביבת הברכיים. שיער: שחור, אסוף לצמה עבה וארוכה שמתלפפת סביב הגוף. מסודר להפליא. נעליים: מגפיים גבוהות. שחורות, אבזמים אדומים אביזרים: כפפה אחת אדומה, כפפה אחת רשת. בצד של הכפפת רשת כנף אדומה, ובצד השני כנף שחורה. השני, יומיומי: טופ: חולצת מעטפת כחולה עם הדפס סגלגל ופרחוני. החולצה גדולה על הדולי, ככה שהשרוולים נופלים על הכתפיים והפתח נמוך מאוד. מתחתיה גופיה לבנה צמודה עם מחשוף V וסמיילי שרואים רק כחצי ממנו. בוטום: חצאית סקוטית, ורוד-פוקסיה משובץ בסגול בגוון הדפס החולצה, כמעטעדהברך, נופלת קצת לצד לצד ככה שנחשפים תחתונים תכלכלים עם לבבות ורודים חיוורים. שיער: בלונדיני, עם מלאמלא צמות אתיופיות כאלה. השיער מלא שוונצים ובלאגן. נעליים: אולסטאר ורודות מקושקשות בסגול-כחול-שחור. גרביים עד הברך מפוספסות כחול-ורוד-תכלת-סגול. אקססוריז: מלא צמידים צבעוניים על יד ימין (שלנו) ועל רגל שמאל (שלנו). עגילי קוביה כחולים. שני פלסטרים מוצלבים מעל הברך. גומיות צבעוניות בסוף הצמות. אתן יכולות לשנות מה שבא לכם ^^ אממ, ויש לי הצעות לבייסים, אני אצרף בהצעה הבאה. אתם לא חייבים להשתמש, רק המלצה.