אז איך היה היום?;]

דרוש תיאור

לא קשה מידי(תרחמו עלי) מומלץ עם בייס...לא בהיר ולא הכי כהה אני אשמח לשמלה או חולצה צהובה:)

mirymoo

New member
5 דקות לפני יציאה לבית ספר אני עושה

תיאור! שיער- גלי בלונדיני שמגיע עד לכתפיים. בשיער למעלה יש סיכה אדומה בצורת פרח. הקצוות צבועים בורוד בהיר. טופ+וטום- שמלה אדומה שלמעלה היא כמו גויה והיא יורדת למטה באלכסון על כל השמלה יש עיגולים כאלה בצבע לבן וצהוב. אחת מכתפיות השמלה(שנסגרת בכפתור נופת ולמטה רואים גופיה צהובה
נעליים- העלי בובה אדומות עם פלודפורמה שחורה. אביזרים- תיק בדיוק קמו השמלב ביד אחת וביד שניה זר פרחים כמו הסיכה למעלה. גרביים קצת לפני הברך בצבע ורוד שקוף מקווה שאהבת אההה בית ספר~!

mirymoo

New member
דרוש תיאור

מעניין עם הרבה מרכיבים- כל נושא כל רמה(אממ זה בתקווא שאני אצליח לעשות)

את נתת לי ואני לך

אמממ מקווה שתאהבי אמממ אז ככה שיער שיער חום לא כהה,טיפה בהיר,עם פסים בלונדינים:) ו..כובע מצחיה כזה,אבל כאילו כובע שזה רק מצחיה,בלי לראש...מכירה? הכבוע יהיה בורוד בהיר או בחום טופ סוודר שחור עם ריצרצ באמצע כזה,והסוודר יהיה פתוח ,ויראו שמה גופיה ורודה עם כתפיות עבות , ואם את רוצה,הדפס של משו בוטם מכנסי ג'ינס ארוכים עם כיסים בצבע ורוד או אדום או צהוב בנננהה,והדפס של פרחים למטה של הג'ינס כזה.._כאילו בצד) ועם חגורה כזאתי שהיא כאילו תהיה כמו צעיף דדק נעלים הג'ינס יסתיר אותם,אבל יראו טיפה נעל פשוטה,או כזה מגף (אבל אם זה מגף,אז הג'ינס יהיה כזה עד למגף...(ברך)והמגף יהיה בצבע שחור)אבל זה כבר החלטה שלללך תוספות אופס..חצי כבר אמרתי אז אמממ,שרשרת מחוט כזה דק בצבע שחור,עם תליון כסף ותיק קטן קטן,בצבע שחור ביד כלשהיא

../images/Emo163.gifרוצה תיאור ^.^

המ... שלא יהיה "פינקי" ופאקצי או גוטי... משהו יצירתי פנטזיה אולי, מאתגר אבל לא מדי :0

אניא שים בכל מקרה..

זה דיי קשה..אבל אפשר לעשות גם בלי ההדפס.. ההדפס הוא גולגלות למי שלא ראה.. מהוט טופיק

lady black XD

New member
דרוש תיאור לתחרות../images/Emo34.gif

מומלץ עם בייס^^לרמה דיי בינוניית^^

think shon

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo129.gifמאי....

בתחרויות,הרעיון הוא שהדולי תיהיה על פי רעיון מקורי שלך,ולא של מישהו אחר..... אני,בתור מנהלת התחרות,מעדיפה שתפעילי קצת את הדמיון שלך:)

lady black XD

New member
אמ..ואז..

ניסיתי.. ואני לא טובה בלהפעיל ת'דמיון..ודמזברהנוחרת הציעה לי תיאור ממנה..אבל עם אי אפשר אז אני לא אבקש..

למעלה