Bartal j

New member
2 הווליומים של Vampire knight

שמרכזים את כל הפרקים האהובים עלי ביותר ( מה שמצאתי בקומיקזה בעיקרון אני עוד צריכה להשלים לספר ה7 שיצא לא מזמן כי המגנקה מפרסמת כל חודש פרק) מה שמזכיר לי לקרוא באתר את המנגה של חודש דצמבר שאמורה לצאת ב24 לחודש הזה כלומר מחר!

Bartal j

New member
ועוד קצת ספרים על המדף

סאגת דמדומים ( הספר הראשון הוא בעברית קראתי אותו פעם השאלתי אותו לחברה ומאז הוא אצלה ואני די לא מרגישה צורך לבקש אותו ממש כי לא כל כך התלהבתי ממש מהסדרה עצמה) the Vampire lestat שקראתי בפעם המיליון וחצי בערך חחח
(לגבי מריק וריאון עם ערפדים גם הם בהשאלה כמו חצי דברים שלי בערך שצריכים לחזור אלי עוד חחח) לילה אדום- התלהבתי מזה שיצא ספר ערפדים בעברית ועוד מספר על בית קברות בטבריה איפה שאני גרה אז קניתי אותו מצומת ספרים חחחח כמובן הווליומים של vampire knight 5+6 והספר החדש שקניתי מסדרת יומני הערפד. (את שלושת הספרים הקודמים קראתי בעברית מהספרייה כי אני מנויה בספרייה) כל המוזיקה שלי נמצאת באמפי כמובן והיא צרובה כנ"ל לגבי סרטים שאני רואה על המחשב לרוב ככה שלא צילמתי.

Bartal j

New member
טנקס../images/Emo13.gif איך שראיתי את הקלפים באתר שלה

הייתי חייבת אותם על המדף שלי אפילו קניתי להם תיבת עץ שיהיה להם מקום מכובד לשכב בו

קרניjack

New member
יפה...כמה עטיפות יש לספרים האלה!../images/Emo3.gif

מה הם מנסים שתיהיה עטיפה אדום-שחור-לבן כמו דימדומים
?!

Bartal j

New member
אני צריכה לחפש את הכבל של המצלמה

השארתי אותו אצל חברה שלי היא תביא לי אותו בערב היום ונעלה כמה תמונות של החצאית... ושל הספרים.

Rose131

New member
אין לי הרבה.

קודם כל, יש לי שיניים מפוריםן שעבר שאנייכולה להרכיב! יאי לי! חוץ מזה יש לי את המארז של באפי, ואת המארז של אנג'ל. את רוב העונה השישית של אנג'ל בקומיקס, ואת האוגדן הראשון של העונה השמינית של באפי בקומיקס. פוסטר קטן של הקומיקס של אנג'ל. כמה סטיקרים של אנג'ל [2 במכינה ו2 פה] איזה 3 סיכות כזה של אנג'ל.. אה, את הסדרה של טווילייט.. אהההה.. זהו, לא? ואיפה זה נמצא? הקומיקסים במגירה, חוץ מאחד במכינה. והDVDים בשידה ליד המיטה כזה. והסיכות מפוזרות. הסטיקרים על הדלת ועל החלון ועל המחשב. ואהה... זהו. עלוב. חח

קרניjack

New member
תזכירי לי

את גם הזמנת את המארז של באפי מאמזון נכון? זוכרת כמה עלה לך?

Rose131

New member
איזה. רק עכשיו היה לי שלשו"ש לכבוד חנוכה,

בדרך כלל אני סוגרת 11-3 ואין זמן לנשום במכינה

למעלה