עונה
אז איזה ספרי ערפדים יש לכם? the vampire lestat ראיון עם הערפד, מריק, פנדורה, כל סאגת דמדומים באנגלית, 4 ספרים ראשונים באנגלית של יומני הערפד (רכשתי היום את הספר הרביעי, הספרים באנגליה ממש ממש זולים אגב וגם הדיסקים נגיד 5 פאונד עד 8 פאונד לדיסק או לספר!) וכמובן ווליומים 567 של vampire knight המנגה. איזה סרטים (אם יש מקוריים) כי צרוב זאת לא חוכמה? יש לי את ניו מון ואת ראיון עם הערפד, מלחמת האופל הראשון, דרקולה 1992, הסרט ומלכת הארורים, סתם כי התחשק לי למרות שכבר נמאס לי כי ראיתי אותו מתפרסם על כל אוטובוס ושלט באנגליה. איזה "מוצרי ערפדים" יש לכם (אם יש חולצות או דברים אחרים..) כל המחוכים שלי, ענק קולר צמוד לצוואר עשוי מחרוזים שחורים בעיצוב גותי ערפדי שקניתי מפריימרק בלונדון,ואני מאוהבת בשרשרת הזו
חצאית גותית מתנפחת עם הדפסי עטלפים אדומים עלה טול תחרה שלה, ניבים שאני לא משתמשת בהם וסתם שמרתי אותם מפורים חחח, ציור שלי שציירו אותי בתור ערפד
קלפי טארוט של ויקטוריה פרנץ מסדרת הערפדים הגותית וציור ערפדי גותי של הציירת כמובן איפה הכל נמצא בחדר (או אם לא בחדר)? יאפ הכל בחדר. האם אתם נוגים לרכוש כל מיני דברים שקשורים לערפדים (שאתם אוהבים)? תלוי אם אני רואה משהו מגניב אני רוכשת, בדרך כלל אני צריכה להתאהב בזה קודם וממש לרצות אותו.. אני אעלה תמונות מחר.