החלק השני שלו
ק קרניjack New member 17/12/09 #22 ארון יש עוד אבל אלו העיקריים ובקרוב המארז של 8 הספרים הראשונים של סוקי סטאקהאוס!
B Berethor New member 17/12/09 #25 במילה אחת WOW המון ספרי ערפדים יש לך. אבל מה קשור הקואלה הוורוד?! דיי הרס לך את התמונה האפלה והמוצלחת..
במילה אחת WOW המון ספרי ערפדים יש לך. אבל מה קשור הקואלה הוורוד?! דיי הרס לך את התמונה האפלה והמוצלחת..
ק קרניjack New member 18/12/09 #32 היי, זה פילון חמוד! ואין שום דבר אפל בתמונה לך אין שום מרצ'נדייז או שהכל בלב?
ק קרניjack New member 19/12/09 #43 תצלמי ותעלי../images/Emo12.gif זה הגירסא השנייה המוזרה שיש באמאזון? אני חייבת לראות איך זה נראה!
ק קרניjack New member 19/12/09 #49 אבל הסיבה שאני רוצה שאת תצלמי זה כי לא הבנתי את התמונה של נהמארז ממה שהראו באמאזון! בחייאת תעלי!
G GoreHorrorVampire6 New member 20/12/09 #53 אל תתביישי לעלות גם לי לא היו הדברים הכי יפים..למרות שאני קשורה לכל אחד ואחד מהם חחח
G GoreHorrorVampire6 New member 20/12/09 #62 היא הרי אמרה שהמארז שלך יותר יפה אז התכוונתי שכל דבר שיש לנו יפה בצורה ובדרך שלו
B Bartal j New member 23/12/09 #65 והשרשרת קולר מחרוזים שקניתי מהפריימרק בלונדון במחיר מצחיק של 4 פאונדס בסל! היא בסגנון גותי כזה קלאסי כמו שאני אוהבת.
והשרשרת קולר מחרוזים שקניתי מהפריימרק בלונדון במחיר מצחיק של 4 פאונדס בסל! היא בסגנון גותי כזה קלאסי כמו שאני אוהבת.
B Bartal j New member 23/12/09 #66 החצאית המתנפחת עם הדפסי העטלפים האדומים מסבתר שהחברה שייצרה את החצאית היא גם בריטית למרות שהחצאית נרכשה בישראל.
החצאית המתנפחת עם הדפסי העטלפים האדומים מסבתר שהחברה שייצרה את החצאית היא גם בריטית למרות שהחצאית נרכשה בישראל.
B Bartal j New member 23/12/09 #68 טארוט הערפדים שלי של ויקטוריה פרנץ' המדהימה... אני חולה על הציורים שלה! החפיסה היא אחת הנכסים היקרים לליבי ביחד עם עוד חפיסות אהובות עלי. קיבלתי אותם שנה שעברה מתנה מידיד טוב שלי אמריקאי ששלח לי אותם מUSA (כי כל הדברים השווים תמיד נמצאים בחו"ל)LOL
טארוט הערפדים שלי של ויקטוריה פרנץ' המדהימה... אני חולה על הציורים שלה! החפיסה היא אחת הנכסים היקרים לליבי ביחד עם עוד חפיסות אהובות עלי. קיבלתי אותם שנה שעברה מתנה מידיד טוב שלי אמריקאי ששלח לי אותם מUSA (כי כל הדברים השווים תמיד נמצאים בחו"ל)LOL