אז מה, חופש?

shanchan

New member
Our last vacation! ../images/Emo2.gif

טוב נו, אח"כ יש חופשגדולמאוד של +-6 חודשים, אבל מי סופר?
מה שלומכם? איך הייתה השנה? איך היה היום האחרון? השנה הייתה המ.. חינוכית? :/ חשובה, לא מדהימה ברובה, אבל בהחלט אחת השנים המרכזיות. היום האחרון היה מוזר, כי לא היו תעודות וכאלה, וכי כל המורים שאני אוהבת לא ילמדו אותי שנה הבאה, אבל המ.. היה בסדר אני מניחה. עדין אין תחושה אמיתית של סיום בגלל כל מיני אירועים שכאלה, כמו בגרויות ומסיבות סיום למיניהן. עוד לא נגמר בכלל? [בגרות בלשון בקרוב...] אכן, עוד שתי בגרויות, לשון ויסודות העיצוב. :/ וגם מועדי ב' באנגלית ומתמטיקס. [מתמטיקה- אם אקבל פחות מ,הממ, 100? ואנגלית אם אקבל פחות מ85 אני מניחה] מה הולך להיות לכם בחופש? ביסנז? פלז'ר? שניהם, אני מקווה. :) חו"ל? אילת? חברים? משפחה? לא, לא, כן, כן. שינה? עבודה? שינה, עבודה- אני מקווה, אדע ב25.6 [יריד תעסוקה, הוריי] יומולדת[^^]? 11.7.
(על תוכניות אחרות אני מניחה שאעשה פוסט בימים הקרובים, אין לי באמת כוח לזה כרגע.
)

o0Invisible0o

New member
עוד חצי שנה יהיה לי חופש!../images/Emo9.gif

והוא בהחלט יהיה גדול. קוראים לו- עצמאות ואזרחות!!
בנתיים, השנה הייתה די טובה. נקווה שתלך ותשתפר. היום האחרון- עוד לא היה. אז אממ..עוד לא נגמר בכלל.. מה הולך להיות לנו בחופש? האמת..שאני מקווה שחברות שלי ירצו לנסוע לאילת כמה ימים [יש לי שמונה ימי חופש עד אמצע אוגוסט!
] ואולי גם לכנרת איזשהו סופ"ש. חו"ל יקרה רק כשאשתחרר... חברים? משפחה? נמנ..זה בסופ"שים..כרגיל. שינה? כל לילה, כמעט.
עבודה? צבא מעסיק אותי היטב. יומולדת היה לא מזמן..
נמנ..זהו. מקווה להעביר את החצי שנה האחרונה שלי בצה"ל..בכיף! ולצאת לקורסים? [
אופטימית.] ולסיים עבודת סמל לפחות חודש לפני השחרור!
[שוב, אופטימית.
] וחבר לפני השחרור?
[לא אופטימית..לאלאלאלא!! יהיה חבר לפני השחרור, נו בחייאת.
] וזהו, חפרתי. לילה טוב!

לפרטים לחצי על תוכן ההודעה../images/Emo9.gif

שלום שלום לכולם:) אז סיימתי אתמול (
) 12 שנות לימוד באופן רשמי,סופי ומוחלט...
(רק לגשת למועד כלשהו של בגרות באזרחות). היה מרגש לסיים ועצוב...
כל הזכרונות הציפו אותי. אני מתגייסת ב19 באוגוסט, השנה
. אני מקווה למצוא עבודה מזדמנת לחודשיים שנותרו... לא נראה לי שאסע לאנשהו...לא מסתדר לי
. בעקרון זהו...
אני פה תמיד, גם אם לא כותבת...

shanchan

New member
ואו, זה קרוב!

את ממש גדולה או משהו כזה? כי אפילו אנשים שאני מכירה ונולדו בינואר מתגייסים בספטמבר. אז נולדת מוקדם או שאת סתם יוצאת לקורס מיוחד?

broken winges

New member
חופש...ומסתובב לי הראש,כרגיל -_-"

אתמול היה נחמד.הייתי בין היחידים שקיבלו תעודה כי אני עוברת בי"ס... והיא אפילו לא כזו גרועה כמו שחשבתי. חוץ ממורה שיצאה ממש זונה,אבל בתכלס ציפיתי לזה. קיבלתי ספר זיכרונות עם הרבה אנשים שכתבו לי,זה היה נחמד לאללה. אתמול חשבתי על זה,תוהה כהרגלי...אם באמת עשיתי את הצעד הנכון בלעבור בי"ס?...אני עוזבת הרבה מהחברות ומהדברים שהכרתי שם... אבל אין לי התחרטויות,רק התהיות האלו,שתמיד נמצאות שם. בחופש אין לי אפילו תכנונים..><" אני רוצה מפגש בת"א עם חברים,יציאה אולי לקניון מדי פעם...אולי חוף ים,למרות שאני כלכך לא בקטע הזה -_-"... הו,ביקור בחיפה
.. אני אהיה ביריד הזה של סופר פארם -_-"...יש לי גם בחופש הזכרה,יומולדת לחברה,ביקור אצל דגן כנראה.. לא יודעת,ה' גדול. ואני גם רוצה עבודה. אבל עכשיו,יותר מהכל,נראה לי שאני חוזרת לישון
XD

חופש!../images/Emo211.gif

היה לי נהדר. שנה נפלאה. כל כך הרבה חברים חדשים. התקרבות לחברים ישנים שעוד הכרתי מהמחק"ט. היה נהדר. קיבלתי ממוצע 83. למרות שהמחנכת אמרה שאני מסוגלת ליותר, אני גאה בעצמי. עליתי בהרבה מקצועות בסימסטר השני. ועומד להיות לי חופש כל כך כיף
הוא התחיל אתמול במשחק רצח בבית של ידיד שלי (שהיה מאוד כיף, למעט העובדה שהתאמתי יותר לדמות של חברה שלי מאשר לשלי. ולפי דעתי גם ההפך). הוא ממשיך במסיבת יומהולדת של ידיד טוב וטחון שלי, שלפי מה שהוא סיפר לי הולכת להיות מעולה. אח"כ אני ממשיכה בחזרות להצגה שאני משתתפת בה. ושלושה החברים הכי טובים שלי באיםD: אח"כ אני כנראה הולכת לקורס באוניברסיטה, נחה שבועיים, והולכת למחנה למחוננים. לאחר מכן אני שוב פעם נחהD: אני מרגישה כ"כ מאושרת. פשוט כ"כ מאושרת. כיף לי.

למעלה