אז מה, חופש?

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאז מה, חופש?

ככןכןןכןכן!! לפחות לרובנו...!! מה שלומכם? איך הייתה השנה? איך היה היום האחרון? עוד לא נגמר בכלל? [בגרות בלשון בקרוב...] מה הולך להיות לכם בחופש? ביסנז? פלז'ר? חו"ל? אילת? חברים? משפחה? שינה? עבודה? יומולדת[^^]? כל זאת ועוד..! לכאן! :]

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif ואי שנה הבאה יב' *_*

בחופש הרבה עבודה, לנסות לבלות כמה שיותר עם החבר (למרות שהוא בצבא) לנסוע לאילת, לנסוע לאוקריינה לנסות למצוא זמן חופשי (כמה שזה נשמע מצחיק)

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif כי את לא באה לרחובות ../images/Emo10.gif

בואי אליי! באמא שלך בואי מצידי תבואי לאיזה סופש שאני נמצאת בבית

Karin917

New member
אני נמצאת מלא ברחובות../images/Emo2.gif../images/Emo203.gif

אבל בד"כ מזיעה ומסריחה
יום רביעי [לא יכולה לפני כי יש בגרות בספרות] אני אביא בגדים ואתקלח ונוכל להפגש

Karin917

New member
איזה חופש?../images/Emo7.gif../images/Emo203.gif

בגרות בספרות, פיזיקה [+מתכונת] ו2 בגרויות במתמטיקה! [אה,וגם היסטוריה בחורף. אבל שששששש...ההורים לא יודעים!] השנה הזאת הייתה השנה הכי מעולה בצפית. הצטרפתי לפנימייה, הכרתי את החברות המדהימות שלי, נהנתי מהמון שמש ודשא
למרות כל זה, אני חושבת שלא מיציתי את השהות שלי שם
אני ממש מתחרטת על זה! כ"כ מקנאה בי"אניקים
אבל מצד שני, אני צריכה איזה חופשה ארווווווווווכה מהלימודים... בחופש אני מתכננת לעבוד [בשביל כסף לחו"ל ובגדים
], טיול לצפון עם חברות, לנצל את הזמן עם החברות עד שהן יתגייסו, לסיים עם השיעורי נהיגה
, ללכת המווווווון לים ולבריכה, להתנדב בצער בעלי חיים [כי סוף סוף יש לי זמן], כל חמישי לראות סרט שרק יצא, ללכת לחדר כושר ובעצם לעשות מה שבא לי כי אני לא צריכה לחשוב יותר על לימודים ובי"ס עד הבגרות חורף בהיסטוריה
. בסביבות ספטמבר [כשאתן תתחילו ללמוד
] אני רוצה לעשות טיול לפני צבא לאנשהו וללכת לעבוד עם חברה באילת. יהיו לי בערך 8 חודשים של חופש

Karin917

New member
אני מקווה../images/Emo203.gif

עברתי את כל המבחנים והראיונות אבל לא יודעת מה לגבי התחקיר

Stinki Winki

New member
סוף סוףףףףף

אחת השנים הכי מייגעות שהיו לי. יש עוד 3 בגרויות- ביוטכנולוגיה (מגן 100^^), לשון (90^^) וביולוגיה (כנראה 100 אבל לא בטוח) ככה שעם המגנים האלה אני לא צריכה להשקיע יותר מדי בחרישה לבגרות... בביוט' בקושי למדתי למתכונת והוצאתי 99
יהיה טוב^_^ חוץ מזה, ב-1 ביולי אני מתחילה לעבוד אצל אבא שלי (בערך שבוע וחצי- ילדי עובדים מה שנקרא) אם אני לא אשנה את התאריך... כ"כ אין לי כוח לזה אבל זה סתם לזרוק כסף לפח. אחרי העבודה חופש אמיתי!! משעמם!! וב-19 באוגוסט אני מארחת מישהו ממשלחת מארה"בD: ובסוכות אנחנו אצלם. ^__^ אה כן מקווה גם לעבוד איפהשהו בקניון ירושלים. ושינה? המוווווון. לא יודעת לגבי נסיעות כלשהן. אני מניחה שמתישהו אני אסע לצפון עם הוריי, אבל מקווה גם עם חברים. :) מי שקראה שתשרשר

חמצמצה

New member
אואואואווווו../images/Emo109.gif

אני הייתי במשלחת לארה"ב ואח"כ גם אירחנו
במסגרת מה המשלחת?

sha chan XD

New member
חופשחופשחופש DD:

וול מצאתי יתרון בזה שאני קטנה P: אין לי בגרויות ויש לי רק חופש DD: (עם 25 ימי עבודה O.ם) כה.. גם כן יתרון ~~ זה אומר שיש לי עוד 5 שנים ללמוד אפילו אין לנו שיעורי בית DD: נצלו את החופש הכי טוב שאפשר [;

M o o M o o

New member
ייאי D:

החורף השנה היה מייגע מתמיד ;__; ומה הולך להיות בחופש? שינה שינה שינה חברות שינה שינה שינה שינה יום הולדת ( D: ), שינה שינה שינה חברות שינה שינה שינה פלאפון חדש, שינה שינה שינה שינה חברות ו .. שינה. ^^ D;

Nakuro

New member
אעאע חופש *_*

ארגנתי לעצמי חופש מיום ראשון XD היה היום חביב בבצפר... ביום שני יהיה לנו יריד תעסוקה ^-^ ואז עבודה...

InvisibleTouch

New member
^^

איך הייתה השנה? איך היה היום האחרון? השנה הייתה די סיוטP: היום האחרון, וול, לא היה. עוד לא נגמר בכלל? [בגרות בלשון בקרוב...] ממש לא נגמר. נשארו לי עוד 4 בגרויות. מה הולך להיות לכם בחופש? גיוס]; ביסנז? פלז'ר? גיוס]; חו"ל? אילת? חברים? משפחה? גיוס!!!1]; שינה? עבודה? קראפ]; יומולדת[^^]? כןכןכן יומולדתD: עוד שבועיים, וויפי:]

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאת מתגייסת?OO:

כל כך מהר? O: מזל טוב!!
[היי, חברה שלי קוראת לי וויפי.
]

למעלה