Lir האחת

New member
אני מסכימה מאוד עם שי.

אם את רוצה את זה מאוד, אין ממש ברירה אלא לנסות להתאים את עצמך כמה שיותר לדרישות. אבל יש עוד אלטרנטיבות. ואם זה לא יהיה פסיכולוגיה קלינית זה יהיה משהו אחר. תדעי לך שזו תופעה מוכרת וידועה בקרב סטודנטים לפסיכולוגיה בתחילת תואר ראשון. כולם מתחילים את התואר *בידיעה* שהם ימשיכו לפסיכולוגיה קלינית. בסופו של דבר הרבה יורדים מזה, או שמנסים ולא מתקבלים. שהרי ידוע לך, שמעט מאוד מצליחים להתקבל בסוף [גם ממוצע הרבה יותר גבוה מ-90 לא מבטיח קבלה] תמיד תזכרי שיש עוד אלטרנטיבות. אם תרצי לטפל, את תגיעי לזה בסופו של דבר.

Lir האחת

New member
אני ממש ממש מבינה אותך.

,been there done that. איך את מרגישה עם החומר? את יודעת אותו טוב? נראה לך שתצליחי לשפר? נסי לחשוב עם עצמך. אולי יש נקודות שלא היו ברורות לך מספיק ואם תחדדי את ההבנה בהן תוכלי לשפר? זה בעייתי. רק מי שלומד פסיכולוגיה ורוצה מאוד להמשיך יכול באמת להבין שזו דילמה קשה. ככה זה עם הציונים שהם בסביבות ה-80. אבל זה לא שהציון לא טוב, אלו הדרישות הלא שפויות של כל המערכת הזאת. תחשבי טוב, ותלכי עם מה שהכי מרגיש לך נכון בסופו של דבר.

gilishvili

New member
../images/Emo13.gif

אני חוששת שאת היחידה שיכולה להבין למה התסכול הגדול... בסטטיסטיקה אני ממש מפחדת לנסות, אבל במבוא לפסיכולוגיה אני חושבת שאנסה לשפר. הכל תלוי בציון של תבניות ידע היום, בגלל שמועדי ה - ב' של שני המבחנים בימים עוקבים. העניין הוא שבגלל שאני כל כך מתבחבשת במעבר חוג ואוניברסיטה, אני מתעסקת בעיקר בזה ופחות במבחנים. אני באמת מאמינה שאם הייתי מקבלת החלטה, שאני נשארת ומוציאה ממוצע גבוה, גם הייתי מצליחה. אבל החלטה כזו ממש מפחידה אותי, כי יש לה משמעויות מבחינתי, בעיקר ההבנה שאני נכנסת למירוץ על הקלינית, ושסביר להניח ששלוש השנים הקרובות יהיו מלחיצות משהו מהבחינה הזו. למרות שגם ככה אני אשאר פה שנה נוספת, אז אם אני כבר נשארת, אני יכולה לנצל אותה לשפר קורסים...

PianoGirl20

New member
תגידי, את נורמלית?????

את יודעת מה הייתי נותנת בשביל לקבל 81 בסטטיסטיקה??? את יודעת כמה אני קיבלתי במבחן הקודם?? עדיף שאני לא אגיד ... כרגע אני מנסה ללמוד למועד ב' כדיי שיהיה לי לפחות עובר. זהו- עובר! לא יותר מזה!.. אני פשוט לא מאמינה שאנשים מתלוננים על כאלה ציונים, ועוד בסטטיסטיקה!.. אני ממש ממש לא מאמינה. באמת שאני בשוק מההודעה הזאת... עד לאן הטירוף הזה של המרדף אחרי ה-100 יגיע?.. אוף. אני ממש רוצה לפרוש. באמת שזה מה שאני מרגישה. ד"א, איך את יודעת מה הציון שלך בפסיכולוגיה?. אנחנו עוד לא קיבלנו את הציונים...

gilishvili

New member
פרסמו אותם אתמול...

אם זה אותו הקובץ אני יכולה לשלוח לך את הלינק... אני לא נורמלית, מעולם לא הייתי ואני לא מתיימרת להיות. אבל כן, למרות שהציון הוא בסטטיסטיקה לכלכלנים שהיא קצת יותר קשה, אני מאוכזבת, כי המבחן באמת לא היה קשה. וגם אם הוא היה קשה, עדיין הייתי מאוכזבת, כי ככה זה כשדורשים ממך להיות סופרמן.

robroi

New member
לכל מועד א' יש מועד ב'

השאלה היא מה השאיפות שלך ומה הדרישות לכך. אני אישית דוקא לא סבלתי מסטטיסטיקה אלא מקורסים רבים אחרים. הנקודה העיקרית היא שתמיד אפשר לשפר אם חייבים אבל כדאי לחכות לסוף המבחנים כדי לראות בדיוק איפה את עומדת ומה הכי כדאי לשפר. "אין מה לבכות בגלל מבחן גרוע אחד - יהיו עוד הרבה כאלה" robroi. סתם בצחוק!!! אבל שניה של רצינות - אל תתיאשי עכשיו כי זה יפגע בשאר המבחנים, להיפך אם קיבלת ציון לא מספיק טוב זנ אומר שאת צריכה להשקיע יותר במבחנים הבאים (הייתי כבר במצב כזה).

למעלה