gilishvili

New member
../images/Emo10.gif

81 בסטטיסטיקה ועכשיו גם במבוא לפסיכולוגיה (לא, זה לא טוב מספיק...) וגילי קטנה תקועה באמצע, לא יודעת מה לעשות עם החיים שלה. באמת שהרבה זמן לא הרגשתי כזה קושי. פשוט בא לי להפסיק ודי.

RichardSmith

New member
../images/Emo201.gif

אכן, זה לא טוב מספיק. אבל לא סוף העולם גם. זה רק אומר שצריך ללמוד יותר טוב. לשבת על החומר עם כאלו שמבינים. (אני מכיר מישהו שלומד מתמטיקה...)

כן.. אבל לא תמיד...

המצב מאפשר לך לקבל את ה100..... אם כל פעם תחפש את ההכי טוב ואת ה100 או את המצויינות אתה תתאכזב המון בחיים, גישה ממש לא טובה לדעתי........ אני לא אומר שצריך להסתפק בבינוניות כל הזמן, אבל ברגע שכל הזמן תתאכזב ממשהו שלא מצויין ולא תסתפק בכלום, לא תעשה טוב לעצמך...

RichardSmith

New member
אבל גם לא ישר להרים ידיים...

למשל מתמטיקה זה המקצוע האימתני ביותר בתיכון, לרוב בעקבות שכנוע עצמי... מחקרים הראו שלמשל מורים של ילדים ביסודי דחקו את הבנים ומנגד בנו אצל בנות את התחושה שהן לא צריכות את זה בכל מקרה... לרוב, בחורה עם מחשבה אנליטית היא בת של הורים העוסקים בתחום אנליטי אשר תמכו בהתפתחות המחשבה כנגד ההשפעה החברתית השלילית... אבל כרגיל סטיתי מהנושא. מצויינות זה היעד הכי טוב, אבל באופן ריאלי. יש כל כך הרבה דוגמאות... לפני כמה שבועות ראיתי את הסרט: "אמדאוס", ע"פ הסרט, מוצרט מת בגיל 41 בעקבות התמוטטות עצבים הרסנית. במותו הוא סיים לכתוב אופרה. (הסרט עצמו מומלץ בחום.
) האם עדיף להשאר לחיות בדעיכה?

לא הבנתי את הדוגמא של....

מוצארט.... אתה אומר שעדיף למות בגיל 40 אחרי שהמצאת את התרופה לאיידס לדוגמא במקום לחיות עד גיל 85 בשאיפה לממוצעות?

אממ אני מרוצה מציון

שמשקף את הידיעות שלי ועם כל הכבוד אני לא מבינה 100% בסטטיסטיקה אז כן, הייתי מאוד שמחה לקבל 81 בסטטיסטקה.. וביננו, קיבלתי הרבה פחות ובכלל, כל כך שמחתי שעברתי !!!!
כל אחד צריך לדעת במה הוא פחות טוב ולא להכנס לדכאונות רק בגלל שבתחום מסוים הוא פחות טוב. אני בטוחה שיש ציונים שהיא קיבלה 90+ ... :)

@יעל@

New member
אני הוצאתי

אז בסימסטר הראשון 75 בלי להתכונן, ולא עשיתי מועד ב' כי זה היה מבחן עם חומר פתוח, וזה היה מבחן חמישי אחרון ברצף של 5 מבחנים.... אבל אין להשוות מד"ח לתחומים אחרים ששם הסטטיסטיקה חשובה יותר

סטטיסטיקההההההה

למזלי אני לא לומדת סטטיסטיקה אבל ממה ששמעתי מחברים זה מקצוע מהגהנום ו81 זה נחשב למצויין

100vardit

New member
לא נורא../images/Emo201.gif

לא רוצה לחשוב על סטטיסטיקה כרגע-לא מבינה שם כלום
בכל אופן-אל תקחי את זה כל כך קשה,למרות שאני מבינה את הבאסה.. סה"כ 81 זה ציון טוב!

gilishvili

New member
אני יודעת ש81 זה ציון טוב

ובאמת שהייתי אומרת תודה והולכת. וכנראה שבסטטיסטיקה אני גם אעשה את זה, במבוא לפסיכולוגיה אעשה מועד ב' (תלוי בציון המבחן של מחר, שכבר אני יודעת שלא יהיה משהו) אבל זה פשוט לא מספיק, כי ככה זה בפסיכולוגיה. לך תתאבד על התשעים. וזה רק מוסיף על הקושי שבהחלטה אם ללכת או להשאר. אני פשוט מרגישה אבודה. אבודה. כאילו נפלתי בין הכסאות. כאילו אין פתרון שאהיה מרוצה ממנו. כל החלטה תהיה ברירת מחדל, לא שלמה. אני מרגישה שהמח שלי כבר כתוש לחתיכות. בחנתי, ניתחתי, בדקתי כל כיוון אפשרי. על כל דבר חשבתי מחמש זויות שונות. ואני פשוט לא מסוגלת להחליט.

shay4442

New member
אין ספק שפסיכולוגיה זאת מטרה קשה

לפי מה שאני יודע מאחרים ממוצע 90 בשביל להמשיך לתואר השני בתחום היותר יוקרתי זה ממש קשה , אבל אין ברירה אם תארים והצלחות אקדמאיים היה כל כך קל להשיג אז לא הייתה משמעות לתארים שלנו , וכולם היו מסתובבים עם תארים ודיפלומות תלויות על הקירות..... אם זה מה שאת רוצה אז תשנסי מותניים תחדדי את שיטות הלימוד שלך תשקיעי קצת יותר זמן ,תשמשי אולי בסיכומים של אחרים(אם שלך לא מספיק טובים) ותלכי על ה90 בכל הכוח ואם לא אז לא . כאשר דלת אחת נסגרת נפתחת אחת אחרת לא פחות טובה...

למעלה