מיכל31

New member
אז יש לך מזל

אני סובלת מכאבי מחזור, כמו צירים עם פתיחה של 9 אצבעות והוא לא מדגדג לי את השחלה הימנית אז אם לך עוזר הרווחת ...

מיכל31

New member
אז יש לך מזל

אני סובלת מכאבי מחזור, כמו צירים עם פתיחה של 9 אצבעות והוא לא מדגדג לי את השחלה הימנית אז אם לך עוזר הרווחת ...

מיכל נשמה חלאס עם האורגזמות..../images/Emo13.gif

אמרתי לך תעבירי לי כמה, בכל מקרה במחזור סביר אני לוקחת נורופן אם יש לי כאבים, אבל עסקנו במיגרנות לא? ולי בדרך כלל אין כאבי מחזור אבל מגרנות בזמן מחזור יש. לכן כרגע הנורופן מספיק כמו שאמרתי, אז לקחתי כדורים אחרים היום אין צורך בהם, כנראה שיש אלוהים למעלה שאהב אותי לקראת הזיקנה שלי31

מרי-לו

New member
כשאתה כותב

%$#... למה אתה מתכוון? כי אם אתה מתכוון ל"מעשים טובים" אז כבר כתבתי למיכל שזה עוזר

sahr12

New member
חחחחחחחחחח ...המאפרומה הזו..

עוד תבשל מזה משהו.....ריזדלחדארי עם רוטב חריף......חחחחחחחח תרגישי טוב יקירתי.... רוצה מסג´???????סתובבי!חחחחחחחח....

סליחה סליחה טעה טעות טועים../images/Emo140.gif

ככה הבנתי, אבל מאמצת את הרעיון של האקדח לספר שלי שכל פעם טועה במשהו רעיון נהדר

חחחחחחחח גם אני מאלה

כי הספרים אוהבים מאוד את המספריים וכמה שיותר לגזור יותר מספק אותם.

gingit1

New member
כסובלת ממיגרנות מימים ימימה

ניסיתי כמעט הכל, כולל טיפולים אלטרנטיביים, לא עוזר. יש כדור שנקרא ויוקס (חייב מרשם רופא) כדור מצויין ומאוד עוזר. עוד סוג של כדורים - מיגרלב גם מצויין, צריך מרשם. את יכולה לנסות גם אדוויל ליקווידג´ל. ויש גם בבית מרקחת migrastickבקבוקון קטן בצבע ירוק עם גולה למרוח על הרקות לעצום עיניים לרבע שעה, מאוד מרגיע. מקווה שעזרתי.

The ofer

New member
אממממ...כשאת מקבלת ראש חדש...

אפשר לקבל את הישן ??? /images/Emo24gif

למעלה