נעמי 1

New member
רגע... את לא רוצה להחליף...

את הבפנוכו... את רוצה רק את הלמעלה של הבפנוכו... נכון?

זה מה שקורה שרוצים חידושים,

אבל לא נורא השיער גודל במהרה, ואם זה צבע אז אפשר לשנות, גם לי זה פעם קרה, ביום הראשון זה נורא עד שמתרגלים לוקח כמה ימים. יהיה טוב מרי-לו זה יגדל.

מרי-לו

New member
לא לא לא!!!

רואים שאת לא מכירה אותי... אני מאלה שנכנסות לספר עם אקדח צמוד לרכה ואומרת לו: "רק קצוות, שמעת????" שלא לדבר על צבע שאצלי זה אותו הצבע כבר בערך 4 שנים...
אני רוצה ראש חדש, לא שיער חדש...

גם את סובלת ממיגרנות?

כי לי יש בעיית מיגרנות נוראית, וכל פעם שתוקפת אותי מיגרנה, אני מיד מחפשת בלוח העיר "ראש" להחלפה/מכירה/קניה.

אין לזה פתרון! לצערי, רק לסבול!

אני יכולה לומר לך שאני מבינה אותך, אבל זה לבטח לא יעביר לך את המיגרנה.

רגע רגע למיגרנות יש פתרון למה אתן

רעות ????? גם אני סובלת לפעמים ממגרנות מרי-לו קחי נורופן זה עוזר תוך חצי שעה גג אפילו פחות זה יעבור כלא היה, נסי תראי, פעם בחודש לי קורה שיש לי מיגרנה וזה בדרך כלל סמוך למחזור שאני מקבלת ואז אני לוקחת נורופן וזה ממש עוזר. מקווה שעזרתי

מרי-לו

New member
לא יקירתי...

זה לא יעזור תאמיני לי... היו תקופות שהייתי שותה חצי בקבוק אופטלגין נוזלי מדולל במים, כמו ששותים פטל... וכלום נאדה זה לא עוזר! יש לי כדורים מיוחדים למיגרנות וגם הם הפסיקו להיות הפקטיביים... ראש חדש זה מה אני צריכה
אבל קודם נבדוק את העיצה שנתנה לי מיכלי31...

מיכל31

New member
דרדי

שתסבלי רק ממיגרנות כאלה, תאמיני לי. אם נורופן עוזר לך את במצב טוב למיגרנה אמיתית גם אם תדפקי תראש בקיר לא יעזור לך זה עובר רק כשזה עובר....

מרי-לו

New member
נכון!

ולפעמים ההתקפות נמשכות גם שלושה ימים... הנה אני חוגגת את היום השני להתקפה הזאת
כשנורופן עוזר זה בד"כ כאב ראש רגיל ולא מיגרנה...

מיכל31

New member
מרי

אם את במשרד לבד, תכבי את האור, זה קצת מקל ואם לא ... בעלי אומר שסקס זה התרופה להכל חחחחחחחחח

מיכל הייתי אצל רופא מיוחד

המיגרנות שלי התחילו בגיל 16 אמא שלי כל כך נבהלה כי היא סובלת כרונית מזה ויתכן שזה גנטי כך אמר הרופא גם אצלי ההתקפה היא יומיים שלושה, אבל אני לוקחת נורופן וזה עוזר קבלתי אז תרופות אחרות לא זוכרת שמם כרגע ובאמת שמרוב שהתמכרתי להם בתקופה ההיא בכל התקפה שהייתה לי, הגיעה תקופה מסויימת והן לא הכי השפיעו, אחרי הלידות כנראה שאלוהים אהב אותי ההתקפות עם הזמן הלכו ונעשו רחוקות ביותר ומשום מה כל פעם קרובות לימיי המחזור שלי, ואני על דעת עצמי התחלתי לקחת נורופן וזה עזר פלאים לכן לא כדאי לשלול את הנורופן, מה גם שהאופטלגין הנוזלי לדעתי חלש יותר מהנורופן, רק שהנורופן מרדים מעט אז אם את נוהגת כדאי להזהר שלוקחים אותו. אהה נזכרתי שניה בשם של הכדור שלחתי טמיגרן מכירה גם כדור טוב אבל צריך להזהר כי הוא ממכר.

למעלה