steve vai

New member
../images/Emo10.gif

טוב בעקבות ההודעה המקורית -מצורף לינק- אתמול נפרדנו אין לי מושג גדול למה - אני רק יודע שאני שבור בגלל זה.

steve vai

New member
אממ

אני בעצמי לא הכי יודע, ועדיין לא מעכל את כל מה שקרה. אתמול דיברנו, אחת הפרידות המגעיליות שחוויתי, לא האמנתי שזאת שדיברה איתי בטלפון בעצם בה הייתי מאוהב. בלי להיכנס לאיך הגיע המצב הזה, אז אתמול התקשרתי אלייה הרגשתי שמשהו קורה ושאלתי אותה, היא טענה דברים שבכלל לא היו קימיים שנמאס לה להמשיך בזה, נמאס לה עם הדביקות והתלות הזאת, בכביכול "לטפל בי כול הזמן"- דברים שלא קרו...מכול הקשר שלנו הדבר היחיד שהפריע לי זה שאנחנו לא נראה אחד את השני חודש וחצי ואולי בחודש לפני שהיא טסה נפגשנו הרבה כי הרגשתי שאני רוצה לנצל את כל הזמן שלי איתה, אבל עדיין שמרתי על מרחק...בתור חברה שלי היא אמורה לדעת על הבעיות שלי על הקשיים שלי- אז אסור לי להגיד שקשה לי בצבא או שיש לי קשיים אחרים.! מאז שהיא טסה לא הייתה בנינו תקשורת אני הייתי מתקשר (אבל לא לפאלפון שלה כי היא לא לקחה אותו איתה), או שנאלצתי לשמוע מאחרים ששלומה בסדר. הפריע לי החוסר תקשורת בנינו, אמרתי לאמא שלה שמפריע לי החוסר תקשורת בנינו באחת הפעמים שהיא התקשרה אלי, אבל אני לא בא בטענות כי אני יודע שהיא עובדת בעבודה מעייפת וקשה.כל מה שהיה זה שדאגתי לשלומה. ורציתי לדעת שהכול בסדר. עכשיו שלושה שבועות לפני שהייתי אמור לטוס היא אומרת לי שזה נגמר רגע לפני שאני קונה כרטיס טיסה. עוד היא אמרה שהיא כבר ממזמן הרגישה שזה עומד להיגמר -למה היא חיכתה עד עכשיו! תאמינו לי שאין לי מושג! כל הסיפור נשמע הזוי לחלוטין!...מה שכן אני יודע שאני הייתי החזק בקשר מכל הבחינות, אני זה שלא ברחתי ונשארתי וסיימתי את הדברים שלי שבגללם אני נאלץ לטוס חודש אחרי(נאלצתי יותר נכון)...ודביקות ותלות -דבר שלא היה מעולם...אולי קצת יותר מידי ביחד בחודש האחרון...אבל זה לגיטמי לחלוטין...אם היא לא רואה את זה כך ...אז בעיה שלה היא הפסידה דבר טוב לא אני. אני רק יודע שאני שבור כי עם כול הצער שבדבר אני עדיין אוהב אותה פחות או יותר זאת הגרסה הקצרה

זו הגרסה הקצרה ועדיין יש לי כמה חורים....

מה ז"א לטפל בך? איך היא בדיוק מטפלת בך אם אתה כאן והיא שם? היא מודה שהיה בינכם חוסר תקשורת? יקירי, אני לא יודעת כ"כ מה לומר, כי הסיפור נראה סבוך מאוד ולא ברור, אבל אם היא החליטה עוד ממזמן שזה נגמר ורק עכשיו אזרה אומץ לומר לך, משהו מאוד מסריח לי, מאוד מאוד. תתאבל, וזה בסדר וזה לגיטימי, אבל ברגע שמתחילים הרחמים העצמיים קח את עצמך בידיים.

steve vai

New member
אוקי

"לטפל בי"- היא טענה שהיא עשתה למעני דברים שמעולם לא קרו כפי שהיא מספרת, יש לי בעיות בבית, ובעיות בצבא, היא טענה שנמאס לה לשמוע על זה- היא חברה שלי היא אמורה לדעת על הקשיים שלי- וזה לא שטחנתי את זה...שזה כבר היה בלתי אפשרי לשמוע...היא אמרה שהייתי מתקשר אלייה בלילה ומבקש ממנה לקחת אותי אליה הביתה- בשעה שזה בדיוק הפוך- היא זאת שהייתה מתקשרת ואומרת לי אני באה לחטוף אותך אלי... מעולם לא הייתי דביק או תלותי- הדבר היחיד שהיה קשה לי זה הידיעה שהיא עוזבת אותי לחודש וחצי ולא מחכה לי עד שאני אשתחרר(כנראה זה היה הרמז הכי גדול שהייתי אמור להבין) אז רציתי לנצל כל זמן פנוי שלי איתה אבל לא בצורה דביקה, זה לא שהיינו דבוקים בתחת של אחד והשני 24 שעות, אלא סוף שבוע פה סוף שבוע שם...אז כן היה לי קשה ואולי החודש וחצי לפי שהיא טסה היה התקופה הקשה ביותר שלנו- עלויות ומורדות כי היא משכה את ההחלטה שלה בנוגע לזה שהיא טסה לפני ותמיד הייתה בוכה בלי סיבה.ניסיתי לשכנע אותה לחכות לי, דיברנו על זה הרבה, היו רגעים קשים אבל ברגע שהיא החליטה הייתי איתה בהחלטות שלה, מידי פעם הייתי שואל אותה "יהיה בסדר" לפעמים , ובפעם אחת היא אמרה שאני לחוץ- וזה מה שעיצבן אותי, ברור שאני יהיה לחוץ- אני לפני שחרור, חברה שלי עוזבת, המשפחה לא יורדת לי מהווריד...הכול התחבר לבועה אחת. כשהיא טסה הרבה דברים השתנו- היינו אמורים להיות 2 זוגות שטסים לאירופה- החברה הכי טובה שלה לא מדברת איתה בגלל מריבה וחוסר אכפתיות מצידה...היה שם בלאגן בהתחלה... היא טענה שהיא מזמן רצתה לסיים את זה- וכול הפעמיים שהיא בכתה והיא לא אמרה לי למה- אז כשנפרדנו היא אמרה שזה היה בגללי בגלל שהיא רצתה לסיים את הקשר ולא היה לא אומץ. היא אמרה שהיא כבר לא אוהבת אותי כולכך, שנמאס לה. אני מרגיש מנוצל, מרגיש שהחודשיים האחרונים שלי איתה היו שקר...אפילו אותה חברה טובה שלה שגם היא נמצאת בחו"ל לא ידעה בכלל מההחלטה שלה והיא סיפרה לי שזה לא הגיוני, כי באותה תקופה שלפני הטיסה- היא הייתה מספרת לחברה שלה כמה שהיא רוצה להיות איתי, ושהיא מטורפת עלי, והיא רוצה שזה ימשיך לעוד הרבה זמן, ושהיא מחכה שאני כבר יטוס ולהיות איתה. מאז שהיא טסה נוצר חוסר תקשורת, היא התקשרה פעם אחת, הייתי בקשר עם אמא שלה ובטעות נפלט לי שמפריע לי החוסר תקשורות איתה, אבל אמרתי שאני לא בא בטענות, כי אני יודע שהיא עובדת קשה, ושאין לה פלאפון אז סבבה אני מוכן לעשות את המאמץ ולדבר איתה. אז למה כשדיברנו כשהיא התקשרה פעם אחת ופעם אחרת שלחה הודעה ובשאר הפעמים שאני התקשרתי אליה היא תמיד אמרה שהיא אוהבת אותי ומתגעגעת...למה! אם היא רצתה להיפרד ממני כבר ממזמן מלפני הטיסה למה היא שיחקה בי ונתנה לי להיות בדאגות לשלומה! אני לא יודע מה קרה שם, אחרי השיחה ביום שבת שהיא נפרדה ממני- ראיתי את הפרצוף האמיתי שלה, לא האמנתי שבה התאהבתי! למה האמנתי איך כל הדברים התהפכו בשלושה שבועות, בחורה שאהבתי מאוד...ופשוט בגדה באמון שלי! בגדה בי, ניצלה ככול הנראה את התמימות שלי וגררה אותי עד לנקודה שבו אני כבר קונה כרטיס טיסה ומסדר את הדברים האחרונים לטיסה! דיברה בצורה מגעילה, בצורה שבחיים לא חשבתי שאני אשמע ממנה, החוסר סבלנות בלדבר איתי, המילים שהיא אמרה "אני לא מרגישה בטוחה ופתוחה איתך"- מה זה אמור להביע בדיוק! תאמינו לי שאין לי מושג...עשיתי תמיד הכול שיהיה לה טוב.והיא פשוט שמה עלי פס! עם כל הצער אני עדיין אוהב אותה, אבל אין זה נגמר ! מה שהיא עשתה זה אחד הדברים המגעילים ביותר!..! המילים שהיא אמרה לי עדיין מהדהדים בראש שלי...נמאס לה להמשיך בזה, בלטפל בי, בדביקות הזאת בתלות הזאת...מעניין שזה גם מה שהיא אמרה על החבר הקודם שלה. הלב שלי פשוט נשבר לחתיכות

../images/Emo10.gif כואב לי כל כך בשבילך...

אבל אני יאמר את האמת - אני לא חושבת שזה נוגע אלייך אלה רק אליה. תן לה להתבשל בתוך עצמה, חשבת אולי שקשה לה שם ואולי היא רוצה לחזור והיא מרגישה שהיא מפשלת כי אם היא תחזור אתה לא תיסע ואז היא תהרוס לך? לא אומרת שזו הסיבה אבל כשהחבר שלי היה בחו"ל ואני הייתי אמורה לנסוע אליו, היו הרבה חששות שעלו אצל שנינו וזו הייתה אחת מהחששות... קשה לי להאמין שהיא לא אוהבת אותך ושהיא "רצתה לסיים את זה מזמן".. יש משהו שמעיק עליה, ככה זה נראה... מקווה בשבילך שייסתדר, ממש כואב לי הלב עלייך, על שניכם...

steve vai

New member
תראי

זה כן נוגע אלי, זאת פשוט ההחלטה שלה לסיים את זה, יש לה דברים שמעיקים עלייה כן אני יודע...מההכרות שלי איתה אני יודע שהיא לא מתכוונת לחזור לא בשבילי ולא בשביל אף אחד...וזה לא החשש שלה...זה לא הקטע היא זאת שתמיד בורחת מדברים, היא תמיד בוחרת לא להתמודד- אז גם במקרה הזה היא לא רצתה להתמודד איתי...אמא שלה כנראה הכניסה לה דברים לראש(אמא שלה דיברה עם החברה שלה- על כל מיני שטויות בנוגע אלי-וזה לא שההורים שלה לא אוהבים אותי להפך הם ממש שמחו שאני נמצא עם הבת שלהם) אני פשוט לא יודע מה השתנה...אולי היא בגדה בי, אני יכול למצוא אלף ואחת סיבות, כך או כך עד כמה שקשה לי להגיד את זה-אבל זה נגמר- בחירה שלה, אני לא מתכוון להשפיל את עצמי בכך שאני אנסה לדבר איתה...מספיק היה לי קשה לשמוע אותה ביום שבת...ולא להאמין למה שיוצא לה מהפה.

שלום

תקשורת כדאי לפתח ע"י יצירת ענין. חשוב להתענין בהעמקה בחיים הרגשיים של האדם שבקשר אתנו. אם אחד לא מתקשר, לא נורא. האחר יתקשר, אולי כך העדיף. אינך צריך טפול, ספר כדי לשתף ולקבל תמיכה. אם הרגישה שאתה תלותי, אמור לה שאתה מתכון לשתף ולקבל תמיכה כי אתה אוהב אותה. כשמדברים אליך לא יפה, ענה בתקיפות כדי שיפסיקו. אל תתן לנצלך, שמור והגן על זכויותיך. אם היא חשובה לך, נסה בעוד כמה זמן לפנות אליה בעדינות וליצור אתה קשר בהדרגה, בהתחלה פשוט ורחוק ולאט תתקרב.

steve vai

New member
הבעיה

שזה נגמר...אני עדיין אוהב אותה עד מאוד...אבל היא כבר אמרה שהיא לא אוהבת אותי. כולכך... היום חברה שלה התקשרה אלי אחרי שהיא דיברה איתה, והיא אמרה שנמאס לה להיות כמו אמא שלי, ושאני מפיל את כל הצרות שלי עלייה בשעה שכבר קשה לי- שזה פאקינג בולשיט. גם אם הפלתי את הצרות שלי עלייה כפי שהיא טוענת- זה אסור? חברה שלי -מישהי שאני אמור להרגיש בטוח איתה- לספר לה על הצרות שלי...בזמן שהיא בורחת מהצרות שלה ונוטשת את החברים שלה בגלל זה...אז כל החודש שקדם לטיסה שלה היא פשוט שיקרה כשאמרה שהיא אוהבת אותי, שהיא מחכה שאני יבוא כבר לשם, שהכול יהיה בסדר...כל מה שהיה בנינו בזמן הזה היה שקר, האהבה בנינו, האמון, הסקס, הכול היה שקר- והיא פשוט שיחקה בי עד לרגע שבו אני אמור לקנות כרטיס טיסה=== אם הייתי קונה כרטיס טיסה -אז בטח הייתי טס ואז זה היה נגמר שם.. למה לי לנסות שוב פעם לדבר איתה- אני חושב שאני עשיתי מעל ומעבר בקשר הזה...אולי זאת גם הבעיה אצלי שאני נותן הכול את כל החיים שלי בשביל הצד השני. אם כבר מישהו התנהג כמו אמא זה אני, אני זה שעמדתי לצידה בכל המצבים הקשים שהיו לה(והיו לה מצבים מאוד קשים) אני הייתי הכתף שעליו היא נשענה...ומה היא עשתה בשבילי.<? כלום!!! פשוט כלום!!! היא שיחקה בי במשך חודשיים!!! שיחקה בי כמו כלב! היא אמרה שהיא הרגישה כך עוד הרבה לפני הטיסה!...אני נפגעתי מאוד מהיחס ומהחוסר כבר הפשוט ביותר בין שני בן אדם- דבר שלא היה לה... כך או כך היא ניצלה אותי את התמימות שלי! זה דבר שאני לא יכול לסלוח עליו! אני התעניינתי כל הזמן לשלומה בחו"ל- היא לא טרחה לשאול מה שלומי, אני אמור לפחד לדבר איתה? כי כך הרגשתי כול פעם שהתקשרתי שאני יגיד משהו לא במקום! הייתה לי תחושה שזה עומד להיגמר. אני התקשרתי ועשיתי הכול! והיא לשלומי אפילו לא התעניינה! נמאס לה! ולי נמאס! סוף סוף חשבתי שמצאתי לעצמי קשר שיחזיק הרבה זמן...ועכשיו הכאב הזה בלתי נסבל! הכעס העצבים על כל השקרים! על כול חצאי האמת...אני עומד ברגע שאני מרגיש שהכול חולף על פני...דברים כאלה מורידים לי את האמונה בדברים, את הדימוי.והרגש הזה מעיק עלי- רגשות רוב החיים זה דבר מסריח. אני עדיין אוהב אותה...אני לא חושב שיש טעם בלנסות בלדבר איתה...אני יודע שכל מה שהיא אמרה זה בולשיט שאמור לעזור לעצמה לישון בלילה- או בעצם בגלל שאולי היא הכירה מישהו אחר.!

זכוכיות

New member
אין טעם להאשים,

היא נתנה לך את ההסבר הכי הגיוני לכל זה, היא לא אוהבת אותך. אין ספק שאדם אוהב, כן מקבל דברים כאלה באהבה ובדאגה. לא טעית, לא עשית שום דבר רע. תרגיש טוב, מאחלת לך התגברות קלה ומהירה ככל האפשר...

steve vai

New member
נכון

אז למה לגרור את זה יותר מחודש...למה לשקר לי, לפגוע בי -ולתת לי להיות בהרגשה שהכול בסדר..למה לתת לי לדאוג לה שהיא בחו"ל...בלחכות לתאריך המיוחל שבו אני רואה אותה.. למה היא בכלל התקשרה אלי מחו"ל ושלחה הודעה...למה עוד משם היא אמרה שהיא אוהבת אותי ומתגעגעת...! למה למה!!!!!!

זכוכיות

New member
רק לה יש תשובות, אי אפשר לדעת מה באמת

עובר עליה, ורק אצלי בראש יש אלף תסריטים אופציונלים. אי לכך אני ממליצה לך, לעשות אקסטרא מאמץ- כדי לא להתעסק בזה. אני יודעת שזה קשה עד בלתי אפשרי, אבל כל שניה שבה -לא- תחשוב על זה, תעשה לך טוב. כמה שתחפור לא תגיע אל התשובה, חבל להטריף את עצמך לחינם.

steve vai

New member
אני וויתרתי

השאלה איך אני מתמודד עם הרגשות האלה, הזיכרונות, לאיזה מקום אני לוקח אותם בשביל לעשות לעצמי הרגשה טובה. ולא הרגשה שפאק אני אשם בכך שזה נגמר

steve vai

New member
הבעיה

שזה נגמר...אני עדיין אוהב אותה עד מאוד...אבל היא כבר אמרה שהיא לא אוהבת אותי. כולכך... היום חברה שלה התקשרה אלי אחרי שהיא דיברה איתה, והיא אמרה שנמאס לה להיות כמו אמא שלי, ושאני מפיל את כל הצרות שלי עלייה בשעה שכבר קשה לי- שזה פאקינג בולשיט. גם אם הפלתי את הצרות שלי עלייה כפי שהיא טוענת- זה אסור? חברה שלי -מישהי שאני אמור להרגיש בטוח איתה- לספר לה על הצרות שלי...בזמן שהיא בורחת מהצרות שלה ונוטשת את החברים שלה בגלל זה...אז כל החודש שקדם לטיסה שלה היא פשוט שיקרה כשאמרה שהיא אוהבת אותי, שהיא מחכה שאני יבוא כבר לשם, שהכול יהיה בסדר...כל מה שהיה בנינו בזמן הזה היה שקר, האהבה בנינו, האמון, הסקס, הכול היה שקר- והיא פשוט שיחקה בי עד לרגע שבו אני אמור לקנות כרטיס טיסה=== אם הייתי קונה כרטיס טיסה -אז בטח הייתי טס ואז זה היה נגמר שם.. למה לי לנסות שוב פעם לדבר איתה- אני חושב שאני עשיתי מעל ומעבר בקשר הזה...אולי זאת גם הבעיה אצלי שאני נותן הכול את כל החיים שלי בשביל הצד השני. אם כבר מישהו התנהג כמו אמא זה אני, אני זה שעמדתי לצידה בכל המצבים הקשים שהיו לה(והיו לה מצבים מאוד קשים) אני הייתי הכתף שעליו היא נשענה...ומה היא עשתה בשבילי.<? כלום!!! פשוט כלום!!! היא שיחקה בי במשך חודשיים!!! שיחקה בי כמו כלב! היא אמרה שהיא הרגישה כך עוד הרבה לפני הטיסה!...אני נפגעתי מאוד מהיחס ומהחוסר כבר הפשוט ביותר בין שני בן אדם- דבר שלא היה לה... כך או כך היא ניצלה אותי את התמימות שלי! זה דבר שאני לא יכול לסלוח עליו! אני התעניינתי כל הזמן לשלומה בחו"ל- היא לא טרחה לשאול מה שלומי, אני אמור לפחד לדבר איתה? כי כך הרגשתי כול פעם שהתקשרתי שאני יגיד משהו לא במקום! הייתה לי תחושה שזה עומד להיגמר. אני התקשרתי ועשיתי הכול! והיא לשלומי אפילו לא התעניינה! נמאס לה! ולי נמאס! סוף סוף חשבתי שמצאתי לעצמי קשר שיחזיק הרבה זמן...ועכשיו הכאב הזה בלתי נסבל! הכעס העצבים על כל השקרים! על כול חצאי האמת...אני עומד ברגע שאני מרגיש שהכול חולף על פני...דברים כאלה מורידים לי את האמונה בדברים, את הדימוי.והרגש הזה מעיק עלי- רגשות רוב החיים זה דבר מסריח. אני עדיין אוהב אותה...אני לא חושב שיש טעם בלנסות בלדבר איתה...אני יודע שכל מה שהיא אמרה זה בולשיט שאמור לעזור לעצמה לישון בלילה- או בעצם בגלל שאולי היא הכירה מישהו אחר.!

steve vai

New member
ועוד דבר

אם אני באמת יחליט שאני רוצה לדבר איתה- זה קשה! במיוחד בשבילי, בגלל שאני מרגיש פחד בלדבר איתה, אני מרגיש שאני אפגע עוד יותר ויהיה לי יותר קשה בלהתגבר על זה...גם בשביל להשיג אותה זה דרך טלפון של מישהי שעובדת איתה, רוב הסיכויים שהיא בכלל לא תרצה לדבר איתי...בנוגע ללשלוח הודעה- הודעות מתקבלות בחלקים-אני לא יכול לכתוב מגילות שלמות...ויש לי מלא דברים להגיד...מלא דברים שרציתי להגיד באותה שיחת טלפון .

עזוב, לא כדאי בכלל

היא נפרדה ממך ובטון מאוד לא נעים, זה אומר שהיא לא רוצה לשמוע ממך ואין לה יותר שום רגש חם כלפיך (מתי זה התחיל רק היא יודעת, אבל כרגע היא רואה בך עול וזהו), כל ניסיון שתעשה כדי לדבר איתה רק יעצים אצלה את ההרגשה שאתה תלותי וגם אחרי שהעליבה אותך אתה חוזר על ארבע. תשחרר, כמו שנאמר לך כבר כנראה היא לא אהבה באמת כי מי שאוהבת לא מואסת בחבר שלה כי עוברות עליו תקופות קשות. אולי היא פשוט ילדה (אם אתה בן 22 אז בת כמה היא?) ולכן מגיבה בהתאם, אין לה חשק לשבור את הראש ולהיות בקשר עם בעיות כבדות, היא מחפשת לכייף ואולי אפילו, לא נעים לחשוב, מצאה מישהו אחר בזמן הטיול ולכן היא מרגישה צורך לנפנף אותך בבוטות ובלי להתלבט. ומצד שני שים לב, כמו שההודעה שכתבת אז קצת מראה על תלותיות בה - כמה ימים אחרי הטיסה שלה ואתה כבר מפורק מכל הכיוונים, במקום שתשקיע את הזמן שלך בעצמך ובדברים אחרים ולא תהיה בסבל כזה רק כי אהובתך לא בסביבה כמה ימים - וקרוב לודאי שזה גם מה ששידרת בקשר ועל זה היא מדברת. יכול להיות שלך זה נראה לגיטימי כי אלה הרגשות שלך וזה מה שאתה מכיר, אבל למישהי שמקבלת את זה עליה זה היה מלחיץ מדי ויותר מדי. כדאי לך לעבוד קצת על עצמך ולפתח ולבנות את עצמך כדי שבקשר הבא שלך לא תהיה כולך סביבה ובשבילה וזה יהיה יותר בריא בשבילך ובשביל הקשר. אבל את הבחורה הזאת עזוב כי לא נראה לי שנשאר שם משהו ואתה צודק שאם תנסה קרוב לוודאי שתשמע שוב את אותם דברים לא נעימים.

steve vai

New member
כמה דברים

נכון כמה ימים אחרי שהיא טסה הייתי מפורק- עם כל העצב שהרגשתי, והכאב, פניתי לפורום הזה ולעצות חברים בשביל שיעזרו לי להעביר את הזמן ולשמוע מפשטים כמו "זה לא הרבה זמן" ושות'. לא הקרנתי את התחושות האלה כלפיה-להפך-רק הראיתי לה עד כמה אני גאה בה ושמח, נכון זה היה קשה -אבל לא הראתי לה, שלטתי בעצמי, אמרתי שאני מתגעגע ואת חסרה לי..וזהו. רק הראתי כמה אני שמח שאת עושה דברים שאת מאמינה בהם ומתחילה את החיים שלך. גם לא הפלתי את הבעיות שלי עלייה- אני בן 22 היא בת 19, היא לא התמודדה עם הרבה דברים בחיים שלה, ותמיד ברחה מהם, היא לא יודעת מה זה צבא(היא לא החזיקה 5 חודשים) לא באתי ואמרתי לה שהקושי שאני חווה-שזה סוף החיים. הסברתי לה שכל הקטע בבית, הלקראת שחרור, הידיעה שאת עוזבת אותי לחודש וחצי התעצם לבועה אחת וכן זה קשה...אבל לא הראתי את עצמי אף פעם במצב נואש או שלא אי יכולת להתמודד עם דברים. מכול הקשר הזה אני זה שהייתי חזק, אני זה שתמכתי ברגעים השפלים שלה, אז אולי הדבר הנורא ביותר שעשיתי זה הרצון לבלות בנעימות את החודש האחרון שלי איתה לפני שהיא טסה-כנראה זה היה יותר מידי בשבילה. ולא אני לא מתכוון לעשות כלום, לא לדבר איתה- אפילו חברה שלה, שהיא החברה הכי טובה שלה מזה 14 שנה, ראתה לראשונה את הפרצוץ האמיתי שלה, הן בקושי מדברות, וגם היא אמרה שכול הסיפור נשמע הזוי ולא הגיוני לחלוטין, הטיסה פשוט שינתה אותה, סבבה הכרת אנשים אחרים, פגשת מישהו, יש צורה אנושית יותר בשביל להיפרד...גם אם אין אהבה יותר. וגם שאני וחברה שלה דיברנו היא אמרה "שכן היא אגואיסטית וחבל שאתה רואה את זה רק עכשיו, היא יצאה כלבה מטומטת, עשתה החלטות מחורבנות, וחבל על העצבים היא לא שווה את זה..."

steve vai

New member
כל

מה שאני נזכר זאת בתקופה שלי איתה, איך הכרתי אותה, דברים שעשינו, מקומות שטילנו, אנשים שדיברנו, זה משגע אותי. אני רק חושב איפה אני יכיר עוד מישהי שקולעת בול למה שאני מחפש...למה שרציתי למה שאהבתי...למה שאני עדיין אוהב

למעלה