steve vai

New member
ועכשיו

אני שומע איזה שיר שוב ושוב...מהשירי מטאל המדכאים האלה...על עוד אדם שמכר את נשמתו לשטן...כמה מצחיקים השירים האלה...טוב זה עדיף מאשר לשמוע שירים של אריק כרמן או פורינר. :(
 

steve vai

New member
תאמת אני מופתע

מכמות הסיפורים הדומים למצב שלי...אני מגלה צד אחד של חברים שלי- צד שלא ראיתי...וכן זה עוזר במידה קטנה אבל טוב לדעת שאני לא לבד
 

KבתאלK

New member
אהבה

כמה שהסיפור שלך מזכיר לי דברים שקרו לי.. כתבת פה שפחדת לספר לה דברים גם לי זה קרה מרוב שהאקס שלי הביא לי יציאות כאלה מטומטמות לדברים שספרתי לו כבר פחדתי לספר. וגם הוא תקע לי פעם סכין בגב אז זה גם אחת הסיבות לזה שלא סיפרתי לו דברים. אני נתתי לו את הנשמה והוא הביא לי סטירה לפרצוף לא העריך את מה שיש לו. זה נגמר בצורה הכי מכוערת שיש.. רבנו בטלפון וכרגיל הוא האשים אותי בהכול וכבר לא יכולתי אז נתקתי ולא דיברנו יומים רציתי להתקשר אבל חזרתי מאוחר הביתה ונשפכתי במיטה מרוב עיפות. אז התקשרתי יום למחרת והאדון לא ענה סינן אותי(הוא אהב את המשחק הזה) ויום למחרת שוב ניסיתי להתקשר וכבר 10 שיחות שהוא לא עונה. שלחתי לו הודעה ואחר דברנו רבנו על זה שהוא משחק משחקים וכמובן שהוא הפיל את זה אלי אני היתי ההאשמה זאת שמשחקת אני זאת שמסננת לא נראה לי! הוא דיבר אלי לא יפה וזה היה הקש ששבר את גב הגמל פה אמרתי די זה לא מגיע לי. אני דאגתי לו רציתי לדבר איתו לפתור את הענינים והאדון סינן אותי ועוד הוא מאשים אותי מזה שהוא לא יודע איך לדבר אלי.. סליחה למה תמיד אני זאת שאשמה בהכול. והינה ניסיתי להתקשר והוא לא ענה והדבר שהגעיל אותי המשפט המחץ שגם לי להרים ידים ולהגיד לעצמי בתאל את שווה הרבה יותר מזה. אז נכון זה קשה הוא התיחס אלי כמו על לא יודעת מה וגם הינו ביחד 9 חודשים(לא יום ולא יומים). והוא שיחק איתי תקופה בחתול ועכבר והחלתי להתעלם ממנו ופשוט לא לתת לו את מה שהוא מחפש(צומי). ומנסים להתגבר להמשיך הלאה זה לא פשוט אבל זה הפיתרון.
 

steve vai

New member
את צודקת

אני מרגיש פגוע מכול זה, הקשר איתה היה דבר נפלא, החודשיים האחרונים התגלו כשקר וזה דבר שקשה לי לעכל...כאילו הכול היה מתוכנן, ולמראית הענין זה באמת היה מתוכנן. כן הפיתרון הוא פשוט לשכוח, לקחת את הדברים הטובים מהקשר ולהעביר אותם לקשרים הבאים, הבעיה שאני לא רואה את עצמי מכיר מישהי חדשה עכשיו...כול מה שאני מדמיין זה את הפרצוף שלה. אבל גם בתסריט הכי אופטימי, שהיא תבוא ותתחנן ותגיד מצטערת, אני בחייים לא אסלח על היחס שקבלתי- ואני לא בן אדם ששומר טינה.
 

KבתאלK

New member
תראה

אתה צריך לזמן לעצמך לרפא את הפצעים.. גם אני היתי רוצה שהוא יבקש ממני סליחה אבל זה לא יקרה תכיר אנשים תצא תבלה ולאט לאט אתה תראה שאתה תפסיק לחשוב עליה
 

NICKEL BACK

New member
כנראה

שהיית פשוט עיוור, ולא שמת לב למתרחש סביבך.. זה קורה לכולנו כמעט, פעם הבאה, שתכיר מישהי חדשה, תשמור יד על הדופק
 

steve vai

New member
קשה להיות עיוור

שמצד אחד היא כול הזמן אומרת אני אוהבת אותך, חולה עלייך, שוכבים ביחד, והכול טוב ויפה, אלא שמצד שני מסתבר שזה היה משחק
 
../images/Emo24.gifתתעודד ../images/Emo70.gif

כשדלת אחת נסגרת הדלת השניה נפתחת.זה פתגם שאמא שלי לימדה אותי מקטנות. הכל לטובה.מישהו שם למעלה מארגן את העיניינים האלו ותהיה בטוח שהוא יודע מה הוא עושה.
 

steve vai

New member
לי אומרים משהו בסגנון של"

פספסת אוטובוס יבוא אחד אחר אחריו. אבל אישית אני לא טיפוס שלוקח ברצינות משפטים כאלה.
 
למעלה