אוקי
"לטפל בי"- היא טענה שהיא עשתה למעני דברים שמעולם לא קרו כפי שהיא מספרת, יש לי בעיות בבית, ובעיות בצבא, היא טענה שנמאס לה לשמוע על זה- היא חברה שלי היא אמורה לדעת על הקשיים שלי- וזה לא שטחנתי את זה...שזה כבר היה בלתי אפשרי לשמוע...היא אמרה שהייתי מתקשר אלייה בלילה ומבקש ממנה לקחת אותי אליה הביתה- בשעה שזה בדיוק הפוך- היא זאת שהייתה מתקשרת ואומרת לי אני באה לחטוף אותך אלי... מעולם לא הייתי דביק או תלותי- הדבר היחיד שהיה קשה לי זה הידיעה שהיא עוזבת אותי לחודש וחצי ולא מחכה לי עד שאני אשתחרר(כנראה זה היה הרמז הכי גדול שהייתי אמור להבין) אז רציתי לנצל כל זמן פנוי שלי איתה אבל לא בצורה דביקה, זה לא שהיינו דבוקים בתחת של אחד והשני 24 שעות, אלא סוף שבוע פה סוף שבוע שם...אז כן היה לי קשה ואולי החודש וחצי לפי שהיא טסה היה התקופה הקשה ביותר שלנו- עלויות ומורדות כי היא משכה את ההחלטה שלה בנוגע לזה שהיא טסה לפני ותמיד הייתה בוכה בלי סיבה.ניסיתי לשכנע אותה לחכות לי, דיברנו על זה הרבה, היו רגעים קשים אבל ברגע שהיא החליטה הייתי איתה בהחלטות שלה, מידי פעם הייתי שואל אותה "יהיה בסדר" לפעמים , ובפעם אחת היא אמרה שאני לחוץ- וזה מה שעיצבן אותי, ברור שאני יהיה לחוץ- אני לפני שחרור, חברה שלי עוזבת, המשפחה לא יורדת לי מהווריד...הכול התחבר לבועה אחת. כשהיא טסה הרבה דברים השתנו- היינו אמורים להיות 2 זוגות שטסים לאירופה- החברה הכי טובה שלה לא מדברת איתה בגלל מריבה וחוסר אכפתיות מצידה...היה שם בלאגן בהתחלה... היא טענה שהיא מזמן רצתה לסיים את זה- וכול הפעמיים שהיא בכתה והיא לא אמרה לי למה- אז כשנפרדנו היא אמרה שזה היה בגללי בגלל שהיא רצתה לסיים את הקשר ולא היה לא אומץ. היא אמרה שהיא כבר לא אוהבת אותי כולכך, שנמאס לה. אני מרגיש מנוצל, מרגיש שהחודשיים האחרונים שלי איתה היו שקר...אפילו אותה חברה טובה שלה שגם היא נמצאת בחו"ל לא ידעה בכלל מההחלטה שלה והיא סיפרה לי שזה לא הגיוני, כי באותה תקופה שלפני הטיסה- היא הייתה מספרת לחברה שלה כמה שהיא רוצה להיות איתי, ושהיא מטורפת עלי, והיא רוצה שזה ימשיך לעוד הרבה זמן, ושהיא מחכה שאני כבר יטוס ולהיות איתה. מאז שהיא טסה נוצר חוסר תקשורת, היא התקשרה פעם אחת, הייתי בקשר עם אמא שלה ובטעות נפלט לי שמפריע לי החוסר תקשורות איתה, אבל אמרתי שאני לא בא בטענות, כי אני יודע שהיא עובדת קשה, ושאין לה פלאפון אז סבבה אני מוכן לעשות את המאמץ ולדבר איתה. אז למה כשדיברנו כשהיא התקשרה פעם אחת ופעם אחרת שלחה הודעה ובשאר הפעמים שאני התקשרתי אליה היא תמיד אמרה שהיא אוהבת אותי ומתגעגעת...למה! אם היא רצתה להיפרד ממני כבר ממזמן מלפני הטיסה למה היא שיחקה בי ונתנה לי להיות בדאגות לשלומה! אני לא יודע מה קרה שם, אחרי השיחה ביום שבת שהיא נפרדה ממני- ראיתי את הפרצוף האמיתי שלה, לא האמנתי שבה התאהבתי! למה האמנתי איך כל הדברים התהפכו בשלושה שבועות, בחורה שאהבתי מאוד...ופשוט בגדה באמון שלי! בגדה בי, ניצלה ככול הנראה את התמימות שלי וגררה אותי עד לנקודה שבו אני כבר קונה כרטיס טיסה ומסדר את הדברים האחרונים לטיסה! דיברה בצורה מגעילה, בצורה שבחיים לא חשבתי שאני אשמע ממנה, החוסר סבלנות בלדבר איתי, המילים שהיא אמרה "אני לא מרגישה בטוחה ופתוחה איתך"- מה זה אמור להביע בדיוק! תאמינו לי שאין לי מושג...עשיתי תמיד הכול שיהיה לה טוב.והיא פשוט שמה עלי פס! עם כל הצער אני עדיין אוהב אותה, אבל אין זה נגמר ! מה שהיא עשתה זה אחד הדברים המגעילים ביותר!..! המילים שהיא אמרה לי עדיין מהדהדים בראש שלי...נמאס לה להמשיך בזה, בלטפל בי, בדביקות הזאת בתלות הזאת...מעניין שזה גם מה שהיא אמרה על החבר הקודם שלה. הלב שלי פשוט נשבר לחתיכות