עצוב ....

עינב 36

New member
התקווה , הכמיהה , האופטימיות ....

תמיד תהיה קיימת בנו וכמה טוב שכך אחרת ... הכדורים הורודים , הכחולים וה... היו אוזלים מהמדפים .

אחחחחחח לאהוב, יש לטשרניחובסקי

מילים יפות לתאור אדם שלא חווה את טעם האהבה: "... אשרי האיש שנמצאה לו ובשעתו קטף זו ואוי לו לאיש לא הכיר בה בדרכי חייו הוא טוב לו, לו כבה נרו בו וכנפל ירד בור הן דומה הוא לעיוור זה שחשך בעדו אור" מילים נוגעות מאלו, לא יכולתי למצוא. שרון

d a n i e l s 5

New member
אומרים...

אין אישה שהיא "אשה שלא לאהבה" ואין איש שהוא לא "איש לאהבה" . לא מאמינה שיש אנשים חיים שלא חוו או יחוו מהי אהבה . אין מצב כזה !

../images/Emo79.gifלכל אחד

לכל אחד יש ת'אחת שלו שתסגור איתו מעגל לכל אחת יש ת'אחד שלה שיבוא ויפול בגורל כמו בגד לגוף כמו אויר לנשימה ובתוך הטירוף הם מוצאים נחמה
גם אני לא מאמינה שיש אדם שאינו ראוי לאהבה

עינב 36

New member
לחיי האופטימיות ../images/Emo48.gif

שכבר אמרתי קודם שבלעדיה מצבינו היה רע ומר. ודווקא את המשך השיר הזה ... ממש ממש לא אוהבת "בלעדיך אני חצי בן אדם " .... את המשפט הזה לעולם לא אצליח להבין אפילו ללא המשמעויות הפילוסופיות והפשטניות שבו.

עינב 36

New member
אהבה אמיתית...

זוגית , רומנטית , ללא כאבים <מכל צבע שהוא> דו כיוונית ואפילו ארחיק לכת ואומר אהבה עזה כמוות ... לא בטוחה שכולם חווים כזו אהבה ושלא תביני לא נכון ממש לא חושבת שצריך למות למען האהבה ואני כמובן לא מתכוונת רק למוות פיסי.

יעלילה1

New member
לא יתאהבו לעולם, או לא יממשו את

אהבתם? כי נראה לי שהסבל והייסורים זה אם האהוב לא משיב אהבה. קשה לי להאמין שיש מישהו שלא אהב מעולם אדם אחר, (וגם שלא אהבו אותו).

maof

New member
מה קרה../images/Emo35.gif

מה קרה להבטחות שהובטחו עם השנים דומה שעם הזמן גוועו איתנו הן שקעו בים החול כמו התרנים בסערות מתעקשים לשווא לצוף, כמו כולנו אין אורות של מגדלור לכוונינו בין סלעים אין כיוון ואין סיבה רק טפיפת הצועדים. מעוף

crisRobin

New member
כריסטופר אחר

אמנם אני כריסטופר רובין ולא קולומבוס, אך לכל אחד מאיתנו יש מצפן פנימי חבוי, הוא בדרך כלל חבוי כה עמוק בגלל שהוא כבר אכזב אותנו, הוא הראה לנו את הכוון, הלכנו עימו, היכרנו, התאהבנו, חיבקנו והתגרשנו. חלף לו המון זמן מאז הפעם האחרונה שבו השתמשנו, חוסר האמונה מציף אותנו לגבי הנתיב שבו מוביל אותנו.

לאהבה יש הרבה פנים

אהבת הורה לילדיו, אהבת אחים אהבה לעבודה שלך אהבת גבר לאישה אהבה לחברים ועוד... אנשים שלא יודעים לחוות אהבה - לא יודעים לתת אהבה.

ערסlight

New member
עולם דיגיטלי

פעם, כשצולמה תמונה למשל. הושקעה בה מחשבה רבה. לכל תמונה היה מחיר ומתוך זה גם ערך. השפע הדיגיטי הפך את התמונה למובנת מעליה ובעצם, חסרת ערך.

למעלה