עצוב ....

יעלילה1

New member
זה מפרפר נחמד הישן

פתאום באמצע היום הצבע הצהוב פגש ברחוב בצבע האדום השתוללו לו לו התגלגלו לו לו התבלבלו לו לו התערבבו בו בו וכך נולד הצבע הכתום כן, כך נולד הצבע הכתום... ודאי לא ציטטתי היטב, אבל זה אחד הבתים של השיר בערך

התשובה שלך...נשארה כתומה

אני מאמינה בצבעוניות (לא בזוגיות) שלא תתבלבל מר רובין. כולנו מכירים את סולם הגוונים. והנה אני בחופשה, ובכל זאת מעבירה שעור באומנות. קחו כל צבע מן הקצה עד הקצה שלו... ערבבו הוסיפו הכהו הבהירו. אין גוון אחד הדומה למשנהו בסולם הגוונים. ואם ננסה שוב את אותו ניסוי, על אותו צבע. גם הפעם לא נפיק את אותם גוונים. מוסר השכל?

crisRobin

New member
צבע

מוסר השכל? אם ערבבת צבע ויצא לך גוון שאתה אוהב, תשאר איתו ואל תבדוק אילו גוונים אתה מפספס בעולם

shemesh22

New member
או לחילופין

תוסיף בקיר ליד, עוד כמה מהגוונים שאהבת שיתמזגו יחד בהרמוניה, כך תוכל להנות ממגוון של צבעים אהובים..על הקיר.

crisRobin

New member
את זוכרת...

שמדובר במטפורה למערכות יחסים? לצבוע עוד קירות למרות שהקיר מוצא חן בעינייך? לזה התכוונת?

shemesh22

New member
כבר מזמן

עברתי לעולם שכולו צבע, אוהבת להיות מוקפת בצבעים אוהבת להוסיף צבעוניות לבגדים צבעים מדברים אלי... מטאפורות למערכות יחסים.. צריכה לישון על זה

עינב 36

New member
זהו בדיוק....

סוף סוף חוזרים לנקודת ההתחלה. אם זה לא הגוון שבדיוק רצינו, או לא הגוון שאנחנו אוהבים זה יהיה טבעי לנסות למצוא גוון אחר. ככה זה כניראה... טבע האדם ... תמיד לרצות טוב יותר, מתאים יותר ונכון יותר.

crisRobin

New member
החלפה אובססיבית

כיום, לאחר שכבר היה לנו גוון על הקיר שהבטיחו לנו שישאר עד הזקנה, אנחנו הרבה יותר סקפטים וחסרי אמונה. כל גוון שמופיע אנחנו מחפשים קודם למה לא, כדי לא להתאהב בגוון ולתת את עצמנו קודם ואז לגלות שזה בעצם לא הגוון הנכון. אך הבעיה שאם אנחנו לא שם, אנחנו לא יכולים בכלל להרגיש אותו כמו שצריך ולדעת את הדבר החשוב ביותר: למה כן.

עינב 36

New member
והשמועה מספרת ש....

נשים מבחינות בקשת רחבה יותר של גוונים
לא בטוחה שזה נכון.

crisRobin

New member
דילמות

אם כך הדבר, שמח שיש לי מעט יותר דילמות בחיי מאשה

crisRobin

New member
איך לא?

הרי זה מה שאת עושה בחיים, מסבירים לאט מבין מהר

באהבה כמו באהבה

יש פרחים או אין יש מנגינות או כנורות. אין חוקים, אין טעויות הכל נכון עד לרגע האמת. ואני מודה כל יום שזכיתי לאהוב.

ל י M ו ר

New member
בכל מקום

"בכל מקום שבו אפסע אמצא לי את הדרך" היא שרה באותו שיר ומוסיפה"בכל סיום יש התחלה שבה בכל כוחי אצליח"

למעלה