שרשור היכרות והתפקדות!

Ayelet 363

New member
היא דיי מתה אבל שמתי לב בעבר

שברגע שפותחים שם הודעה מקבלים תגובות דיי מהר... פשוט צריך שמישהו ייפתח הודעה
אני שקלתי לא מזמן, אבל אז שכחתי את הנוסח של מה שרציתי לומר.

Ayelet 363

New member
kind of

אבל היה לי משהו שממש רציתי לומר.
הייתה לזה מטרה נוספת...

שלום לכולם

שם: ש(ו)הם גיל: 25 מיקום בארץ: בבית סטטוס (תלמיד\חייל\סטודנט\רופא בכיר): עובד ומקווה לקבל כבר את התואר!!! מידת נעליים: 45 צבע אהוב: צהוב נראלי בעל חיים: כלב/סוס/דולפין עוד פרט מיותר שבא לכם לציין: אני 1.80 ומשהו ושוקל קרוב ל-70 מתוך השלושה, קראתי את משחקי הרעב\+התלקחות\כולם: את השניים הראשונים והאהוב עליי מתוכם הוא: משחקי הרעב ביי פאר הדמות האהובה עליי היא: קטניס וגייל וחוץ ממנה, גם... רו
היימיטץ' כשסיימתי לקרוא את הספר הראשון, הכי רציתי ש... השני יהיה מעולה ושהשלישי יהיה אדיר, ושיהיו עוד ספרים איך הגעתי לסדרה: לא זוכר
אני מחכה בקוצר רוח לצאת הסרט\אין לי כל כוונה לצפות בסרט בכלל: מאוד מחכה לסרט! מקווה לא להתאכזב עוד ספרים אהובים עליי: אשתו של הנוסע בזמן, בתו של שומר הזיכרון, ספרים של הרלן קובן, ספרים של ג'ודי פיקו ויש עוד הרבה וסדרות: עזבו יש הרבה וסרטים: מועדון קרב, התחלה, טיטאניק, המופע של טרומן, עיר החטאים, סיפור אהבה בלתי נשכח ואני אוהב גם סרטי אימה! וסתם עוד משהו שאהוב עליי ובא לי לציין זאת: אוהב לצאת עם חברים הגעתי לפורום דרך... הקומונה וחוץ ממנו, אני גולש גם ב... מעט פורומים האמת סתם עוד משהו שבא לי לציין על עצמי: אני פנוי
מסר לאומה: תנו חיוך הכול לטובה

Princess Sher

New member
הבטחתי שאני אעשה את זה...

שם: שיזף גיל: 19 מיקום בארץ: מרכז סטטוס (תלמיד\חייל\סטודנט\רופא בכיר): חיילת מידת נעליים: 39-40 צבע אהוב: ורוד בעל חיים: כלב/חתול עוד פרט מיותר שבא לכם לציין: ראיתי היום דמדומים!!!11 (...) מתוך השלושה, קראתי את משחקי הרעב\+התלקחות\כולם: כלום... והאהוב עליי מתוכם הוא: הדמות האהובה עליי היא: וחוץ ממנה, גם... כשסיימתי לקרוא את הספר הראשון, הכי רציתי ש... איך הגעתי לסדרה: יש לי חברה שמדברת *קצת* הרבה על הסדרה ועל זוג מסויים בה... אולי המנהלת של הפורום הזה מכירה אותה. אני מחכה בקוצר רוח לצאת הסרט\אין לי כל כוונה לצפות בסרט בכלל: יהיה נחמד לראות את הסרט :) עוד ספרים אהובים עליי: סאגת הארי פוטר, ספרים של ג'ודי פיקו וסדרות: איך פגשתי את אמא, יומני הערפד, גלי וסרטים: דמדומימוש!!!11 (NOT) אממ בעקרון אין לי ממש אחד מועדף, אוהבת אקס מן וסתם עוד משהו שאהוב עליי ובא לי לציין זאת: סופ"ש וחברות וכאלה :) הגעתי לפורום דרך... חברה חופרת במיוחד. וחוץ ממנו, אני גולש גם ב... מתגייסים, סדירים, איפור וכאלה, לא ממש מגיבה, יותר בקטע של קוראת סמויה. סתם עוד משהו שבא לי לציין על עצמי: למה אני ערה בשעה הזאת כשעוד פחות מ-5 שעות אני צריכה לקום מחר לצבא?!?! מסר לאומה: אין לי משהו שנון בשעה הזאת ועוד אחרי שראיתי דמדומים לפני רגע בערך. ותמונה לסיום: או שלא.

שיו, יש לזה פורום o:

קטעים. לא יודעת כמה אני אסתובב פה, אבל בכל זאת... שם: יעל גיל: 23 מיקום בארץ: גב"ש סטטוס (תלמיד\\חייל\\סטודנט\\רופא בכיר): סטודנטית מידת נעליים: 39 צבע אהוב: משתנה... כרגע סגול בעל חיים: חתול עוד פרט מיותר שבא לכם לציין: שצריך לבטל את יום ראשון ._. מתוך השלושה, קראתי את משחקי הרעב\\+התלקחות\\כולם: רק את מה שתורגם לעברית והאהוב עליי מתוכם הוא: שניהם היו בסדר... הדמות האהובה עליי היא: רו ;_; וחוץ ממנה, גם... : אני מניחה שגיל. כשסיימתי לקרוא את הספר הראשון, הכי רציתי ש...: הכי רציתי לישון. הייתי חולה כשקראתי אותו ^^; איך הגעתי לסדרה: כמה בנות חפרו על זה בפייסבוק...
(מעניין מי). ועוד מישהו המליץ לי על זה, אז החלטתי להשיג את הספר ולתת לזה צ'אנס. אני מחכה בקוצר רוח לצאת הסרט\\אין לי כל כוונה לצפות בסרט בכלל: ממש מחכה לסרט! הטריילר אדיר ם_ם עוד ספרים אהובים עליי: טרילוגית הרואים למרחק, הספרים על קרסטומנסי, כל ספר כל עוד הוא טוב. וסדרות: המפץ הגדול וסרטים: אינספשן, קונסטנטין, סקוט פילגרים... וכמעט כל סרט של פיקסר. וכמה של דיסני. וסתם עוד משהו שאהוב עליי ובא לי לציין זאת: לצייר D: הגעתי לפורום דרך... : ראיתי אותו צץ ברשימת פורומים 'קשורים' של פורום קוספליי, והייתי חייבת לבדוק שעיניי לא מטעות אותי
וחוץ ממנו, אני גולש גם ב... : אנימה ומנגה, קוספליי. סמויה בעוד הרבה סתם עוד משהו שבא לי לציין על עצמי: אני אוכלת גלידה לפחות פעם בשבוע, גם בחורף ם: מסר לאומה: שעות שינה זה דבר חשוב ותמונה לסיום: 3:

ringo333

New member
כמה שנים חיפשתי פורום של משחקי הרעב...

שם: תמר גיל: 14 ו-8 חודשים מיקום בארץ: דרום דרומי
סטטוס (תלמיד\\חייל\\סטודנט\\רופא בכיר):תלמידת כיתה ט' ומומחית לחבישת אצבעות..
מידת נעליים: 37 צבע אהוב: גווני הכחול, גווני הסגול ושחור. בעל חיים: דג זהב
עוד פרט מיותר שבא לכם לציין:עד שהגעתי לחטיבה, לא היו לי ציונים מתחת ל-85!
מתוך השלושה, קראתי את משחקי הרעב\\+התלקחות\\כולם: משחקי הרעב+התלקחות כי כושלת באנגלית והאהוב עליי מתוכם הוא: משחקי הרעב הדמות האהובה עליי היא: גייל
וחוץ ממנה, גם... קטניס כשסיימתי לקרוא את הספר הראשון, הכי רציתי ש...חברה שלי תגמור לקרוא את התלקחות ותשאיל לי אותו. איך הגעתי לסדרה: כל הבנות בכיתה שלי ממש אהבו את הספר וכולן כבר קראו אותו, הן אמרו לי "תמר תקראי, זה ספר מדהים!" אבל לא האמנתי להן כי הן כל הזמן ממליצות לי על ספרים 'מדהימים' והם לא. החברה הכי טובה שלי התחננה שאקרא את זה והתחלתי לקרוא את זה רק כי לא היה לי שום דבר אחר לקרוא...חצופה שכמותי..
אני מחכה בקוצר רוח לצאת הסרט\\אין לי כל כוונה לצפות בסרט בכלל מחכה בקוצר רוח, למרות שהוא יהרוג לי את הדמיון
עוד ספרים אהובים עליי: הארי פוטר, דמדומים, אלה המכושפת, הרמת מסך, חייו של ג'ון לנון ועוד...
וסדרות: איך פגשתי את אמא וחברים וסרטים: טיטאניק, כל הסרטים שהביטלס עשו, כל הסרטים שעשו על הביטלס, מגודלים, סקוט פילגרם נגד העולם.... וסתם עוד משהו שאהוב עליי ובא לי לציין זאת: הביטלס
הגעתי לפורום דרך... זה ש No RiKo אמרה להיכנס אליו בפורום איך פגשתי את אמא.. וחוץ ממנו, אני גולש גם ב... פורום הביטלס, פורום איך פגשתי את אמא, קוראת בפורום הארי פוטר ולעיתים רחוקות נכנסת לפורום צמחונות וטבעונות. סתם עוד משהו שבא לי לציין על עצמי:אני צמחונית כבר 8 שנים (*גאווה*) מסר לאומה: בשר זה רצח.....ולא טעים... ותמונה לסיום:

היי DDD:

שם: ירדן (או ג'ורדן, מה שבא לכם D:) גיל: 15 מיקום בארץ: תל אביב סטטוס (תלמיד\חייל\סטודנט\רופא בכיר): תלמידה. :> מידת נעליים: 36-7
צבע אהוב: ירוק 3> בעל חיים: פנדה אדום
עוד פרט מיותר שבא לכם לציין: - (חוסר יצירתיות מוחלט) מתוך השלושה, קראתי את משחקי הרעב\+התלקחות\כולם: כולם והאהוב עליי מתוכם הוא: משחקי הרעב, אוף קורס. D: הדמות האהובה עליי היא: פיניק D: וחוץ ממנה, גם... נגיד שג'והאנה
כשסיימתי לקרוא את הספר הראשון, הכי רציתי ש... לא הכי זוכרת, זה היה מזמן
את שני הספרים הראשונים לקחתי מחברה שלי (עכשיו כבר יש לי אותם) והשני היה אצל חברה אחרת כשסיימתי את הראשון, אז די קיוויתי שהיא תסיים כבר כי לא היה לי כוח לחקות
איך הגעתי לסדרה: אותן חברות מהסעיף למעלה חפרו לי עליה D: אני מחכה בקוצר רוח לצאת הסרט\אין לי כל כוונה לצפות בסרט בכלל משהו באמצע כזה, אני בטוח אצפה בו אבל יש לי הרגשה שאני לא ממש אוהב אותו. רוב הספר הראשון קטניס עם עצמה ואין הרבה דיאלוגים, אז אני מניחה שימלאו את זה בווויס אוברים עד שזה יעצבן אותי :D עוד ספרים אהובים עליי: נער החידות ממומביי D: וסדרות: - וסרטים: אדוארד סיזרהאנדס והתחלה
וסתם עוד משהו שאהוב עליי ובא לי לציין זאת: ג'וני דפ ושיעורי ביולוגיה.
הגעתי לפורום דרך... המקום הזה של הפורומים החדשים בראשי, אחרי שלא הייתי בתפוז כמו שצריך כבר איזה 400 שנה
וחוץ ממנו, אני גולש גם ב... פורום ג'וני דפ.
סתם עוד משהו שבא לי לציין על עצמי: - (ועדיין, חוסר יצירתיות מוחלט.
) מסר לאומה:- (כנל
) ותמונה לסיום: הודעה מהירה.
זה לקח הרבה יותר זמן ממה שציפיתי

noa1510

New member
שלומלום, חדשה

שם: נועה
מיקום בארץ: ירושלים סטטוס (תלמיד\חייל\סטודנט\רופא בכיר): תלמידה מידת נעליים: 36 צבע אהוב: ירוק בעל חיים: סוס
עוד פרט מיותר שבא לכם לציין: אני לפעמיים חופרת בהודעות.. תשרדו? מתוך השלושה, קראתי את משחקי הרעב\+התלקחות\כולם: משחקי הרעב, התלקחות.. לבינתיים
והאהוב עליי מתוכם הוא: משחקי הרעב!
הדמות האהובה עליי היא: פרים
והיימיטץ'
כי הוא קורע.. (אפעם אני לא אשכח איך התפוצצתי מצחוק ב "יש לך קסם אישי בערך כמו לחילזון מת."
) וחוץ ממנה, גם... נוי, אם השאלה היא אם אני טים גייל או טים פיטה.. את יכולה פשוט לשאול ככה
(סתם,
) אממ.. קטניס, גייל, ופיטה..
(אני מהטים "זה לא סותר להיות מאוהבת בשניהם") כשסיימתי לקרוא את הספר הראשון, הכי רציתי ש... אני אחזור לנשום- קודם כל. בעיקר רציתי שהשני (שהתחלתי לקרוא מיד אחר כך) יהיה טוב כמו הראשון.. איך הגעתי לסדרה: יש לי קטע הזוי, שבערך כל דבר שאני אוהבת ירדתי עליו בטירוף לפני.. שרוטה
אז כמובן לא הסכמתי לקרוא את זה וירדתי על זה, ואחרי שטיפת מוח מחברות נכנעתי. ועכשיו אני מאוהבת
אני מחכה בקוצר רוח לצאת הסרט\אין לי כל כוונה לצפות בסרט בכלל מחכה בטירוווווווף לסרט!! אפילו אחותי השתכנעה.. באה איתי
עוד ספרים אהובים עליי: דמדומים, בני אלמוות (לא זוכרת עוד עכשיו..) וסדרות: יומני הערפד (לא זוכרת עוד עכשיו
) וסרטים: יש יותר מדי..
וסתם עוד משהו שאהוב עליי ובא לי לציין זאת: אוכל איטלקי
ואובססיה חמורה לשוקו. בין שאר האובססיות שלא קשורות לאוכל
הגעתי לפורום דרך... עצמי
והקומונה שהייתה לכם.. וחוץ ממנו, אני גולש גם ב... פורום דמדומים (מהפורומים רק דמדומים ועכשיו משחקי הרעב
) סתם עוד משהו שבא לי לציין על עצמי: המספר מזל שלי זה 3.. לא עלה לי שומדבר אחר להגיד
מסר לאומה: טוב. מודה. הייתי סמוייה בקומונה שלכם, קראתי את התגובות אבל אפעם לא הגבתי.. מקווה להשתלב פה מהר
ושנתחדש על הפורום!

N o R i K o

New member
באמת שלא התכוונתי לזה

היי, גם מספר המזל שלי הוא 3 וגם אני מתה על אוכל איטלקי! D: ואיך יצא לי כזה שם של שונאת פיטה?!?! אני אוהבת את פיטה! באמת!!11 אני פשוט לא מבינה למה כולם רוצים שהוא יהיה עם קטניס... כאילו, עזוב את קטניס, היא לא שמה עלייך. בוא תהיה שלי!
וברוכה D:

noa1510

New member

מאגנייב
אוכל איטלקי נאממממנאמממ
אז את כן אוהבת את פיטה?
עכשיו אני חייבת לדעת מסקרנות.. את טים גייל, או טים קטניס וגייל? (זה מאוד שונה בעיניי
) או שניהם?
"בוא תהיה שלי!" חחח כל כך
ותודה

N o R i K o

New member
אני אמנם מגדירה את עצמי כטים גייל

כי אני מעדיפה את גייל על פיטה ומעדיפה את קטניס עם גייל מאשר עם פיטה... אבל נראה לי שמבחינת הזוגות הכי נכון לסווג אותי כ'טים קטניס'. אני מנסה לחשוב בראש של קטניס ולהיכנס לדמות שלה, ואני מנסה גם לחשוב כקוראת מהצד מה הכי טוב עבורה... ואני מבינה שקטניס אוהבת את גייל. ושיהיה לה טוב יותר איתו.
אם היית בקומונה בטח קראת את החפירה המפורסמת שלי. אם לא... תתאפקי עוד חודש פלוס ככה, ואני אעלה אותה לכאן עם עריכות ותוספות
19 עמודי וורד על למה אני מאמינה שקטניס וגייל צריכים להיות ביחד. בלי קשר לפיטה, שאני באמת מתה עליו, אני פשוט לא אוהבת אותו עם קטניס!

noa1510

New member
וואו, אני ממש מבינה את הדעה שלך!

בתור משהי שקראה הרבה, וקטניס היא היחידה בדמויות הראשיות בספרים שלא עיצבנה אותי *בכלל* לאורך כל הספר, הבנתי את דעתה ולמה היא עשתה המון דברים ואני ממש אוהבת אותה! אז אני בעיקרון תמיד בורחת ל"טים קטניס"!
פשוט כי אני לא מסוגלת לבחור בין פיטה לגייל. קשה מדי בשבילי! ואני חייבת להגיד שממש מקל עלי לדעת שאת כן אוהבת את פיטה! לא יודעת, מפריע לי שאנשים -ממש לא אוהבים- את פיטה או את גייל (עוד שריטה שלי, בין הרבה
) ועכשיו אני מאוד מבינה את מה שאת אומרת, (קראתי גם את מה שכתבת למיה על הספר השלישי על ההבדל בין פיטה לגייל וכל זה, וממש אהבתי!) אז קבלי לייק ענק!

N o R i K o

New member
אני בדיוק כמוך בקטע הזה-
CF

כאילו... קטניס כל כך אוהבת את שניהם- איך אתם יכולים לשנוא אחד מהם? X: הם כל כך חשובים לה והיא תעשה הכל עבורם, כך שמבחינתי לא לאהוב אחד מהם זה לא לאהוב את קטניס. אני פשוט חושבת שקטניס מאוד מבולבלת כשזה נוגע לאהבה רומנטית. היא אוהבת את גייל מאז ומתמיד כי היא פשוט אוהבת אותו, ואז ביום בהיר אחד הוא בה ומבהיר לה שזו אהבה רומנטית. פיטה משחק את עצמו מאוהב בה ואז היא מגלה שזה לא משחק וזה באמת ככה. היא אוהבת את גייל, המחשבה על כך שהם לא יהיו ביחד הורגת אותה, אבל כולם מצפים ממנה להיות עם פיטה. היא צריכה להיות עם פיטה, והוא בא ומנשק אותה על שפת האגם במשחקים השניים והיא לשניה חשה רגש כלפיו, ואז הוא שולף משכית עם תמונה של גייל ומבהיר לה שהעתיד שהיא בעצם רוצה הוא איתו... מה הולך?! אני מאוד מבינה את הבלבול של קטניס וגם אני לפעמים התחבטתי, אבל הניואנסים הקטנים הם אלו שגרמו לי להבין שבסופו של יום, קטניס אוהבת -אהבה רומנטית- את גייל. את פיטה היא אוהבת כידיד, ומבחינתי הסוף המושלם (מבחינת הזוגות, כמובן, בלי קשר לשאר העלילה) הוא שגייל וקטניס יהיו יחד ופיטה פשוט ישאר הידיד הכי טוב שלה, ובסופו של דבר ימצא אהבה אחרת ויהיה מאושר בעצמו. תקראו לי קיטשית ומטופשת, אבל אני רוצה שכל הדמויות שלי יהיו מאושרות בסוף, ואני פשוט לא מצליחה לדמיין את גייל מאושר בלי קטניס, ואת קטניס מאושרת לחלוטין בלי גייל...
ושוב, להתחיל לגרום לי לדבר על למה גייל וקטניס מבחינתי צריכים להיות ביחד ואיפה הניואנסים ואילו מסקנות... זה עלול לקחת נצח. XD אבל קבלי לייק חזרה!
(ולא הבנתי, קראת את הספר השלישי? לא קראת אבל לא אכפת לך מספויילרים? XD)

noa1510

New member
לא קראתי, אבל לא אכפת לי מספויילרים

בדיוק אותו דבר! הייתה לי תקופה ארוכה מאוד שידעתי שאני אוהבת את גייל ופיטה באותה מידה, ואז תקופה קצרה שנטיתי לכיוון גייל, אחר כך תקופה קצרה שנטיתי לכיוון פיטה, ועכשיו שוב כבר תקופה ארוכה שזה שניהם באותה מידה
אני גם הבנתי שבשביל קטניס זה גייל, מבחינה רומנטית. ופיטה מבחינה שהיא לא בדיוק ברורה..
אבל כל פעם שאני קוראת קטע שקטניס אם אחד מהם, אני פשוט מבינה שאני אוהבת אותה עם שניהם
אבל אין לי ספק שעם גייל היא תהיה יותר מאושרת.. כי הוא בערך האהבה הראשונה שלה.. ואז אני שוב חושבת לעצמי "אבל.. פיטה..
.."
כמו רוב הבנות הטיפוסיות
אגב, יש לי נטייה בספרים של משולשי אהבה של: "המושלם שהיא אוהבת-היא- המושלם שאוהב אותה אבל רק ידיד- " תמיד להיות בצד של המושלם שהיא אוהבת.. לא יודעת למה, אבל רק כאן זה לא חד משמעי *בכלל* אגב, אני חולת קיטש בטירוף, ולא מתביישת בזה
תמיד הייתי.. אם הסוף לא טוב, או הפוך ממה שרציתי או ציפיתי.. זה יכול להכניס אותי לדיכאון
וואו אני באמת יכולה לחפור על הנושא הזה מלא מלא מלא וזה פשוט לא ייגמר
צריך פעם לעשות שירשור חפירות על כל מיניי נושאים שונים

N o R i K o

New member
~_~ אבל למה תפוזבל? (
CF)

כתבתי תגובה ארוכה והוא מחק לי אותה.
אניוויי- לא, לא הבנת אותי. אנחנו ממש לא אותו דבר XD אני לא מתלבטת את מי אני מעדיפה עם קטניס. ברור לי במאת האחוזים שאני רוצה שקטניס תהיה עם גייל ואך ורק עם גייל. ההתלבטות היחידה שהייתה לי אי פעם הייתה את מי מהם קטניס באמת אוהבת כבן זוג ואת מי היא אוהבת כידיד. קיוויתי שבסופו של דבר היא תהיה עם גייל בלי קשר- כבר בספר הראשון, עוד לפני שכל דבר מתחיל ביניהם- רציתי שהיא תהיה איתו כי כל כך חיבבתי אותו וחשבתי שהם יהיו מקסימים יחד
בסופו של דבר היה לי לא קשה להבין שקטניס מעדיפה את גייל. היא בעצמה אומרת לפני הכניסה למשחקים השניים- "אם הייתה לי הזדמנות להיפרד מגייל כמו שצריך, הייתי אומרת לו שאני אוהבת אותו- בצורה המוגבלת שבה אני מסוגלת לאהוב, ושעצם העובדה שרציתי לברוח איתו מוכיחה שבעצם בחרתי בו." (
) אני אוהבת את פיטה בלי קשר, בעיקר כי קולינס מכוונת אותנו לאהוב את פיטה. הוא יותר מדי בנוי בתור הדמות המושלמת, כך שאי אפשר שלא לאהוב אותו... אבל אני לא רוצה שהוא יהיה עם קטניס \: קטניס היא הגיבורה האנטי-הירו. זה דווקא מה שאני אוהבת בה. היא לא הדמות הבנאלית שתקום ותחליט שהיא משנה והיא נלחמת והיא עושה. להפך, היא אנוכית לגמרי. אכפת לה רק מהתחת של עצמה! היא נכנסת למשחקים -נטו- במטרה להציל את פרים, ואח"כ כשהיא מצילה את פיטה היא מודה שזה רק כי היא יודעת שמחוז 12 אף פעם לא היה סולח לך אם היא הייתה חוזרת בלעדיו. היא מנצלת את האהבה שלו לאורך כל המשחקים, וכמובן גם אחרי שהם יוצאים כדי לא להסתבך עם הקפיטול. שלא לדבר על כך שלאורך כל הזמן הזה היא אדישה ולא כזה מפריע לה שהיא משחקת ברגשות שלו... ואני אחסוך מספויילרים לספר השלישי אבל היא די מוכיחה שם כמה פיטה לא באמת מעניין אותה ולא כזה חשוב לה \: לסיכום- ביץ' אמיתית. לפיטה מגיעה מישהי הרבה יותר טובה. שתעריך אותו ואת האהבה שלו ותאהב אותו חזרה בדיוק באותה צורה נלהבת ותמימה שבה הוא אוהב את קטניס. וגייל... וול, גם לו מגיע מישהי יותר טובה, אבל הוא כל כך אוהב את קטניס, והיא עצמה, עם האנוכיות והמנעד הרגשי של הכפית, אוהבת אותו ומודה ומתוודה בכך, כך שמבחינתי הם הכי מנטובי שיש

noa1510

New member
אה... אוקיי קצת שונה. אבל עדיין יש קצת

משהו דומה בדעות.. אני לא יודעת בכלל אם מי אני מעדיפה את קטניס. אני רק יודעת שהיא תהיה בסופו של דבר יותר מאושרת עם גייל.. אבל אני מאמינה שהיא אוהבת את גייל וגם את פיטה.. פשוט שבגייל היא בטוחה, ובפיטה לא כל כך ברור מה הולך שם.. אבל עד שהצגת את איך שקטניס -על הדף- לא חשבתי כמה ביץ' היא!
אבל אני פשוט מתה עליה
עכשיו גם הבנתי למה במשולשי אהבה אני מעדיפה את המושלם שהיא אוהבת ולא את המיוסר הידיד שאוהב אותה, ורק כאן לא.. בדיוק מהסיבה הזאת- היא באמת עושה את פיטה מושלם
ובדרך כלל בספרים שאני קוראת ההוא שהיא אוהבת הוא "המושלם".. בגלל זה כאן אני מתבלגנת ומחליפה את דעותיי חופשי
אבל בעיקרון יש לי אחת מוצקה שמתלבשת עם כל הדעות שבאות והולכות- פיטה וגייל מדהימים.
שניהם.
ואת שניהם אני אוהבת עם קטניס

ringo333

New member
גם מספר המזל שלי הוא 3!

כל מספר שאיכשהו קשור אלי מתחלק ב-3..... למשל, משום - מה תמיד אני יושבת בכסא שהמספר שלו מתחלק בשלוש בקולנוע.תמיד אז 3 זה המספר הכי מגניב

למעלה