שרשור היכרות והתפקדות!

L e i a

New member
אל לא יכולה

גם להיות קוסם, גם אלוהים וגם הד"ר. נתפשר על תאומת הנפש של דארן כריס?

אהלן!

הזמינו כל כך יפה בפורום פאנפיקים, מה , אני לא אבוא?
שם: ספיר גיל: 21 מיקום בארץ:אזור המרכז סטטוס (תלמיד\חייל\סטודנט\רופא בכיר): סטודנטית, ועוד שנה ג' למה אני כותבת כאן ולא לומדת עכשיו למבחן שיש לי בשבוע הבא? תאמינו לי שאני בעצמי לא יודעת. מידת נעליים: נא לא להיות מופתעים יותר מידי אבל - 31 צבע אהוב: כחול, ללא ספק
בעל חיים:
עוד פרט מיותר שבא לכם לציין: מזמן לא נדלקתי ככה על סדרת ספרים ורק עכשיו אני מגלה כמה התגעגעתי לזה
(ברור שיש לי ספרים אוהבים, אבל סדרה טובה? מאז האוטורי לא היה לי משהו) מתוך השלושה, קראתי את משחקי הרעב\+התלקחות\כולם: מחכה בקוצר רוח לתרגום של השלישי, אני באמת לא אוהבת לקרוא באנגלית.. והאהוב עליי מתוכם הוא: כרגע הראשון הדמות האהובה עליי היא: היימיצ', פשוט דמות מוצלחת שמצליחה להפתיע אותי כל ספר מחדש! וחוץ ממנה, גם... נו אני אוהבת את פיטה. אין לי כוח לגייל המתלהם
כשסיימתי לקרוא את הספר הראשון, הכי רציתי ש... קטניס המפגרת תתאפס ותלך על פיטה. ואז מיד התחלתי לקרוא את השני
איך הגעתי לסדרה: אז לפני איזה שנה מישהי בת 14 המליצה לי על הספר אבל אז חשבתי לעצמי :"ספיר, היא בת 14" ואז משום מה הרבה אנשים התחילו לדבר על הספר וכרגיל הייתה לי רתיעה מהעניין (גם הארי פוטר לא ממש ששתי לקרוא את לספר החמישי [למזלי, איזה עינוי זה היה אם הייתי מתאהבת בזה כבר קודם!] ועכשיו אני איך שהוא המנהלת של הפורום >< ] ואז היה מבצע שווה של הספרים האלו ואמרתי לעצמי ש.. כנראה אני צריכה לקרוא את זה כבר. מוסר השכל- אם יש לי רתיעה מספר כנראה הוא יהיה ממש טוב מוסר השכל 2 - שיעור בענווה. גם ילדה בת ארבע-עשרה יכולה להיות עם טעם מצויין בספרים. אני מחכה בקוצר רוח לצאת הסרט\אין לי כל כוונה לצפות בסרט בכלל- על מה אתן מדברות?! ברור שמחכה לסרט! אשכרה הראתי את הטריילר לחברים הכי טובים שלי והודעתי להם שאנחנו הולכים לסרט בעוד שלושה חודשים (ואז הם צחקו עליי שאני קובעת תוכניות כל כך רחוק) עוד ספרים אהובים עליי: יונה ונער, צלה של הרוח, אשתו של הנוסע בזמן, הארי פוטר, הטירה הנעה , גאווה ודעה קדומה, האליפ משתוללים ובכלליות אני מחבבת פנטזיה מאוד. וסדרות: המפץ הגדול, חברים, גלי, דקסטר, סרוגים וסרטים: העזרה (פשוט סרט ענק), סדרת אקסמן והאמת שלא עולה לי יותר כלום לראש. וסתם עוד משהו שאהוב עליי ובא לי לציין זאת: המצלמה שלי ^^ הגעתי לפורום דרך... קומונת פאנפיקים ופאנארטים וחוץ ממנו, אני גולש גם ב... הארי פוטר ו.. אה.. אממ.. זהו. סתם עוד משהו שבא לי לציין על עצמי: הסדרה הזאת הפתיעה אותי בעוצמה שהיא תפסה אותי. באמת! מסר לאומה: תנצלו את זה שאתם לא סטודנטים חסרי חיים שצריכים ללמוד כל היום. באמת! ותמונה לסיום:

hollypop girl

New member
היי!

שם: אליסה גיל: 15 מיקום בארץ: ירושלים סטטוס (תלמיד\\חייל\\סטודנט\\רופא בכיר): תלמידה מידת נעליים: משתנה מנעל לנעל, אבל בעיקרון 38-39 צבע אהוב: כל הצבעים חוץ מסגול כהה וכתום. בעל חיים: אלרגיות...
עוד פרט מיותר שבא לכם לציין: אני מפחדת מספוילרים!! מתוך השלושה, קראתי את משחקי הרעב\\+התלקחות\\כולם: את השניים הראשונים, וכמו שכבר אמרתי אני מפחדת מספוילרים והאהוב עליי מתוכם הוא: הראשון. הדמות האהובה עליי היא: גייל
, וחוץ ממנה, גם... סינה. כשסיימתי לקרוא את הספר הראשון, הכי רציתי לצרוח מרוב התרגשות!! איך הגעתי לסדרה:חברה אני מחכה בקוצר רוח לצאת הסרט\\אין לי כל כוונה לצפות בסרט בכלל: מחכה!! למרות שהתאכזבתי מהטריילר. עוד ספרים אהובים עליי: הארי פוטר-מפורום הזה הגעתי לפה! וסדרות: אחת שיודעת, שקרניות קטנות, העשב של השכן, ועוד מלא.... וסרטים: סוויני טוד
ושודדי הקאריביים
וסתם עוד משהו שאהוב עליי ובא לי לציין זאת: ג'וני דפ?
, ראפ. הגעתי לפורום דרך...כבר כתבתי מקודם, דרך פורום ה"פ הספר. וחוץ ממנו, אני גולש גם ב... פורום פופ, ערוצי MTV ו-VH1, בריטני ספירס. סתם עוד משהו שבא לי לציין על עצמי: אין לי מושג >< מסר לאומה: You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart

E l S i

New member
ייהא יש פורום!

שם: יעל גיל: 17+ מיקום בארץ: איפה שיש אזעקות סטטוס (תלמיד\חייל\סטודנט\רופא בכיר): תלמיד בכיר מידת נעליים: 38 צבע אהוב: כחול בד"כ (היום ראינו רקמות כחולות במיקרוסקופ
) בעל חיים: יעל
עוד פרט מיותר שבא לכם לציין: מתוך השלושה, קראתי את משחקי הרעב והתלקחות והאהוב עליי מתוכם הוא: משחקי הרעב הדמות האהובה עליי היא: ? וחוץ ממנה, גם... ? כשסיימתי לקרוא את הספר הראשון, הכי רציתי ש... לקבל את הספר השני ליומולדת שהייתה שבוע אח"כ, אז שלחתי את אמא :) איך הגעתי לסדרה: הספר היה חודשים בספרייה וכשרציתי משהו קליל לקרוא שאלתי ואף אחד לא קרא אותו עדיין. לא יהה לי מושג מה זה אני מחכה לראות את הסרט עוד ספרים אהובים עליי: ספרים על ספרים (כמו הסיפור ה13, סופו של מיסטר Y , צלה של הרוח) וסדרות: דוקטור הו, 4400 ז"ל וסרטים: פנטזיות כמו מופע הפלאים של ד"ר פאראנסוס, סרטים של דיסני.. וסתם עוד משהו שאהוב עליי ובא לי לציין זאת: מוזיקה מאמצע המאה ה20 הגעתי לפורום דרך... הקומונה וחוץ ממנו, אני גולש גם ב... פאנפיקים ופאנארטים, זיהוי שירים סתם עוד משהו שבא לי לציין על עצמי: רמת העניין שלי בסדרה לא משהו. תרעילו אותי! מסר לאומה: רעל! ותמונה לסיום:

sivan3004

New member
היי:)

שם: סיון גיל: 19 מיקום בארץ: שפלה סטטוס (תלמיד\חייל\סטודנט\רופא בכיר): חיילת מידת נעליים: 36-37 צבע אהוב: ממ אין כזה בעל חיים: כנ"ל חח עוד פרט מיותר שבא לכם לציין: מתוך השלושה, קראתי את משחקי הרעב\+התלקחות\כולם: את הראשון והשני, מחכה שהשלישי יצא בעברית והאהוב עליי מתוכם הוא: כרגע הראשון, ולפי התגובות על השלישי אני מניחה שזה יישאר ככה... הדמות האהובה עליי היא: לא טובה בלבחור חחח וחוץ ממנה, גם... כשסיימתי לקרוא את הספר הראשון, הכי רציתי ש... לקרוא את השני איך הגעתי לסדרה: חפרו עליו בפורום גלי
אני מחכה בקוצר רוח לצאת הסרט\אין לי כל כוונה לצפות בסרט בכלל: כן מחכה, מקווה שיהיה טוב
עוד ספרים אהובים עליי: אין לי כח לפרט
וסדרות: כנ"ל וסרטים: וכנ"ל חחח וסתם עוד משהו שאהוב עליי ובא לי לציין זאת: ממ סטארקיד ודארן כריס וטמבלר הגעתי לפורום דרך... הקומונה וחוץ ממנו, אני גולש גם ב... גלי וקרן פלס סתם עוד משהו שבא לי לציין על עצמי: לא יודעת חחח מסר לאומה: ותמונה לסיום: וואו אני לא טובה בדברים האלה. אבל לאט לאט תכירו אותי

Miss Lavet

New member
משרשרת

שם: רותם גיל: 14 וחצי (מאתמול
) מיקום בארץ: חור בצפון מרכז הארץ סטטוס (תלמיד\חייל\סטודנט\רופא בכיר): תלמידה מידת נעליים: 37-38 צבע אהוב: אדום דם ובורדו בעל חיים: כבשה וזאב עוד פרט מיותר שבא לכם לציין: שרשרת של גלובוס כדור הארץ (הדבר הראשון שראיתי) מתוך השלושה, קראתי את משחקי הרעב\+התלקחות\כולם: את השניים הראשונים, למרות שיש לי את השלישי באנגלית עוד לא התחלתי (העצלנות) והאהוב עליי מתוכם הוא: משחקי הרעב הדמות האהובה עליי היא: היימיץ' וחוץ ממנה, גם... פיניק הגיי בהכחשה כשסיימתי לקרוא את הספר הראשון, הכי רציתי ש... לשנות את הסוף איך הגעתי לסדרה: המליצו לי אני מחכה בקוצר רוח לצאת הסרט\אין לי כל כוונה לצפות בסרט בכלל אני מחכה לסרט למרות שאני לא אוהבת סרטי אקשםן... הכל בשביל הדם עוד ספרים אהובים עליי: אליס, בני החורין הקטנים, הארי פוטר וסדרות: סקראבס, דוקטור הו, החיים על מאדים, מאפר לאפר, חצי רגל בקבר, הכומר מדיבלי, חברים, הטאליה, סול איטר, מקום טוב באמצע וסרטים: סרטי טים ברטון למינהם (במיוחד סוויני טוד), נאום המלך ודרמות בריטיות וסתם עוד משהו שאהוב עליי ובא לי לציין זאת: הלנה בונהם קרטר הגעתי לפורום דרך... קישור בפורום ה"פ וחוץ ממנו, אני גולש גם ב... קומונת הלנה בונהם קרטר סתם עוד משהו שבא לי לציין על עצמי: הגובה שלי הוא 1.50 מסר לאומה: אני לא מוזרה- אני מיוחדת ותמונה לסיום:

N o R i K o

New member
מה היא מחזיקה שם ביד?

בבקשה תגידי לי שזה פשוט כיסוי משעשע לאייפון

Black Stain

New member
ייאייי איזה כיף!!

מזל טוב לנו!
שם: דנה גיל: 22 מיקום בארץ: דרום סטטוס (תלמיד\חייל\סטודנט\רופא בכיר): במועדפת מידת נעליים: 38 צבע אהוב: כחול בעל חיים: כלב עוד פרט מיותר שבא לכם לציין: אני עייפה בצורה על-אנושית מתוך השלושה, קראתי את משחקי הרעב\+התלקחות\כולם: 1,2 והאהוב עליי מתוכם הוא: הראשון בינתיים הדמות האהובה עליי היא: קטניס כפרעליה וחוץ ממנה, גם... הייטמיץ' כשסיימתי לקרוא את הספר הראשון, הכי רציתי ש... : תהיה לי הפתעה ובעצם זה לא הסוף ויש עוד 500 עמודים עד הספר השני איך הגעתי לסדרה: לא זוכרת.. שמעתי שזה ספר טוב ואז חברה קנתה לי את 2 הספרים הראשונים כי חפרתי שבא לי אני מחכה בקוצר רוח לצאת הסרט\אין לי כל כוונה לצפות בסרט בכלל: ברור שמחכה עוד ספרים אהובים עליי: קפקא על החוף, מחכים לגודו וסדרות: עמוק באדמה
וסרטים: חוקי המשיכה, רקוויאם לחלום, נערה בהפרעה וסתם עוד משהו שאהוב עליי ובא לי לציין זאת: אוכל הגעתי לפורום דרך... הקומונה וחוץ ממנו, אני גולש גם ב... טלוויזיה סתם עוד משהו שבא לי לציין על עצמי: נראה לי שזה הכל מסר לאומה: תשנו כל עוד אתם יכולים ותמונה לסיום:

Ayelet 363

New member
היי

שם: איילת גיל: 19 מיקום בארץ: חיפה סטטוס (תלמיד\חייל\סטודנט\רופא בכיר): חיילת מידת נעליים: 42. צבע אהוב: סגול\כחול. בעל חיים: אין. קשה לי לבחור. עוד פרט מיותר שבא לכם לציין: - מתוך השלושה, קראתי את משחקי הרעב\+התלקחות\כולם: רק את השניים הראשונים. והאהוב עליי מתוכם הוא: הראשון. הדמות האהובה עליי היא: קטניס או פיטה. וחוץ ממנה, גם...
לא ראיתי את השאלה הזו כשעניתי לשאלה הקודמת. וקשה לי להחליט את מי מהם אני אוהבת יותר, בכל מקרה. כשסיימתי לקרוא את הספר הראשון, הכי רציתי ש... לא יודעת. אבל רציתי שהסוף יהיה פחות מעצבן. הרגשתי רע גם בשביל קטניס וגם בשביל פיטה. איך הגעתי לסדרה: מזמן התעניינתי בה ומתישהו אחותי השאילה מחברה אז גם קראתי. אני מחכה בקוצר רוח לצאת הסרט\אין לי כל כוונה לצפות בסרט בכלל: דיי מחכה, אבל אני עסוקה מדיי בלחכות לאוונג'רס בקוצר רוח מכדיי לצפות לסרטים אחרים באופן נורא. עוד ספרים אהובים עליי: הספרים של רובין הוב (אבל לא קראתי את כולם עדיין). וסדרות: באפי, גלי, איך פגשתי את אמא, דולהאוס, חברים, מלאך שחור, בונז ועוד המון. וסרטים: המומיה 1 ו-2 (בעיקר 2), מלחמת הכוכבים, שייקספיר מאוהב... וסתם עוד משהו שאהוב עליי ובא לי לציין זאת: - הגעתי לפורום דרך... שכתבת על הפורום בפורום גלי. וחוץ ממנו, אני גולש גם ב... פורומים: גלי, על טבעי, דמדומים, הארי פוטר, איך פגשתי את אמא וקצת בפורום ערפדים ופורום לופוס. קומונות: קומנת דארן כריס וקומונת באפיסטים אנונימיים. סתם עוד משהו שבא לי לציין על עצמי: - מסר לאומה: זה יותר מוטו, אבל: Somethings I cannot change, but till I try I'll never know. ותמונה לסיום: -

terrapin

New member
ווטפ קומונת באפי פעילה?!!?!?!!?!?!

איך העזתן להסתיר אותה ממני כל השנים האלה!

Ayelet 363

New member
חח הקומונה הזו הצילה את החיים שלי

התחלתי לראות באפי רק באוגוסט 2010 אז הייתי דיי לבד עם הבאפיסטיות... בלי הקומונה כמעט לא היה לי למי לחפור (לא שלא חפרתי בערך לכל בן אדם שאני מכירה, אבל המסכנים לא מכירים את הסדרה...
). וודוקא לא ראיתי שהצטרפת

למעלה