אהלן!
הזמינו כל כך יפה בפורום פאנפיקים, מה , אני לא אבוא?
שם: ספיר גיל: 21 מיקום בארץ:אזור המרכז סטטוס (תלמיד\חייל\סטודנט\רופא בכיר): סטודנטית, ועוד שנה ג' למה אני כותבת כאן ולא לומדת עכשיו למבחן שיש לי בשבוע הבא? תאמינו לי שאני בעצמי לא יודעת. מידת נעליים: נא לא להיות מופתעים יותר מידי אבל - 31 צבע אהוב: כחול, ללא ספק
בעל חיים:
עוד פרט מיותר שבא לכם לציין: מזמן לא נדלקתי ככה על סדרת ספרים ורק עכשיו אני מגלה כמה התגעגעתי לזה
(ברור שיש לי ספרים אוהבים, אבל סדרה טובה? מאז האוטורי לא היה לי משהו) מתוך השלושה, קראתי את משחקי הרעב\+התלקחות\כולם: מחכה בקוצר רוח לתרגום של השלישי, אני באמת לא אוהבת לקרוא באנגלית.. והאהוב עליי מתוכם הוא: כרגע הראשון הדמות האהובה עליי היא: היימיצ', פשוט דמות מוצלחת שמצליחה להפתיע אותי כל ספר מחדש! וחוץ ממנה, גם... נו אני אוהבת את פיטה. אין לי כוח לגייל המתלהם
כשסיימתי לקרוא את הספר הראשון, הכי רציתי ש... קטניס המפגרת תתאפס ותלך על פיטה. ואז מיד התחלתי לקרוא את השני
איך הגעתי לסדרה: אז לפני איזה שנה מישהי בת 14 המליצה לי על הספר אבל אז חשבתי לעצמי :"ספיר, היא בת 14" ואז משום מה הרבה אנשים התחילו לדבר על הספר וכרגיל הייתה לי רתיעה מהעניין (גם הארי פוטר לא ממש ששתי לקרוא את לספר החמישי [למזלי, איזה עינוי זה היה אם הייתי מתאהבת בזה כבר קודם!] ועכשיו אני איך שהוא המנהלת של הפורום >< ] ואז היה מבצע שווה של הספרים האלו ואמרתי לעצמי ש.. כנראה אני צריכה לקרוא את זה כבר. מוסר השכל- אם יש לי רתיעה מספר כנראה הוא יהיה ממש טוב מוסר השכל 2 - שיעור בענווה. גם ילדה בת ארבע-עשרה יכולה להיות עם טעם מצויין בספרים. אני מחכה בקוצר רוח לצאת הסרט\אין לי כל כוונה לצפות בסרט בכלל- על מה אתן מדברות?! ברור שמחכה לסרט! אשכרה הראתי את הטריילר לחברים הכי טובים שלי והודעתי להם שאנחנו הולכים לסרט בעוד שלושה חודשים (ואז הם צחקו עליי שאני קובעת תוכניות כל כך רחוק) עוד ספרים אהובים עליי: יונה ונער, צלה של הרוח, אשתו של הנוסע בזמן, הארי פוטר, הטירה הנעה , גאווה ודעה קדומה, האליפ משתוללים ובכלליות אני מחבבת פנטזיה מאוד. וסדרות: המפץ הגדול, חברים, גלי, דקסטר, סרוגים וסרטים: העזרה (פשוט סרט ענק), סדרת אקסמן והאמת שלא עולה לי יותר כלום לראש. וסתם עוד משהו שאהוב עליי ובא לי לציין זאת: המצלמה שלי ^^ הגעתי לפורום דרך... קומונת פאנפיקים ופאנארטים וחוץ ממנו, אני גולש גם ב... הארי פוטר ו.. אה.. אממ.. זהו. סתם עוד משהו שבא לי לציין על עצמי: הסדרה הזאת הפתיעה אותי בעוצמה שהיא תפסה אותי. באמת! מסר לאומה: תנצלו את זה שאתם לא סטודנטים חסרי חיים שצריכים ללמוד כל היום. באמת! ותמונה לסיום: