המירוץ למיליון 2 - פרק 8

omer719

New member
המירוץ למיליון 2 - פרק 8

הערב הזוגות שלנו מגיעים ל... פולין
ותודה לפינה של Volldemort אנחנו יודעים כבר הכל על פולין
אז שתהיה צפייה מהנה לכולכם

ny22

New member
מנהל
צפייה מהנה

ומצטרף למה שאמרת על Volldemort....

ny22

New member
מנהל
מעניין איך אינה ובר ואוסי וכרמית

יעברו את המשימה הזאת עם האוטו... שיהיה לכל הזוגות במירוץ המון הצלחה!

ny22

New member
מנהל
התימניות ממש מצחיקות הפרק...

רק זה לא יפה איך שאחת מהן אמרה לאותו נגן "זה ג'יפה". תארו לכם מה הוא חושב עליהן... אה, ואני שמח בשביל עקיבא וענהאל שהם הצליחו ככה לעבור את המשימה (יפה איך שהוא עודד אותה) ודי ריחמתי על כרמית(?) שהיה לה קשה עם הקניידלאך...

אם כבר קשיים במשימות

תאר לך מה היה קורה אם היו שמים את הפרסה לבר ואינה? לא נראה לי שהן היו מצליחות גם בשנתיים...

אני דווקא חושבת שיפה איך שענהאל זרמה איתו

היא רצתה לעזוב ולעבור משימה - אבל הוא התעקש והיא פשוט זרמה איתו למרות שהיה לה קשה. כי היא ראתה שהוא נכנס לקטע של 'חייב לעשות את זה' - זוג אחר כבר היה רב על זה. היא שתקה ו'נתנה לו'

ny22

New member
מנהל
נכון, באמת מגיע לה כל הכבוד...

זה מראה שהיא מאוד חזקה נפשית.

כל פעם שאני רואה קניידלעך

אני נזכר ב"קרנגי דלי", מסעדה שמתיימרת להיות יהודית (יש שם מרקים וסנדוויצ'ים וכאלה, אבל היא מסעדה לא כשרה בעליל. אפילו יש שם בייקון.), שהייחוד שלה הוא בהגשת מנות ענקיות. בין המיצגים שזכיתי לאכול, היה מרק עוף עם קניידלעך - רק שנותנים לך קערה בגודל שמסוגל להשביע פיל, עם שני קניידלעך בגודל של כדורגל כל אחד.

בדיוק

עד היום, אגב, אני לא יודע אם יש קשר ל"קרנגי הול" המפורסם (לא הייתי שם ואני ממש רוצה)

נדמה י ששמעתי עליה, וגם יש דלי כץ שהוא לא כשר

אבל בכ"ז במנהטן הקשוחה , המקומות הכשרים יקרים מאוד אכלתי טונה במים + קופסאות שימורים + פסטרמה לחם גועלי , פיצות משמינות ירדתי מלא ק"ג...

katam

New member
לא יכולה לסבול את טום

אני מקווה שביום שלישי ניפרד ממנו

ny22

New member
מנהל
אני לא שופט אותה, נראה לי מירוץ בכלל לא קל...

אם אתה שואל אותי - הרבה מאוד אנשים לא היו מסוגלים לעמוד במרוץ כזה...

למעלה