המירוץ למיליון 2 - פרק 8

ny22

New member
מנהל
נראה לי שהייתה פשלת צילום הפרק....

נכון שאוסי וכרמית הגיעו ללוח החשיפה, היה נראה לי שראיתי שמה גם את רון שחר לשניה (יכול להיות שאני טועה, זה היה ממש לשניה). מה שחיזק את זה, זה שאחרי זה, שראו אותן יוצאות מלוח החשיפה, היה נראה לי שראיתי מישהו מתכוף ורץ בצד מאחורי הסורגים של השער... כמובן שזה רק נראה לי ויכול להיות שאני טועה... (אשמח אם מישהו יוכל לבדוק את זה..)

פרינז

New member
פרק קצת משעמם הפעם לצערי...

מוטי ופונדק באמת עשו טעות שהם לא התייחסו לגודל של האנשים שהם בחרו בשביל להרים את המכונית וחבל, אחרי זה התקדמו מהר המשימה הפיזית של חלם וזהו בערך... שני האחים לא היו יותר מדי מזיקים הפעם אז די פרווה... אני ממש ממש מרחם על טום, אדל פשוט בלתי נסבלת, לא עוזרת במשימות והוא צריך לעשות הכל לבד, מדבר אליו בצורה נוראית אז מה הפלא שהוא גם מתעצבן? היא לא יודע לפרגן ורק יורדת עליו... ענהאל ועקיבא היו די בסדר, גם כשהיא נשברה הוא הצליח לעודד אותה כמו שצריך, והפעיל את ההגיון שהמשימה של הדליים תהיה להם יותר קשה. הבלונדיניות עשו טעות שהלו לדליים הן ישר היו צריכות ללכת לקניידלך. האמת לא הבנתי את הבעיה של התימניה (אני לא יודע להבדיל בינהן) עם האכילה של הקניידלך זה חסר טעם אז מה הבעיה? הריב שהיה לכן אחר כך היה בגלל ההתנהגות שלה שהיא באמת לוקח את כל המירוץ יותר באיזי והתימניה השניה הרבה יותר רוצה לנצח. אלון וחן...אני משער שהם היו...הראו אותם אני בטוח..אבל לא זוכר מה הם עשו... לא נראה לי זוג...אהה והמשימה של הבדיחות...גיחי גיחי...כמה פעמים אפשר לשמוע את הצחוק המאולץ של ציפי וחני? לראות שהזוגות מספרים את אותה בדיחה, מזל שלא אמרו להם שאסור לספר בדיחה של זוג אחר...

w i n n e r r r

New member
ענאהל שמירת נגיעה?

רק לי היה מוזר שהיא נכנסה ככה לאוטו מלא גברים לא דיברו לא אמרו העלימו את העניין אבל עם המעודדות עם החצאיות עשו מזה עניין לא מובן לי הצביעות הזאת... מישהו שם לב לזה?

פרינז

New member
האמת כן...

אבל נדמה לי שהם חיפשו מקום שהיא תהיה במגע רק עם עקיבא ולא עם האחרים...חוץ מזה כשהם יצאו מהמכונית מי שמשך אותה בידיים היה גבר... אבל נוסף כל הנושא של שמירה נגיעה היא קצת יותר מורכבת, ללכת מכות בשוקולד עם גברים שהיא מכירה אני מבין למה זה בעייתי לעומת שמירת נגיעה מגויים כמו עם הכדורסל למשל שזה היה בזמן משחק בעצם או גם עם המשחק כיסאות שבעצם ה"מגע" בהם הוא שונה.

w i n n e r r r

New member
אמרו שהיא נשכבה כאילו הדש בורד

אבל ממה שראיתי זה היה נראה כמו קישקוש אבל שיהיה סתם תעיתי לעצמי..

פרינז

New member
ת'אמת זה קצת קטנוני לדעתי

עם המעודדות זה היה עקיבא שלא רצה כמו שבשוקולד היא או הם ביקשו לעשות את זה אחרת לא שמתי לב בדיוק אם היא נגעה במישהו במכונית או לא ות'אמת זה לא כזה משנה לדעתי

kobbar 158

New member
=========ספוילר====

רשת המטומטמים העלו לפני כמה חודשים סרטון פרומו לעונה השנייה, ורואים שם משימה שאין עד עכשיו של טום ואדל שהם נשארו, וגם את בר ואינה במשימה של כרישים. מה שאומר שהתימניות מודחות.

למעלה