המירוץ למיליון 2 - פרק 8

ny22

New member
מנהל
אי אפשר לדעת... דווקא היום ראינו כמה

המקום של הזוגות הוא דינמי ויכול להשתנות. מוטי ופונדק הגיעו למשימה הראשונה ראשונים ויצאו אחרונים.... הכל יכול להתהפך בכל רגע..

mmeny

New member
טוב עושה כיף בתוכנית

הוא מצחיק,עם הומור עצמי. החברה שלו היא הבעייתית

mmeny

New member
לדעת לצחוק על עצמך,ולהיות קליל,זה לא דפוק

הוא חמוד,לא הכי חכם,בסה"כ ילד שרוב הזמן משחק כדורגל. מבחינתי הוא חמוד,עם הומור,ועם חברה שלא קל להיות איתה,תכלס הוא עושה כמעט הכל

יעקבזון

New member
תום

גם אני לא אוהבת את תום ואדל אמנם הם ילדים, אבל לא חכמים במיוחד רק יפים.

טום החליט להצביע נגד האחים והאחים החזירו לו

הם הביאו נימוק שזה כביכול בגלל אסטרטגיה אבל אני בטוח שהיה בזה גם נקמה

ny22

New member
מנהל
פרק נחמד....

לא יותר מזה. היו משימות נחמדות. היה מעניין לראות איך מוטי ופונדק התחילו את היום ראשונים וסיימו את המשימה הראשונה אחרונים... יפה להם שהם הצליחו לצמצם את הפער...

זה לא היה אחד מהפרקים הכי טובים

אבל שום פרק לא יכול להיות רע הריב של התימניות השאיר אצלי טעם לא טוב אבל העיקר שהן לא יודחו

ny22

New member
מנהל
אני אומר לך בערך...

כרמית הרי לא יכלה לאכול את הקניידלאך (היה לה ממש קשה) ואוסי טענה שהיא לא עושה מספיק ולא מספיק משדלת, וזה מאוד הרגיז את כרמית שאוסי לא הבינה אותה ותמכה בה, אלא רק הפצירה בה כמה היא לא עושה מספיק... ומכאן כמובן זה המשיך והתפתח לריב... אם אתה שואל אותי - בסוף זה יסתדר בניהן, זה סתם משהו שהעורכים רצו להבליט...

רק עכשיו אני נזכר

לצופי המירוץ האמריקאי - נכון בר ואינה מזכירות בטעויות שלהן קצת את קלי וכריסטי מעונה 13? לפעמים יש להן הברקות, ואז הן יכולות ליפול על הטעויות הכי טיפשיות...

retard boi

New member
זה עבר לי בראש על הפרק הראשון

אבל נראה לי שאנחנו היחידים בפורום הזה שהשמות הללו אומרים להם משהו. בשתי המקרים מדובר בבחורות די אהבלות שתופסות מעצמן שמתקתקות את המשימות אבל מתעכבות על דברים שאף אחד אחר לא מתעכב עליהם סתם בגלל טיפשות וחוסר תשומת לב לפרטים. נראה לי שכרגע ההבדל העיקרי בין הצוותים האלה הוא שקלי וכריסטי היו מסוכסכות עם רוב מוחלט של הקאסט כבר מהלגים הראשונים ומבר ואינה לאף אחד שם לא ממש אכפת.

למעלה