עכשיו אני אהיה קצת מרשעת
אם אכתוב ככה, עד שאנשים לא ימותו כאן מרפואה ציבורית לקוייה א'פחד לא יזיז ת'תחת שלו. סליחה על הרשעות, אבל כנראה כאן במדינה, כדי שגורמים בכירים יקחו אחריות (בעיקר במשרד הבריאות) מישהו צריך לשלם בחייו. כך היה עם פרשת רמדיה למי שזוכר. חיפפו, חיפפו, עד ש..... עם כל הכאב בדבר, רק כך הציבור לומד לדרוש לעמוד על זכויותיו. אם מנהל מחלקה ישאיר מתמחה אחד או שניים פר- מחלקה (לא יודעת מה מינון הרופאים שעובדים בלילות), ולא יהיה מי שיטפל בחולים אנשים יבינו שהם יכולים להיות הקורבן הבא.... לא שאני מייחלת לזה... אבל רק אם מנהל מחלקה יעמוד על זכויות הרופאים במחלקה שלו (כי גם הם בני אדם) ולא יתן להם לעשות יותר מ-6 תורנויות -תקום קול זעקה ציבורית, עד אז- מסכנים הרופאים. הוא יודע, כמו שהוא יודע שאם הוא לא ילך לקליניקה הפרטית שלו (קליניקה פרטית? הוא עובד בקופת חולים כדי להשלים הכנסה) המשכורת שלו תהיה מבישה. ממתי מנהלי מחלקה עובדים בקופות החולים? שם עובדים בדר"כ רופאים בשלב הביניים אחרי התמחות ולפני קידום רציני יותר. אבל בינינו טוב שיש גם רפואה פרטית, במידת מה. באשר לשכר, אז למה משכורת המתמחים צריכה להיות מבישה ? במה הוא שונה משאר המתמחים? לא שאני שוללת שכר גבוה למנהלי מחלקה, רק הטיעון של "משכורת מבישה" לא תופס לדעתי ולא כתבתי באף מקום שבגילם הם צריכים לעשות תורניות, ממש לא. איפה ראית שכתבתי את זה?