קטעי צפייה, בלוגים וכתבות

רוקסין

New member
היה מת להיות אלירז

בחיים הוא יתקרב אפילו לציפורן שלו. אני מה זה רוצה לקוות שביום שלישי בערב יקרה נס והוא יירד במדרגות ויחזור הביתה לבית שמש....

אפשר לחשוב מי הוא אלירז.

ושלא תטעי, אני סימסתי לאלירז, כי הוא היה הטוב מבין איילה וסער. -רציתי שאלין תזכה-. בתוכנית ממש אהבתי אותו ואת השיחות שלו עם אלין במיוחד, אבל היום, כשאני צופה בו מנחה תוכניות, אני לא מסוגלת לצפות , הוא מתלהם ומשתלט על כל שיחה וראיון, הוא לא יודע להתנסח בבהירות ולהגיע לנקודה במשפט, תמיד מתפתל ומתפתל...עד שייוצאת הנשמה ...לא יודעת למה הוא עדיין על המסך שלי, זכה? יופי, הלאה.

תעשי הפרדה בין אלירז כמנחה כיום לבין היותו..

דייר מן המניין באח הגדול. בתור דייר מן המניין לטעמי הוא היה אחד מהטובים שהיו,ובצדק זכה,כל השוואה בינו לבין קותי לא ברת השוואה,כי יש בינהם הבדלים רבים של אינטילגנציה רגשית ולא רגשית. כבוד לבני אדם,שיח ודיון,ובכלל בדברים הקטנים של עזרה בבית וכו... אלירז היה מנהיג שסחף אחריו אנשים,קותי ממש לא מתקרב לזה. לגבי כישוריו כמנחה היום זה טעמך האישי וזכותך לחשוב כך.אבל אין לזה קשר לימיו באח.

אורישקי

New member
גם אני לא אוהב את האמת את מה שנהיה

מאלירז, הוא פשוט לא נועד לזה לדעתי וחבל. עדיין אני מת עליו. אלירז כדייר היה פשוט אישיות מדהימה, את האמת? אני רואה מלא ריאלטי ישראלי ואמריקאי, אני לא חושב שהתחברתי ככה לבן אדם כמו שהתחברתי אליו.

הוא לא אלירז ולא צריך להשוות בכלל

לאלירז היו המעלות שלו וגם החסרונות שלו והיו כאלו. אבל אהבתי את הכתבה, היא קלעה בול לדעתי.

אתם באמת מנסים להשוות את האח הגדול הקודם?

לזה שעכשיו? לבין קותי ואלירז ? נו באמת הגזמתם, זו התוכנית הכי רדודה שפגשתי העונה הזו, מילא לשים בתוכנית כל מיני אנשים שונים,,אבל לא מצליחה להאזין לשום שיחה איכותית בין האנשים שם,,מה זה החומר הזה ???????????.. אין השוואה בכלל לתוכנית של האח הגדול הקודמת, איכס,

לאה133

Well-known member
קוטי באמת הגיע השפתות מה זה שייך

לאלירז, שהגיע מבית טוב, מחינוך טוב, אלירז אדם חכם וטוב לב עם נשמה ענקית, איך עתונאים יכולים להמליך את קוטי כבר עכשיו ולקלקל את מה שידענו עד עכשיו???????????????

לאה133

Well-known member
רואים שהוא לא נותן כבוד לאחרים

הוא סיפר שהוא לא נותן כבוד אפילו להורים הוא לא נאמן הכל אצלו באלימות הוא לא מחונך, עצלן ועצבן כל היום בדרך כלל זה בא מהבית, אלא אם כן ההורים לא הצליחו איתו והוא יצא כזה.

אורחת555

New member
לאה

לא שמעתי שקותי סיפר שהוא לא נותן כבוד להוריו, בשיחה עם יאנה הוא הבהיר שההורים צופים ולכן לא יכול לקרות שום דבר מעבר וזה מראה שהוא כן מכבד. דבר שני לא ראיתי שום דבר של חוסר נאמנות מצידו, להיפך, הוא נאמן לדודו ויאנה שהם בעצם החברים הקרובים שלו בתוך הבית ומעבר לזה הוא לא עמד בשום מבחן של נאמנות. ודבר נוסף לאה, קורה שגם בבית הטוב ביותר יוצא ילד קצת בעייתי, לא כולם מושלמים והתוכנית הזו מראה לי עד כמה אני מחוסרי סבלנות למי שלא דומה לנו.

עושים לקותי דמוניזיצייה

קותי אמר שמרוב שהוא מכבד את אבא שלו, הוא לא מסוגל להתסכל לו בעיניים כשהוא מדבר איתו, אז הוא לא מחונך?? הוא ילד טוב, שנראה כמו ערס ויש לו פתיל קצר. גם לאלירז היה פתיל קצר. ה'תתקדם' שלו לסער, היה ערסיות לשמה.!

למעלה