The Lost Girl17

New member
בכיף ליאורצ'י..!

אבל רק שנסיים ת'צבא כבר..את עוד שבועיים כמה שיותר מהר יותר טוב ככה מסיימים עם זה..אני עוד אממ..חצי שנה בדיוק.. איזה באסה זה וואי

limors2

Well-known member
חע. דווקא אנשים שעושים צבא../images/Emo54.gif

לא רוצים ואנשים שממש ממש ממש רוצים לא יכולים...

The Lost Girl17

New member
לא נכון, לא תמיד..

זה קשור גם ליכולות.. אבל זה תלוי במוטיבציה גם לפי דעתי.. ולי אין ת'מוטיבציה כבר למרות שהיה לי אחרי הגדנ"ע כי ממש נהנתי..אבל אח"כ דיי..למי יש זין

אין דבר כזה לא יכולים!

מי שרפואית לא יכול, יכול לתרום בשירות לאומי, או בהתנדבות. מי שאשכרה חשוב לו לתרום למדינה, יכול לעשות זאת במיליון ואחת דרכים. שאף אחד לא יתרץ תירוצים!

¥EleVatioN¥

New member
אבל למה שירות לאומי...../images/Emo129.gif

אם אפשר כאילו להתנדב רגיל כמו כמו כולם יש כל כך הרבה תפקידים בצבא תתאמצי עכשיו בשביל לסיים ביצ'ספר עם ציונים טובים כדי שיהיה לך תפקיד טוב אחרי זה בצבא ותוכלי להתקדם בו בזמן השירות שלך חוצמזה שאם את כל כך לחוצה שאין לך זמן את יכולה לדחות את הגיוס

The Lost Girl17

New member
וואלה פעם חשבתי שזה חשוב

לתרום למדינה וכאלה.. היום אני לא הכי מאמינה בזה.. שנתיים של שירות צבאי של בת לא יכולות לתרום בשיייייייט למדינה! ואני חותמת על זה!! פעם עוד הייתי רבה עם אנשים שהיו אומרים "אהה..מה בנות.. בנות רק מכינות קפה בצבא"..או כל מיני דברים בסגנון ו-וואלה זה נכון.. אם אני יעשה שנה שירות לאומי זה כבר הרבה יותר יתרום גם לעצמי וגם לאנשים אחרים מאשר שנתיים של בזבוז טוטאלי! אני שוקלת..

¥EleVatioN¥

New member
זה כל כך לא נכון!!../images/Emo129.gif

ראית מה יש בחייל התקשוב? יש שם אפילו מסלולים רק לבנות שתאמיני לי, אם לא היו בנות בתפקיד הצבא לא היה יכול לתפקד כה עד כדי כך תראי אנשים שמשקיעים המון בלימודים יש להם ציונים טובים והכל, במיוחד בנות, לא ישלחו אותן להגיש קפה (שאגב אמרו לנו שיש חוק שאוסר את זה) יש בנות שבוחרות להשקיע בזה פחות אז הן נדפקות וקשה להן להשיג תפקיד טוב כמו שאומרים. אני לא רוצה להשמע מתנשאת ומגעילה אבל זו האמת חוצמזה שגם זה לא תמיד נכון חוצמזה שגם להיות פקידה זה לא פחות חשוב וכל תפקיד בצבא הוא חשוב ומספיקה חולייה אחת חסרה בשרשרת הזו ולו הקטנה ביותר לפי מה שנראה לנו כדי שהצבא לא יפעל

The Lost Girl17

New member
אוקי סבבה, קחי אותי לדוגמא..

לי יש וואלה אחלה ציונים..המבחנים שעשיתי בקו ראשון שבעצם קובעים לך ת'קב"א לא כזה השקעתי לא היה לי כח אבל יצא גבוהה בסופו של דבר.. עכשיו, קיבלתי הרבה אופציות..וסבבה..ואין דבר אחד..אבל באמת..דבר אחד שאני רוצה!!.. מדריכת צניחה תמיד רציתי אבל זה 3 שנים וזה גם מילואים ולמי יש זין.. כל השאר..לא מעניין אותי.. ומה?!?! להיות פקידה זה לא פחות חשוב?!?!?! זה הדבר הכי מבוזבז בעולם אחותי!! אין יותר מבוזבז מזה!!! זה פשוט מ-י-ו-ת-ר אבל יודעת מה אולי זה פשוט תלוי במוטיבציה ועל דברים כאלה אפשר להתווכח ימים..

¥EleVatioN¥

New member
אם זה היה מיותר..../images/Emo129.gif

לא היו בכלל נותנים תפקיד כזה חוצמזה את יודעת מה פקידות באמת עושות שאת אומרת שזה מבוזבז?

The Lost Girl17

New member
נו אז בבקשה שכן נותנים..

כן פקידות לא עושות כלום זה הקטע שבנות שרוצות להשאר תקועות כל החיים שלהן ולא איכפת להן מהעתיד שלהן ולבזבז שנתיים זה בשבילן לא משנה, הולכות להיות פקידות ואצלי ההבדל הוא שכן איכפת לי מהעתיד ודוגרי אני רק רוצה לתרום ושזה יתרום לי אם כבר אני עושה משהו במסגרת הצבא, ולהיות פקידה לא יתרום לי בכלום!! אבל ממש כלום! אולי רק יהיה סבבה עם החבר'ה שמכירים וצחוקים וכאלה.. אבל זה עדיין לא סיבה מספיק טובה בשביל בזבוז שנתיים יודעת מה, נניח ותהי פקידה, או אפילו רק בגלל שאת מצדיקה את זה, תני לי לפחות 5 דברים שזה יתרום לך..

¥EleVatioN¥

New member
למה לעזאזל שתיהי פקידה?!../images/Emo129.gif

לא עולים לי חמש אבל זה יכול בחלט לתת ניסיון כך שאחרי זה שתחפשי עבודה תהיה לך עדיפות על אחרות בקטע של ניסיון וזה דבר חשוב למי שרוצה להמשיך בפקידות לדעתי זה גם תלוי איפה את פקידה ושיט קשה להאמין שהן לא עושות כלום

The Lost Girl17

New member
ידעתי שזה יוביל לוויכוח חסר תכלית..

זה עניין של דיעה תשמעי... אני לא חושבת שזה יתרום! אני גם לא הולכת לעשות תפקיד משרדי בעתיד! בתקווה יותר נכון.. לא רוצה להיות פקידה אני חושבת שזה חרא.. את חושבת שזה איכשהו יכול לתרום..אז כאילו סבבה..מה אני יגיד לך.. וברור שזה תלוי איפה את פקידה..יש מקומות עם תנאים הרבה יותר טובים..

limors2

Well-known member
יש לא יכולים...../images/Emo54.gif

מה זה עוזר לי ללכת לצבא אם לא יהיה לי בית לחזור אליו אח"כ?... אני דתייה וההורים שלי רמזו לי שאם אני אלך לצבא לא יהיה לי לאן לחזור...

The Lost Girl17

New member
אז תעשי שנת שירות..

לפי דעתי זה הרבה יותר יתרום לעצמך ולמדינה מאשר שנתיים של כלום..

limors2

Well-known member
אני עושה..../images/Emo54.gif

וזה לא תורם... אני עושה בביתחולים. והבנות שרות פה הם פשוט הפראיריות. זה לא שאנחנו תורמות. את כל העבודות השחורות מביאים לנו... את כל מה שהצוות מתעצל לעשות... ורציתי קרבי... גם בשביל הסיכוי הקטן שאני אתקבל לקרבי... אני פטריוטית ואוהבת תבית ותארץ שלי ורוצה להגן עליהם...

The Lost Girl17

New member
איזה חמודה את..

"אני פטריוטית ואוהבת תבית ותארץ שלי ורוצה להגן עליהם..." זה יפה.. אני האמת חצי חצי.. ובגלל שאני בנאדם כל כך לא החלטי אני בחיים לא יחליט מה אני רוצה לעשות בצבא..גם על קרבי חשבתי.. אבל אין אין מצב 3 שנים..פשוט אין לי כח לזה.. אחרי הצבא אני פשוט בטוחה שאני ייסע מפה לדיי הרבה זמן.. אבל אני גם ללא ספק יחזור.. למשפחה, לארץ, לחברים, למנטליות ולתרבות... תמיד מתגעגעים

למעלה