¥EleVatioN¥

New member
משום מה הוא לא מראה לי..../images/Emo129.gif

את התוצאות בירושלים אבל באשדוד הוא נפתח משמונה-שמונה וחצי אז אני מאמינה שגם אצלך

The Lost Girl17

New member
שיט..אני צריכה יותר מוקדם..

מה שמונה שמונה וחצי מה הם דפוקים.. לאנשים יש סידורים!

FIRE GODDESS

New member
נכון בסרט "החיים או..." אנג'י

שרה? (כשהיא הייתה שיכורה) תגידו, איך היא בשירה? שרה טוב? :)

The Lost Girl17

New member
חחחחחח לא משהו..

גם בנערה בהפרעה היא שרה את Downtown וזה לא משהו..חח אבל אני יודעת שבסרט "החיים או משהו כזה" היא כעיקרון שיכורה באותו קטע אז אולי זה אמור להיות ככה.. אבל זה מצחיק, אני אוהבת

ראיתי עכשיו ביצפאן

את השחקנית מירה עוואד, למי שמכיר אותה, ופאקקקקקקקקק, היה לה את הפרופיל של אנג'לינה, הפרצוף..השיער..הכלללללל לרגע חשבתי שאנג'לינה מתראיינת אצל יצפאן! היא ממש יפהההההההההההה מירה עוואד.. ווואלה יש בה משהו אנג'ליני... אה כן, וגם יש מישהי בכוכב נולד שאני רוצה שתזכה ותעשה מהפך לאנשים הבנאלים שנבחרים בכוכב נולד, היא תופיע שבוע הבא: ענת אדם היא ציירת, והיא מדהימה, והיא נראית לי בנאדם מדהים. אה כן, ונעמה לוי, שעלתה לנבחרת היא מהשכבה שלי. ריספקט, מה?

Aurum

New member
את צוחקת בזה שאת אומרת שיש בה

משהו דומה לאנג', נכון? כי אחד באפריל כבר עבר לו... אין מצב שהיא דומה לה בגרוש! ראו לינק (אם זו הבחורה):

Aurum

New member
וקבלי את זאת....

אין דמיון בכלל... אני הייתי ממליץ על טלויזיה חדשה

The Lost Girl17

New member
לא נכון, היא יפה אין ספק..

אבל היא לא מזכירה את אנג'י.. אולי כשהיא דיברה בראיון אז כן..לא שראיתי אבל לפעמים דברים שונים בטלוויזיה, קיצר שימו פרופיל שלה הגעתי למסקנה שאף אחת לא נראית לי יפה פתאום..כאילו ברור שיש כאלה שנראות לי יפות, מדהימות וכו' אבל כאילו לא ברמה של אנג'י..זה הגיע למצב של "אבל אנג'לינה הכי יפה..".. זה מטורף!!! למה למה למה..

טוב, צאו מהסרט!

בראיון ביצפאן היא הזכירה לי את אנג'י. ולדעתי מירה עווד יפה. וכל אחד וטעמו שלו. אז, להירגע בבקשה...

Aurum

New member
איזה סרט? מה אנחנו בסרט ולא ידעתי?

היא לא דומה לאנג' בכלום, נאדה, גורנישט. וזה לא בצחוק. אבל זה פורום נכון? שאמורים להגיב בו את דעתך, לא? אז דעתך שהיא דומה, דעתי שהיא לא... כאפיש?
והכול ברוח טובה כמובן.......

mor1212

New member
אהבתי ת'קטע הזה ב"החיים או משו כזה"

היא שרה את Stisfaction של הרולינג סטונס וואי אהבתי לאללה מסטולה שכמותה אהבתי מאוד ת'קטע! ות'יום אחרי זה אוחחח כשהיא התקלחה כזה בבוקר:]

FIRE GODDESS

New member
היא בכלל לא דומה לה...

והיא גם לא הייתה אפילו ראויה להיות מועמדת לנציגות של ישראל בארוויזיון....אבל אני יכולה להבין אותה....

oh l0rd

New member
חזרתיייייייייייייייייייייייייייייי

יווווווווווווווווווווו כמה זמן לא הייתי פהה (שבועיים)התגעגעתייי פירמטו לי את המחשב הלכו לי בסביבות 1000 תמונות של אנג'י ומלא וידיאווו

אני באותה מחשבה איתך יקירתי...

הצבא עוד שבועיים. בא לי למות קצת. וכמובן שהייתי שמחה לאיזה חיבוק מאנג'לינה, ניחום קל... וכן, גם בקטע של לטייל ולשאוף את העולם.. וגם לעשות לעולם הזה קצת טוב, לעזור כמה שאפשר. אני בהחלט מסכימה איתך לירונה! אולי נעשה משהו ביחד בקשר לזה אחרי שנסיים צבא וכאלה...

למעלה