mor1212

New member
חחחח תודה על התמיכה ספירוש

וכןןןןן נינט!! יש למישהו בעיות?? {כסאח כסאחח חחח סתםםם}

DankaN5

New member
אאאאאאאווווףף

אני לא מצליחה לעלות תמונות... מצאתי כמה מ-ד-ה-י-מ-ות של אנג'י..

The Lost Girl17

New member
טוב גם אפשר לחשוב רן ונינט האלה..

עשו מהם "הזוג הנוצץ של הוליווד".. איך הם אתמול באו בתחרות מלכת היופי כאילו מה.. ומה קשור דסקטופ של אנג'לינה ופתאום תמונה של נינט הייצורה באמצע.. והמשפטי מחץ הדפוקים האלה של נינט זה לא הקול זה הכל.. ורן & נינט זוג מהפנט אהבה לנצח נצחים ושימותו הקנאים וכוסאומו מה אנחנו ביסודי מה זה החרא הזה סתם סתם דיי להיות אנטי..פשוט מה קשור..לא חשוב, טוב דיי

¥EleVatioN¥

New member
אויי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif../images/Emo156.gif

את משעשעת אותי על פעם מחדש

mor1212

New member
א. נינט לא יצורה. ב. אני אוהבת את

נינט בלבד, רן רק החבר שלה ואין לי שום קשר אליו ג. הביצוע שהיה אתמול לא אהבתי ד. מה זה מה קשור?! לא לכולם יש פה דסקטופ של אנג'י! ואם אני רוצה שנינט תהייה "תקועה" באמצע אז זו זכותי! ה. אני לא מתכוונת לפתוח בריב פה ולא, אני לא ביסודי

The Lost Girl17

New member
טוב אבל זה נראה כאילו את ביסודי

בכל הדברים שאי פעם הצהרת בפורום, ולא רק על נינט ורן המושלמת כפרה עליה יעני דוגרי.. וסבבה זכותך אז יופי לך מה את קופצת בכלל לא דיברתי עלייך דיברתי על oh lord, ספיר נראה לי.. וכן, לפי דעתי הם זוג ייצורים למרות שרן שווה

The Lost Girl17

New member
זה לא שספרתי את כל הדברים שאי פעם

אמרת.. אבל היו דברים..ואני לא יתחיל לציין אותם עכשיו וד"א גיל 14 וביצפר יסודי זה לא כל כך רחוק אבל זה לא משנה סה"כ את אחלה ולא כל כך בא לי לריב

mor1212

New member
תודה, גמאת אחלה:]

מצד אחד זה קרוב ליסודי ומצד שני זה קרוב {באותה מידה} לתיכון;) חחח אבל לא נפתח על זה דיון

קיטיקט

New member
אה חחח

נוסטלגיה.. הימים הטובים.. אני כבר לא ממש שומעת אותו,זה מתחיל להימאס אחרי זמן מה."גיליתי" עוד להקה: the futureheads נסי את: the hounds of love decent days and nights meantime

סוזן50020

New member
וואלה...שנים שלא הוספתי פה הודעה..

אבל שתדעו שאני עדיין נורא אוהבת את פורום הזה ואת אנשים בעיקר... אז הנה דסקופיע שלי...

למעלה