gl12345

New member
אל תדאגי,אני יגרום לך

שיהיה לך הרבה עניין:) תתכונני ליומיים של הרבה יסורי מצפון שאת משאירה אותי בנחל לבד חחחח סתעם:)

gl12345

New member
ממ..צודקת אבל את-

ככה: מפה-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------(עד פה,כי אין לי כוח להמשיך) כפול אין סוף- תהיי חסרה לי

ת מ ו ז

New member
בנות יקרות...

יש דבר כזנה שניקרא "מסרים" שנועד למסרים אישים לבן אדם עצמו ולא שכל העולם יראה את זה- כדי באמת שתשתמשו בו לפעמים.

שתינו יודעות שיש דבר כזה.

ותאמת גם חשבתי אולי להשתמש בזה. אבל אני באמת חושבת שהדיון שניהלנו יכול להיות רלוונטי גם לאנשים אחרים שחושבים על ללכת לנח"ל. כמו שדיברנו במיונים, זה חשוב שאנשים ידעו איפה הם עומדים ואיפה חברים שלהם עומדים מבחינת הנח"ל. אז זה יעזור אם אני אכתוב- שרשור על מי הולך לנח"ל ומי לא, ומי בא למפגש נח"ל ביום חמישי?!... אני חושבת שכל אדם שהולך או לא הולך לנח"ל יכול לשנות את ההחלטה שלי. ואני בטוחה שזה גם ככה אצלך. אז אם אפשר שאנשים ידעו את זה, אז למה לא דרך האינטרנט? וחוץ מזה, אפשר להפוך אותו לשרשור אוף אם זה מאוד משנה לך. בסה"כ לא פתחנו מיליון הודעות חדשות, ואל תשכחי שהפורום מיועד גם לזה.

gl12345

New member
חשבתי..

לפתוח שרשור מי בא למפגש של הנח"ל או על הקבוצה של הנח"ל בכלל,אבל אז חשבתי על מה שדיברנו בסוף המיונים על זה שחייבים להשאיר את הקבוצת נח"ל כמסלול ולא כקבוצה..ואז גם פתאום ראיתי בהזמנה למפגש נח"ל שכתוב שם כל הזמן קבוצת הנח"ל וזה..ואז התחלתי לתהות אם באמת הבנו את ההערות לגבי השייכות לנח"ל שהעירו חלק בסוף המיונים? ואז גם התחלתי לחשוב שזה אולי לא יהיה כ"כ נכון לפתוח שרשור שכזה..

אני חושבת

שבינתיים צריך להשאיר את זה מסלול, כי "קבוצה" זה כבד מדי. זה נותן הרגשה שצריך להחליט כבר כי הקבוצה צריכה להתגבש... אבל גם בשביל המסלול, זה מאוד משנה לכולם מי יהיה איתו במסלול... בכל אופן הקבוצה היא משהו שקובע.

נ.ב.

שי!!!11 ממך לא הייתי מצפה לזה!!! יש שרשור
טרי בעמוד ואתה[!] אתה[!!!!!!!!] לא משרשר כמו שצריך?!? לא יפה! |צקצוקבלשון|[?] ועכשיו באמת לילה טוב!

שקסי

New member
איזה כיף לך!!

אני גם רוצה שיהיה לי הספקה תמידית של ביצים אורגיות...זה עולה הון!! והקומונה לא מסכימה לקנות... וואו איזה כייף יהיה שנה הבאה לגרעין של בני שמעון... סתםםםםםםםםםםםם... חי חי....לגרעין של לכיש, טוב??

יא חקלאי בלאי

אילון ביצי חופש ועוד אורגניות מה עם קצת שכל ישר? מה שכן הוא צודק (מושבינקים שולטים) ולויתקין יש יותר חלב

נ ו ם

New member
שי תגיד יש גרעינר בפרוד?

פשוט יוצא לי לקפוץ לשם הרבה אז חשבתי לבוא לבקר...

NKstuff

New member
חחח, הכינוי שלו זה שקדם

והשם זה שי קדם. והוא במקרה הגרעינר בפרוד.

למעלה