s h e e p i t

New member
בהצלחה../images/Emo70.gif

מקווה שתפיקי את המיטב... לא הייתי שם אז אני לא הכי יכולה לעזור אבל בכל זאת תעשי חיים (כן כן גם זה מותר) תשמרי על עצמך תלמדי ולא יודעת הרבה הצלחה - אני

וואו....שיהיה לך המון המון בהצלחה..

שיהיה לך מסע חזק ומשמעותי, תמיד תזכרי מי את, מאיפה באת,והכי חשוב,לאן את רוצה ללכת... חשוב שתדעי שלא משנה מה,יש המון אנשים שמחכים לך כאן,בבית:) אני מצטט לך כמה טיפים שנתתי לנועם לפני כמה שנים למסע שלה:(יש גם קישור לשרשור ההוא... "את הכסף שאת ממירה שלא תעזי להחליף במחליף כספים שנמצא במלון(כמעט בכל מלון יש), תבקשי מהמלווים/מדריך לעצור ברחוב באחד מהדוכנים של הצאינ'זים, או אפילו יותר טוב תיכנסו לבנק מקומי- יוצא ממש יותר זול(באופן משמעותי...) נכון שבשווקים וברחוב ייקבלו ממך בשמחה דולרים ויורו, אבל תזכרי שעלולים לעבוד עלייך (גם בעודף, גם בערך של הכסף, ואולי גם יחזירו לך כסף אמריקאי-דולרים מזוייפים)- בקיצר-תזהרי. בקשר למה שנאמר לגבי השירותים-לא יודע מה איתכם- הדבר האחרון שחשבתי עליו במחנות ובגטאות הוא שירותים... ואם כבר עמרי עסק בענייני שדה התעופה אז: כמובן שארזת לבד את המזוודה-לא לנסות להתחכם-זה עלול לעכב את כולם... שלא יהיו לך דברים חדים בתיק ובכיסים-הם לא אוהבים את זה... הפולנים דיי משוגעים בקטע של ביטחון בשדה תעופה(אולי בגלל שאנחנו היינו שם בתקופה די מתוחה...) אל תתרגשי שאומרים לך לפסק רגליים ולהרים ידיים כדי שיעשו עלייך בדיקה-עושיםפ את זה לכולם(ולא רק ליפות...) לנו לקחו את כל הדברים שעלולים לסכן את ציבור הטסים- אבל האירוני ה היא שלשרונה הייתה חרב(בגודל ממש ענקי!!!) בתיק והם לא שמו לב(למרות בדיקות רנטגן לתיקים וחיפוש ידני) ולי היה בכיס סיכה של כיפה- והם התעקשו לקחת לי אותה!!! דבר נוסף- תנסי להיות נחמה(אבל לא יותר מדי) לבודק הביטחוני- ככה אולי הוא לא יבדוק לך את התיק, וגם אם כן, אולי הוא יעשה את זה ב"זהירות" ( אצילנו קרה שפירקו למישהו את התיק לגורמים-שפכו הכל כולל כל הבגדים-דבר די משפיל.ואפילו לקחו למישהי בובה מחרסינה שהיא קנתה ולא החזירו לה... להביא הרבה אוכל לחדר בלילות, לצחוק הרבה עם חברים, לקחת כמה דקות ביום להתבודד עם עצמך ולחשוב על מה שעברת באותו היום, להביא מוזיקה טובה ולהקשיב לה בנסיעות, לדבר עם חברים שקשה. שדה תעופה- לשתות משהו לפני הטיסה(תמיד, לאו דווקא לפולין), מחנות- להיכנס ממש למקום, ולא לצחוק ולהתאכזב אח"כ שלא מיצית את המחנה."

חחח... איזו חמודה...

את לא צריכה להתנצל על זה שלא התקשרת אלי...
אני שמחה שהראיון שלך היה טוב ושאמרת מה שהיית צריכה... אמרתי לך שיהיה בסדר!

gl12345

New member
יעללללל!!!בובה!!תודה שסלחת..ו..

איך היה לך הראיון?תגידי קיבלת תאריך גיוס חדש?

היי...

חח מצחיק אותי שאת אומרת את זה... הראיון היה נחמד מאוד... וקיבלתי תאריך גיוס חדש אבל לא נראה לי שזה התאריך שאני אתגייס, כי זה גיוס כלל צהלי. אבל זה לא משנה כרגע, זה ממילא יהיה עוד שנה וחצי...

gl12345

New member
סבבה..שלי זה ה3.באוקטובר 2006:)

שבועיים בול לפני היומולדת 20 שלי..אלוהים ישמור!!

כחילה

New member
מנצל"ש

מישהו פה מכיר את יהל שחר? אני רק יודע שהיא הייתה בועידת נוער ושהיא נרשמה לצוות של שנה הבאה, לכן אני בתור ראש הצוות|נפוח מחשיבות עצמית| צריך לדעת מי זאת כדי ליצור איתה קשר. פליז כל מי שמכיר אותה שיצור איתי קשר-במסר.

נו גם שלי!

זה ישתנה לך אל תדאגי. זה קרוב מדי... בכל אופן, אם נלך לנחל זה כבר לא משנה.

למעלה