לגדל כיאילו דה! |פריחה|
Y YaLdoNet 4 EveR New member 1/4/05 #107 חחח קומו אנלא מאמינה.. תתחדש [ואם אתה לא יודע מי אני, תשאל את פיפי..]
נ נופ123 New member 29/3/05 #72 מזל"ט כל הכבוד חיזקי ואמצי,יישר כוח עלי והגשימי חוץ מזה....נגה יש לך איסקיו? פעם הבאה שיש ישיבה של סמינר ערכים הולכים לקנות דיסקים,טוף? יומטוב נופר
מזל"ט כל הכבוד חיזקי ואמצי,יישר כוח עלי והגשימי חוץ מזה....נגה יש לך איסקיו? פעם הבאה שיש ישיבה של סמינר ערכים הולכים לקנות דיסקים,טוף? יומטוב נופר
צ צרטקוף הקטנה New member 29/3/05 #74 כן!!!! עכשיו ממש שימחת אותי!!! אפילו שאני קצת מבואסת... עליתי קילו ב-5 ימים.. אני צריכה לקחת את עצמי בידיים!!! אגב, איציק: 121989282 אני מקווה שזה זה. ורק לפרוטוקול, אני לא הרבה באיציק.. אם יש משו דחוף אז יש לי אי מייל ומסרים פה, שלדעתי אני רואה את זה יותר מאת האיציק. אי מייל: [email protected]
כן!!!! עכשיו ממש שימחת אותי!!! אפילו שאני קצת מבואסת... עליתי קילו ב-5 ימים.. אני צריכה לקחת את עצמי בידיים!!! אגב, איציק: 121989282 אני מקווה שזה זה. ורק לפרוטוקול, אני לא הרבה באיציק.. אם יש משו דחוף אז יש לי אי מייל ומסרים פה, שלדעתי אני רואה את זה יותר מאת האיציק. אי מייל: [email protected]
צ צרטקוף הקטנה New member 31/3/05 #99 אגב, יער... תעשה לי טובה ותבדוק שוב אם יש לך כינים!! אם אתה אוהב אותי...