מוניתבקשות ושאלות (לא הכוונה)
מה אפשר לעשות בשביל לגרום להחזרת לו"ז של אוטובקשות ושאלות (לא הכוונה)
במקרה הספציפי הזזה אני מניח שזה עקב הפעלתמה אפשר לעשות בשביל לגרום להחזרת לו"ז של אוטו
מה אפשר לעשות בשביל לגרום להחזרת לו"ז של אוטובוס?

למי שמכיר הקו המדובר הוא קו 13 באשכול חשמונאים הנוסע בין לוד לרמלה.
למעשה הקו עד יום ראשון הזה(13.7) עבר בתחנה מרכזית לוד-תחנת רכבת לוד -שכונת קריית האומנים(מצליח).
הקו הזה משמש את תושבי השכונה למעשה כקו האוטובוס היחיד הפועל כל היום ומקשר את תושביה אל מחוץ לעיר (בעיקר גוש-דן) ע"י כך שהוא מגיע לצומת הקרח ותחנת הרכבת לוד(משתי נקודות אלו ממשיכים ליעדים ).
לקראת סוף שבוע שעבר נודע לנו באתר "קווים" על שתי הודעות בעינינו:
האחת מדבר על הארכת המסלול בלוד (דבר שאינו מפריע לתושבי השכונה).
השנייה היא הקטנת לו"ז הקו- משלושה אוטובוסים בשעה לשניים בלבד (!) וצמצום שעות הפעילות שלו .
אשמח לדעת מה ניתן לעשות בנושא בכדי לפחות להחזיר את הלו"ז למצב הקודם.אשמח לדעת אם יש כאן אנשים בעלי השפעה או לפחות הצעות לדרכים קצת יותר אפקטביות משליחת תלונה.
תודה.
ה"משחק" שאתה מדבר עליו מאוד מעניין,במקרה הספציפי הזזה אני מניח שזה עקב הפעלת
קו 14 החדש.

במכרז הזה כמו בכל מכרז חדש כשרוצים לשפר שירות, זה בא על חשבון משהו אחר. יש מספר קילומטרים שעליה המפעיל מקבל סובסידיה ומשרד התחבורה "משחק" עם זה לכאן או לכאן.

אני לא מכיר את צרכי התושבים ואני לא יודע עד כמה קו 14 נחוץ. אבל כדי לשכנע את משרד התחבורה שנגרם עוול להמון המון נוסעים, צריך לדבר עם מנהל המחוז, אסי סוזנה.
במייל, הוא קשוב ויתן לך תשובה.ה"משחק" שאתה מדבר עליו מאוד מעניין,
כי מקו 13 הורדו כ 15 נסיעות ביום(לאחד מהכיוונים).בקו 14 החדש יש 4 נסיעות לכיוון.מבחינת קילומטרים קו 14 בהחלט לא יותר ארוך, ובנוסף לזה מסלול קו 13 הוארך עד לשכונת גני אביב (אולי בשביל לפצות על הקילומטרים החסרים).

למעשה קיבלנו תמונה שבה תושבי שכונת גני-אביב לוד נהנים משתי קווים קווים נוספים .ותושבי שכונות קריית האומנים המתפתחת הפסידו נסיעות מהקו העיקרי שלהם.

כמו שאתה מבין בעיית קו 13 גם נוגעת אלי.
איך אתה ממליץ לפנות אל מר אסי סוזנה? יש לכם ניסיון עבר איתו?
לדעתי קו 14 לא יאריך ימיםבמקרה הספציפי הזזה אני מניח שזה עקב הפעלת
קו 14 החדש.

במכרז הזה כמו בכל מכרז חדש כשרוצים לשפר שירות, זה בא על חשבון משהו אחר. יש מספר קילומטרים שעליה המפעיל מקבל סובסידיה ומשרד התחבורה "משחק" עם זה לכאן או לכאן.

אני לא מכיר את צרכי התושבים ואני לא יודע עד כמה קו 14 נחוץ. אבל כדי לשכנע את משרד התחבורה שנגרם עוול להמון המון נוסעים, צריך לדבר עם מנהל המחוז, אסי סוזנה.
גם לדעתי קו 14 לא נראה רלוונטילדעתי קו 14 לא יאריך ימים
נראה לי שזה קו עונתי המשמש בעיקר להגעה לבריכת השחיה בלוד
(נסיעות בוקר מגני אביב וחזרה בצהרים מנאות יצחק)
הצמצום לדעתי בהתאם למסורת השנתית של קווים לספק רכבים ונהגים לימי בין הזמנים ו"לשכוח" להחזיר אחר כך את הלו"ז המקורי...
גם, ככה זה כל שנה.גם לדעתי קו 14 לא נראה רלוונטי
ובכלל כבר כמה קווי אוטובוס עם 4 נסיעות לכיוון הם רלוונטים,כנראה שרק בודדים.

ובהקשר למה שאמרתה אתה אומר שכנראה שבשביל לתגבר את קווי החרדים החליטו לפגוע בלו"ז קווים "רגילים"?
תודה על התגובה.עכשיו נעבוד על הנושא הזה.גם, ככה זה כל שנה.
לכן אני אומר שכדאי שתברר האם מדובר במשהו זמני או משהו קבוע.
עוד אוטובוס נשרף.יש פרטים?בקשות ושאלות (לא הכוונה)
ראה טיל והחליט לחסוך לו ולהישרף בעצמו?עוד אוטובוס נשרף.יש פרטים?
תמונות ב[URL]http://www.hnn.co.il/gallery26725.html[/URL]
זה ברק 21...ראה טיל והחליט לחסוך לו ולהישרף בעצמו?
יש גם אחד של המוביל הדרומי צביקה שעלה השמיימה בימים האחרונים.
מדובר בברק ולא בברק 21זה ברק 21...
אז מה השלדה?
דאף כנראה לא,
וולוו כנראה לא
מאן כנראה לא
איריסבוס אולי (?), יכול להיות סקאניה, ומרצדס.
אני אומר מאן 18-350מדובר בברק ולא בברק 21
שימו לב שתאי המטען ידניים (בברק 21 יש תא אחד חשמלי).
ע"פ מיקום הרדיאטור (צד שמאל) זה לא יכול להיות VOLVO (בB10B הרדיאטור בצד ימין).
בגלל שהרדיאטור צמוד לדופן הצדדית ולא ניצב לה זה לא MAN 18-350.
מסקנה: מרצדס OC500 או MAN 18-360
עם כל הכבוד לסטטיסטיקהאני אומר מאן 18-350
גם בגלל שאחוזי השריפה של הOC500 בעבר ובהווה נמוכים במיוחד (וגם שאר המרצדס) וגם בגלל השריפות הגוברות והולכות במאנים ישנים והרעשנים האלה, שלדעתי לא מוצלחים במיוחד (כשאני נוסע בהם, אני אולי לא אשמע את מי שמדבר שניים שלושה ספסלים לפני בגלל רעש המנוע, שגם ביצועיו לא טובים במיוחד)
אז 18-360/מרצדסעם כל הכבוד לסטטיסטיקה
מבט בתמונות מגלה שהרדיאטור צמוד לדופן הצדדית.
במאן 18-350 הרדיאטור ניצב לדופן הצדדית ומקביל לדופן האחורית ולכן אף על פי שסטטיסטית ה18-350 מתחילים לעלות בסערה השמימה, במקרה הנידון דנן זה לא 18-350
פעוט נפגע גם מאוטובוס של אפיקים בבני ברקעוד אוטובוס נשרף.יש פרטים?
תמונות ב[URL]http://www.hnn.co.il/gallery26725.html[/URL]
מאוטובוס של דן
הודעות תיקוף בערבית במטרונית.בקשות ושאלות (לא הכוונה)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.