Suck My Pop

Halcyon Days

New member
מופע המחצית של קייטי פרי בסופרבאול

זאת האיכות הכי טובה שמצאתי... אפשר להעביר ל 480 שזה לא רע.

בעייני זאת ההופעה הכי פאן שהייתה שם כבר הרבה שנים... יותר אהבתי ממדונה/ביונסה/ברונו.

היא הופיעה עם השירים:

Roar
Dark Horse
I Kissed A Girl
Teenage Dream
California Gurls
מדלי עם מיסי אליוט
ו - Fireworks.

http://www.dailymotion.com/video/x2...zing-superbowl-halftime-show-full-video_music

פייר,היא הרימה אחלה של מופע.

את התחלה ממש אהבתי עם Roar וDark Horse שבכלל לדעתי הקטעים הכי טובים בכל ה13 דקות האלה. ממש נהדמתי מהתפאורה המאוד מוחשית הזאת עם אריה המגניב בהתחלה ובכלל בDH 0 (עם עיבוד מעולה!) עם כל הקטע של השחמט. הזכיר לי את הפסטיגל
וכן זו קייטי פרי והיא מצועצעת אבל כל החלק של העיצוב של התפאורה מדהים. ממש אהבתי.
אח"כ היה את I Kissed A Girl שאירחה את לני קרביץ הגבר הכי סקסי בעולם המוזיקה. האמת קטע די סתמי - מתחיל מגניב אבל לא הותיר שום רושם. היה די מיותר.

אח"כ במקום פסטיגל זה נהיה פסטיבל של הופ (מהסוג של הופעות של רינת גבאי)
אבל ממש אהבתי. מאוד ילדותי אבל פאן פאן. אומנם מנוגד לחלוטין להתחלה היותר אדג'ית אבל באמת שזה היה חלק מצוין. היא הייתה ממש טובה בקליפורניה גירלז.

ואח"כ באה מיסי
ששנים לא ראינו אותה בבמה כזאת והיה נחמד האירוח שלה אם כי לא קשור לחלוטין
וקייטי כזאת לבנה מתחנפת - נראית כ"כ לא קשורה אליה
. מיסי הייתה בסה"כ טובה אבל בLose Control כבר נגמר לה איפשהו הכוח כבר

ואז זה נגמר עם Firework השיר הכי מזוהה שלה שלא,ההמנון שלה שלא משנה כמה היא תנסה ותתאמץ היא אף פעם לא תצליח בלייב בלייב
וכן סיים את המופע בצורה כל אמריקנית-קיטשית אבל אין יותר שיר צפוי ומתאים ממנו לסיים הופעת מדלי של הקריירה שלך בשלב זה.

בסה"כ זה לא היה מושלם אבל מחרוזות מהסוג זה הן תמיד בעייתיות ותמיד הקטע של "תפסת מרובה לא תפסת" נוכח בהן (וגם ההופעה של מדונה הייתה מלאת בעיות במובן הזה אבל עדיין טובה ומספקת.) ושחושבים על זה צריך להתייחס להופעות מהסוג כ"שלם גדול מסך חלקיו" ובסך הכל היא הרימה מופע כיפי,מקצועי,מושקע ולא מתיימר. פשוט פאן טהור. אומנם מבחינה ווקאלית היא עדיין זוועתית
וזה היה עם מלא זיופים והיא עצמה לא תמיד הייתה העניין אבל באמת שכל הכבוד לה - ההופעה הכי טובה שלה שראיתי. שמגיע פרגון - מגיע.

candyheart

New member
מופע אדיר! לא נהנתי ככה מהופעה חיה כבר הרבה זמן.

הכי ראוי בעולם לסופרבול! זה אמור להיות גרנדיוזי וגדול מהחיים וזה בדיוק מה שהיא עשתה.
לקחה את כל הלהיטים הכי גדולים שלה (שתכלס הם גם הכי חרושים ומעייפים ואיפה E.T?!) והוכיחה שיש לה מספיק חומר כדי לעשות הופעה ענקית ושכל הקהל יכיר את השירים.
הבמות היו יפייפיות והיו כמה רעיונות ממש מקסימים! למשל האריה בהתחלה וכל הכרישים והכדורים המזמרים ב-TD.
הקהל היה באקסטזה ואני מתה על האווירה הזאת של איצטדיון מלא וכולם כל-כך בעניין. בטח היה מטריף להיות שם באמת.
&nbsp
בכל מקרה, שיחקה אותה! גם אני נהנתי יותר ממדונה וביונסה. זה הכי פופ והכי פאן שיכול להיות וטוב שיש מישהי שלא לוקחת את הכל כל-כך ברצינות וגם נותנת לעצמה את האפשרות להשתטות קצת.
בקשר לאורחים, אהבתי את לני ב-KAG מאוד. גם מיסי הייתה מעולה אם כי פחות הטעם שלי.
&nbsp
לסיכום - הופעה מהממת וכל הכבוד לכל הנפשות הפועלות.
&nbsp
שנה הבאה זה סופרבול 50, ומעניין לראות את מי יביאו כדי לחגוג את ציון הדרך הזה....

spiceupmylife1

New member
מסכימה איתך

חוץ מההופעה של ביונסה שלא נראה לי שראיתי
והלוואי שיביאו את בריטני שנה הבאה זה יהיה פשוט אהעעע חלום

( למרות שאני יודעת שהיא הייתה שם לפני 14 שנה עם אנסינק וסטיבן טיילור )

candyheart

New member
גם אני חשבתי על בריטני

למרות שאני לא יודעת אם עם האנרגיות והיכולות שלה היום כמה היא יכולה להחזיק הופעה כזאת גרנדיוזית וחשובה. מבחינת השירים יש לה די והותר להיטים מתאימים אבל ההופעה הנוכחית שלה רחוקה מלהספיק.
&nbsp
אחרי שגם מדונה וגם ביונסה הופיעו, קשה לי לחשוב מי גדול מספיק כדי לתת את הופעת ה-50. הראשונה שעולה לראש זו ריהאנה אבל השאלה היא האם היא לא "חדשה" מדי כדי לתת הופעה היסטורית כזאת.
בטח בסוף יעשו כמה זמרים ביחד כמו ההופעה של בריט, אנסינק ואירוסמית' בזמנו.

ייתנו את הבמה לטיילור סוויפט.

היא האומן האמריקאי הכי אהוב והיא תשבור את השיאים של השיאים.
&nbsp

candyheart

New member
גם עליה חשבתי

זה הכי מתבקש שיש.
השאלה היא האם יש לה מספיק שירים שיכולים להפציץ בהופעה כמו שיש למדונה,קייטי,ביונסה...? יש לה המון להיטים אבל רובם (בעיקר אלה שמתחילת הקריירה) סוג של בלדות ושירי קאנטרי חביבים שאני לא בטוחה כמה יהיה אפשר לתת הופעה עוצמתית איתם.
&nbsp
אבל מבחינת פופולריות - כן. היא בטח האופציה הכי מתבקשת.

GM1988

Well-known member
תסבירו לי משהו

לפני כמה שנים בפורום של מדונה (ז"ל) כתבו שהמוסיקה שלה לא פופולארית בארה"ב או משהו כזה... או שהיא אומן לא מצליח שם וזה...
אני עד היום לא מצליח להבין איך זה בדיוק? מי אם לא אומנים כמו מדונה, שצמחו בארה"ב והגיעו לכזה מעמד לא מוצלחים שם

מה זה "אומן אמריקאי" אהוב ואיך כל זה נמדד בכלל?

RihannaNavy

New member
לא ייתנו את הבמה לטיילור סוויפט

לא בזמן הקרוב לפחות. טיילור היא הפרזנטורית (מקווה שרשמתי נכון) של דיאט קולה והסופרבול ממומן ע"י פפסי

וואלה לא ידעתי

ורשמת נכון
רק בטח התכוונת לקוקה קולה.
&nbsp
השאלה עד כמה החוזה של טיילור תקף?
&nbsp
&nbsp

Vulnicura

New member
-זה RihannaNavy, פתחתי משתמש חדש-

ת'אמת אין לי מושג, קראתי באיזהשהוא מקום דיאט קולה אבל כן הכוונה היא לקוקה קולה

UnderControl1

New member
אז מסתבר שהיא שברה שיא, וההופעה שלה היא הופעת הסופרבול

הכי נצפית אי פעם.
יותר ממדונה, יותר מביונסה, יותר מברונו. יותר מכולם, מסתבר.
אולי זה בגללה, אולי זה בגלל האירוע המרכזי (משחק הפוטבול עצמו) שהיה מאוד מפומפם ומצופה, מה שבטוח - היא שיחקה אותה בענק.

הופעה כיפית, גרנדיוזית ומושקעת.
אני לא מבין גדול בשירה חיה, אבל לי זה נשמע כאילו היא שרה חי (עם עזרה של רצועות רקע) והיא נשמעה לא רע בכלל, יציבה לאורך כל המופע.

spiceupmylife1

New member
חיכיתי לתגובתך יוסי :)

מה שלומך?
נעלמת מפה כמעט כמוני :p
וגם אני מאוד נהנתי קייטי מדהימה

היא שרה בלייב אין ספק

אבל בהחלט עם עזרה של קולות רקע.
רק את Firework היא לא ביצעה טוב. (טוב אף פעם לא הולך לה עם השיר הזה
)
&nbsp
בכל אופן - שנה שעברה ברונו שבר את השיא והשנה היא שוברת את שלו. יש לי הרגשה שכל שנה בגלל הפוטבול עצמו ולא רק בגלל האומן (דווקא של ביונסה הסוויטארט הרייטינג היה הכי נמוך,יותר משל מדונה שכבר עשור לא היה להיט בארה"ב) הרייטינג ישבור שיא משנה לשנה בעשור הנוכחי. בעיקר בגלל שהבמה הזאת נהייתה לאומנים רלוונטים ופעילים ולא רק לאגדות מזדקנות שאומנם אגדות כבר עשו את שלהם כמו פול מקרטני,פרינס וגלוריה אסטפן שהופיעו בעשור הקודם במעמד הזה.
&nbsp
בכל אופן - היה לה באמת אחלה מופע.
&nbsp

GM1988

Well-known member
זה בערך מה שרציתי לכתוב

הבמה של הסופרבול הפכה לאירוויזיון אמריקאי ולכן משנה לשנה יהיו עוד שיאים ויותר השקעה כנראה מאומנים שיקחו חלק בו.
תקנו אותי אם אני טועה, אבל דווקא אחרי ההופעה של מדונה הבמה הזו הפכה לבמה מרכזית.

עמית868

New member
לגבי מדונה לא מדוייק

ארבע דקות וגיב מי אל יור לאבין היו להיטים ברה"ב,כשםור מינטס אף להיט ענק(וזה שיר מחריד
)
מחוץ לארצות הברית באמת שאין מה לדבר:סורי,גט טוגדר,ג'אמפ,פור מינאטס,גיב איט טו מי,סלבריישן וגיב מי אל יור לאבין היו להיטים

GMYAL להיטון

ומאז האלבום Music רק 4 דקות המתחנף וHung Up (שהצלחה שלו די זעומה לעומת ההיסטריה שהתרחשה בשאר העולם. אבל זה נטו בגלל רדיו האמריקאי שהיה תקוע על אפלייה מתקנת והשמיע רק היפ הופ ואר אן בי.) היו להיטים.
&nbsp
אבל עדיין מ89' למשל שבה מדונה התחילה עם הפרובקציות החזקות ושוברות הטאבו שלה - היא איבדה חלק גדול בפופולאריות שלה בארה"ב (השיא היה כמובן באירוטיקה ובאמריקן לייף עשור אחר כך שהיא הלכה הכי נגד אמריקה של אותו זמן.) וכאשר בשנות ה00 שזה נגע ללהיטים והשמעות ברדיו - הפסיקו לשים עליה (טוב זה קורה לכל מי שמעל גיל 40 באמריקה.
)

למעלה