Suck My Pop

candyheart

New member
חמוד. ציפיתי לקצת יותר.

למרות שבחלק השני זה משתפר.יש לו בעיה בגבוהים...הוא בקושי מגיע.
&nbsp
ו-Take Me To Church זה לדעתי הלהיט המפתיע של השנה שעברה ומן הראויים ביותר. כיף לראות שיר כזה כל-כך גבוה בעיקר במצעד הבילבורד.

Halcyon Days

New member
כריסטינה אגילרה ועוד כוכבים סוג ג בקאבר ל We R The Champions

אז: קארי אנדרווד, סאם סמית', אריאנה גרנדה, בלייק שלטון, אשר, מייגן מה שמה, וואן דיירקשן והגברת כריסטינה אגילרה הצטרפו לג'ימי פאלון לביצוע אקפלה לשיר "אנחנו המנצחים".

אני אוהב שאמנים עושים דברים כאלו.
מצד שני, התגעגעתי לשליפת ציפורניים.

candyheart

New member
איזה קטע חמוד!

בהחלט כיף שיש יציאות כאלה מדי פעם. יצא לגמרי לא רע אם וואן דיירקשן היו נוראיים
(בעיקר זיין שנראה מעופף לגמרי). גם סאם סמית' נראה שהוא לא יודע מה הוא בדיוק עושה פה...
&nbsp
וכיף לראות את כריסטינה! יאללה תתחילי קידום...!

Halcyon Days

New member
הילארי דאף עובדת עם טובה לו

הילארי דאף דיי גנזה את אלבום הקאמבק שלה כי הסאונד שהיא רצתה לחזור איתו לא היה לטעמם של המאזינים.
אז לטובת סאונד מחודש - היא לקחה את טובה לו (Habbits) כשחקנית חיזוק לשירי פופ מצויינים.

נשמע מעניין. למרות שטובה לו היא דיי ההפך המוחלט מדאף..

GM1988

Well-known member
אהה, טוב לדעת...

בכלל שכחתי שהיה לה קאמבק עד לא מזמן
אבל השירים באמת היו על הפנים עבור המטרה הזו.
היא באמת צריכה לקחת מישהו טוב לעבוד על שירים חדשים ושזה יהיה יותר עדכני ופחות לימונדה
על שפת הים ומשחקי חול כמו שהיא עשתה מקודם.

candyheart

New member
טוב מאוד שגנזה.

השירים היו ראויים אולי לתחילת העשור הקודם ולתקופה שבה היא הצליחה בפעם האחרונה אבל כיום היה ברור שחומר כזה לא יעבור.
בכל זאת יפה שהיא מנסה משהו אחר...לא מכירה את טובה לו מעבר ל-Habits אבל נראה מה יש לה להציע.

Halcyon Days

New member
קליפ חדש לקיילי מינוג - Right Here, Right Now

קיילי מינוג, גורג'יו מורדור והמון משולשים מצאו את עצמם בקליפ מהמם עם המון השראות משנות ה 80 וה-90.

Brady

New member
היא נראית טוב!

אם כבר ניינטיז, היא הזכירה לי משום מה אחת מאול סיינטס
(אול סיינטס
)
הקליפ לצערי די שעמם אותי, גם מבחינת הרעיון וגם עם הצבעים המתים שלו.

הבתים של השיר הזה ממש מעולים

אבל הפזמונים ממש מאכזבים. סתמיים בטירוף,מיושנים וגורמים לכל השיר להישמע כחסר שיא לחלוטין.
&nbsp
ובכלל עם כל הכוונות הטובות - השיר והקליפ הזה לא עושים לא לה ולא לו טוב. נראה כאילו הם תקועים ב2002.
בינוני לגמרי.
&nbsp
&nbsp

GM1988

Well-known member
ידעתי מה אני הולך לראות ב3 דקות האלה, אבל פסדר, נכנסתי בכל ז

נכנסתי בכל זאת.
שיר סתמי שלא מתרומם לשום מקום וחסר שיא.
הקליפ? קליפ שבו קיילי משתטחת על הרצפה כבר מעצבן אותי. די!
הזכיר לי יותר את ה"וידאו-ארט" של המדיה פלייר כשמתנגן שיר.

candyheart

New member
היא נראית מצוין אבל הקליפ די כאב ראש.

גם השיר למען האמת.

הקרנת בכורה : ריהאנה,קנייה ופול מקרטני - FourFiveSeconds

הקליפ החדש של ריהאנה לסינגל ה1 מתוך אלבומה הקרוב.
לשיפוטכם.

דעתי -

פייר אני די מבולבל מהשיר הזה ומכל הצעד הזה.
אני אומנם אוהב אותו אבל עדיין משהו חסר לי בו כרגע ולא יודע - הרבה פעמים בעבר חשבתי שהיא מעלה הילוך לדרגה גבוה יותר אבל הקונספט תמיד נשאר של מכונת להיטים. אז להאמין או להאמין לכל הצעד הפשוט והפוך על הפוך הזה שהיא נוקטת עם השיר הזה? לא בא לי להתאכזב שוב

&nbsp
בכל אופן - הקליפ בדיוק כמו השיר - יפה ונקי ולא מתיימר מעבר. מאוד מזכיר את תחילת הניינטיז בפשטות,עלה לי ישר דז'ה וו לMore Than Words של אקסטרים (קלאסיקת ענק שכולם מכירים,גם אם לא בשם) ובכלל גם השיר קצת מזכיר אותו.
אני אפילו הייתי מפשיט אותו עוד יותר - כי זה שמתבסס על ליריקה והוא יותר "סיפור" אז הייתי משחרר רק קליפ שלה שרה אקוסטי שקנייה ופול מלווים אותה. כלומר - לפעמים היא יותר מדי דרמטית ומיינריסטית בחלק מן הקליפ.
אבל בסה"כ יפה. אהבתי את הניקיון. הצילום מצוין.
&nbsp

ואני אוסיף רק שחלק מן הבלבול

היא שאני לא יודע איך האלבום הולך להישמע אם הסינגל הוא בכיוון הזה.
בכלל אני עדיין חושב שזאת בחירה לא הכי טובה לסינגל 1 מתוך אלבום חדש וזה היה יכול לתפקד יותר טוב כשיר באלבום או כשיר מפרוייקט צדדי. על אף שהיא באמת לקחה סיכון והביאה משהו שונה מעצמה,שזה משהו ש95% מאומני הפופ הפעילים כיום בחיים לא יעשו.
&nbsp

Brady

New member
ממש אהבתי את הקליפ

גם השיר (שחיבבתי מההתחלה) רק גדל עליי, ואני אף חוזה התמכרות לייט השבוע. כ"כ שמח שהם לא הלכו על הבחירה הנדושה של קליפ על הדשא עם גיטרה.

ועכשיו ריהאנה מזכירה לי את אזיליה לא רק במראה, אלא גם בתנועות
בתחילת הקליפ לפחות.

למעלה