Suck My Pop

עמית868

New member
לא כ"כ מסכים

לדעתי הירידה האמיתית בהצלחה של מדונה הגיעה עם אירוטיקה,שמכר סכום זעום יחסית לאלבום של מדונה(שני מליון עותקים בארה"ב).בין השנים 89-92 היא הצליחה בטירוף:lap מכר 5 מליון בארה"ב,אלבום הלהיטים מכר 10 מליון ואמ ברטלס מכר 3 מליון.נוסף על כן היו לה 4 מקומות ראשונים בארה"ב בתקופה זו ו9 להיטי טופ 10.
אירוטיקה הצליח הרבה יותר מהאלבום אמריקן לייף בארה"ב,היו לו שני להיטי טופ 10(לאמריקן לייף 1 בטופ 40)והוא מכר 2 מליון(לעומת 700 אלף לאמרקין לייף).
מה שמפתיע אותי זה איך סיפורי שינה לא מכר יותר עם שני להיטי ענק כמו טייקא בו וסיקרט.

candyheart

New member
מגיע לה! ההופעה הכי מהנה כבר שנים.

ואני חושבת שזה גם בגלל שאכן המשחק עצמו היה מאוד מפומפם וכל שנה ושנה הסופרבול הופך לסוג של חג לאומי שם בארה"ב והצפיות בהתאם, אבל גם שאנשים יודעים שקייטי פרי תביא משהו מאוד מושקע וצבעוני וכיפי. והיא אכן סיפקה את הסחורה.

2Dirrty4U

New member
כלל לא קשור לקייטי או לכל אומן אחר שמופיע במחצית

סופרבול זה האירוע הטלוויזיוני הנצפה ביותר בעולם עם למעלה מ-100 מליון צופים בארה"ב בלבד ולמעלה ממליארד צופים בעולם כולו. בארה"ב יום הסופרבול נחשב ליום חג ונקרא סופר סאנדיי (היום ראשון הראשון של חודש פברואר).
השנה למשל, צפו במשחק 114.5 מליון אמריקאים והשיא נרשם ברבע האחרון של המשחק עם 120.8 מליון צופים בארה"ב בלבד.
&nbsp
כל שנה הרייטינג עולה בלי קשר למופע המחצית (שבחלק ממדינות העולם אפילו לא משודר *אהמישראלאהמערוץהספורטאהמ*).
אני זוכרת שלפני שנתיים בערך עלות של פרסומת באורך של 30 שניות במהלך הסופרבול עלתה 3.5 מיליון דולר למפרסם והשנה לקחו עבור 30 שניות 4.5 מליון דולר!
&nbsp
בכל מקרה.. סופרבול

Halcyon Days

New member
כל הפרטים על האלבום החדש של קלי קלארקסון!

האלבום Piece By Piece משתחרר ב 3 למרץ

רשימת השירים:

01. Heartbeat Song
02. Invincible
03. Someone
04. Take You High
05. Piece by Piece
06. Run Run Run (feat. John Legend)
07. I Had a Dream
08. Let Your Tears Fall
09. Tightrope
10. War Paint
11. Dance With Me
12. Nostalgic
13. Good Goes the Bye
+
14. Bad Reputation
15. In the Blue
16. Second Wind

כמו כן, זאת עטיפת האלבום (משמאל - הדלוקס)
זה אמנם נראה מכוער ברמות היסטריות, אבל זה אמור להיות עטיפה תלת מימדית - אז אפשר לשפוט באמת רק כשתצא המהודרה הפיזית.
רשימת השירים נשמעת לא מלהיבה במיוחד חוץ משיר הנושא שאמור להיות ההמשך של Because Of You.

Drunk in Love

New member
אני מזועזע מהעטיפה!

למדתי לא לשפוט לפי העטיפה - וזה עדיין יכול להיות אלבום סבבה כי זו קלי, אז אני בהחלט מחכה, אם כי לא בדיוק בוער לי לשמוע אותו. במיוחד אחרי Heartbeat Song הגרוע.
חייבת לשחרר איזה פרומו-סינגל להראות לאנשים עוד צד מהאלבום הזה, אני לא רואה הרבה קונים על סמך הסינגל הראשון.

אכן עטיפה לא מוצלחת.

ודווקא יש לה קטע והקונספט מעניין אבל התוצאה מחרידה.
&nbsp
וג'ון לג'נד נהיה הכריסטינה החדשה של עולם הפופ? יש לו אחלה שת"פ באלבום של מייגן (שהחלטתי סופית השבוע שאני אוהב אותה),עכשיו קלי. מעניין מי תהיה הבאה

candyheart

New member
עטיפה מזוויעה.

נקווה שבתלת מימד זה קצת יותר יפה...כי זה הכי נראה עבודת פוטושופ של מתחילים.

לגבי השירים, באמת שמות לא מלהיבים במיוחד אבל באלבום הקודם השירים עם השמות הכי בנאלים (Alone, You Love Me ו-I Forgive You) היו הכי טובים...אז אין לדעת. עניינת אותי עם ההמשך ל-Because of You שזה עדיים אחד השירים הכי טובים בקריירה שלה.

Halcyon Days

New member
תמונות חדשות של ריאהנה במגזין i-D

לא יודע מה החלטתי על זה.
ועוד יותר לא יודע איך זה קשור לאוירת השיר החדש.

Brady

New member
ממש אהבתי

אחד הטובים שלה!
בתמונה הראשונה היא מזכירה לי את אזיליה בנקס.

יפהפייה אבל זה יותר מדי FKA Twigs

ואם בריידי כתב את אזלייה - זה אומר שזה היפסטרי מדי.
&nbsp
וזה בהחלט לא קשור לשיר חדש. אבל ריהאנה אף פעם לא הייתה אחידה בויז'ואל שלה בכל תקופה של אלבום\סינגל.
&nbsp

candyheart

New member
היפסטרי מדי בשבילי.

גורם אפילו איזו אי נוחות ואפלות שחבל לי אם ריהאנה תיקח (וזה בניגוד לאפלות של Rated R שמאוד אהבתי).
בכל זאת היא יפייפה ואני מתכוונת להיות יחסית פתוחה למה שיש לה להביא, אבל התמונות הנ"ל פחות יושבות טוב אצלי.

Halcyon Days

New member
בריטני מתכוננת לסופרבאול!

אין לי מושג מה המטרה של הפסומת המגוכחת הזאת (אפילו את הבושם בקושי הראו!)
אבל היא מעלפת אז לא צריך להבין הכל.

spiceupmylife1

New member
:D היא כ"כ מדהימה ב2 וחצי שניות האלה

וזה וקייטי פרי לגמרי עשה לי את היום

candyheart

New member
lol מה זה הדבר הדבילי הזה?

היא הכי חמודה שיש אבל מה הקשר?

&nbsp

2Dirrty4U

New member
אומייגאדדדד האוטוטיון אפילו כאן

דיי, הייתה חוסכת לעצמה את הפאדיחה והכסף

GM1988

Well-known member
אבל רגע זה אמיתי הדבר הזה?

כי נראה לי תמוה שבריטני נבחרה כבר יום אחרי ההופעה של קייטי או משהו כזה.
או שנפלתי בפח של פרסומת מצחיקה ובריטני לא באמת תהיה שם בסוף

Halcyon Days

New member
Hozier בקאבר ל Problem של אריאנה גרנדה.

הלהקה ששיחררה את הסינגל Take My To Church לפני 6 שנים אבל הוא עדיין ב TOP5 ברוב העולם, עשתה קאבר מפתיע ללהיט של אריאנה.

ממכר בטירוף ! מעולה.

למעלה