Suck My Pop

Brady

New member
אולי בכללי, אבל התייחסתי לשיר

לשירים אקוסטים יש קונוטציה מאוסה של כמה אנשים מעצבנים יושבים על הדשא עם גיטרה ומחייכים בהרמוניה. זה היה ממש פתטי אם זה הקליפ שהיינו מקבלים לשיר כזה, במיוחד כשהוא כזה שונה בנוף של ריהאנה. לקחת שיר כזה "רגוע" ולהדביק לו קליפ כזה זה רעיון מרענן לטעמי.

candyheart

New member
זה מרגיש לי מתיימר ו"מנסה" מדי

ברמה שקשה לי לצפות וליהנות.
עם כל אהבתי לריהאנה (ויש הרבה) היא יוצאת פה כאחת שמאוד מנסה להיות היפסטרית ואיכותית, ולמרות שהכוונה עצמה דווקא מבורכת (האיכותיות, לא ההיפסטריות), הקליפ בסופו של דבר מרגיש לי כאחד שלא עובד.
היא גם בכוונה מנסה להיראות איכותית יותר וכן פחות "יפה" (מה זה הגבות האלה?) וזה לא משכנע. גם השילוב של מקרטני וקנייה שזה הכי צעד מתבקש של להראות על איכות מרגיש קצת מתנשא באיזשהו מקום ודווקא בהפוכה לא כנה ממש.

כבר אמרתי שהסינגל לא מדבר אליי, למרות ששוב, הפנייה למוזיקה "איכותית" יותר היא מבורכת, אך יש דרכים יותר מחמיאות לעשות את זה. זו בהחלט בחירה תמוהה לסינגל ודווקא היה מקבל יותר הערכה (לדעתי) כשיר מן המניין באלבום עצמו.

אני מחכה לראות אולי הופעות של השיר ויותר אינפורמציה על האלבום ואז להבין לאן כל זה הולך, ובעיקר להבין אם כל השינוי הזה הוא אמיתי וכנה, ואם המוזיקה באמת טובה.

אני חושב (לא יודע למה אני משרשר את זה לך)

שבאמת שיר יפה והכל אבל ממש לא מתאים כסינגל ראשון. ולראייה הצלחה הבינונית שלו עד כה במצעדי האייטונז ברחבי העולם. הוא יכל להתאים יותר כשיר מתוך אלבום או כסינגל 3 או רביעי.
&nbsp
והקליפ רק מחזק את זה לאחר כמה צפיות - נראה כמו קליפ למען נפגעי איידס או יתומים מאפריקה. יותר מדי דרמה.
&nbsp

candyheart

New member

אני מופתעת שהיא החליטה לעשות קאמבאק עם שיר כזה. בכלל הייתי בטוחה שזה סינגל פרומו עד שהקליפ יצא. היא כנראה רוצה להעביר מסר לגבי האומניתיות שלה אבל כמו שכבר כתבתי, יש דרכים מוזיקליות אחרות לעשות את זה. לגמרי שיר מן המניין מתוך אלבום בלבד.

והשורה האחרונה
ממש!

UnderControl1

New member
משעמם לטעמי.

ככה לא חוזרים, מסתמנת כתקופה מאוד בוסרית.

חלק אולי חושבים שזה מאוד "אומנותי", אבל בעייני זה חסר מעוף לחלוטין.
צעד די מתלקק מצידה לכל הכיוון ההיפסטרי.

Halcyon Days

New member
לא אהבתי בכלל...

קודם כל - למה הצילום ב 4:3? התקדמנו מזמן ל HD...
&nbsp
מעבר לזה, זה מרתיח אותי בכל פעם מחדש שלוקחים שיר שמח/אופטימי, מרגיע, נינוח והופכים אותו למשהו קודר או חסר צבע.
הקליפ מלא במבטים עצבניים ולא נעימים... ועוד השחור לבן הזה... ממש ממש מיותר.
&nbsp
ייחלתי לקליפ נעים ליד איזו מדורה על חוף הים.
אולי זה נדוש, אבל השחור לבן הזה נדוש בהרבה יותר.

המילים של השיר דווקא לא כאלה

נינוחות ורגועות.
&nbsp
יש בהן איזה דיאלוג בינה לבין קנייה שהוא מבטיח שהיא "תשלם" את זמנו בכלא ויש חרטה בחלק מהליריקס שהיא שרה.
זה שיר שבא לספר סיפור ויש בו חלק כזה וחלק כזה.
&nbsp

Headspace

New member
אני אמור לראות עד הסוף?

חשבתי שאחזיק מעמד כי הפרצוף שלה ב-HD מספיק בשביל 3 דקות, אבל היא לא יצאה פה טוב כמו שהיא יכולה להיות.
&nbsp
את השיר עצמו אני אוהב, אבל הקליפ משעמם ואין בו שום דבר חוץ מהזמר שעומד ושר. וזה אחלה והכל, לי אישית אין מה לשבת ולראות את זה, כמו להסתכל על איזה גיפ של העטיפה.

Drunk in Love

New member
לא מפסיקה לבאס אותי. סתם קליפ. טרחני ומשעמם.

כרגע אחכה לסינגל השני או לסנונית, או מה שהיא לא תהיה, הבאה מהאלבום. קאמבק מבאס וכרגע מיותר אם זה מה שיש לה להציע.
לא אהבתי את הפרצופים המתסריים, את השבלוניות של הקליפ והמסך המרובע, ושלא אתחיל לדבר על השיר עצמו שהוא לא להיט בכלל.

הקרנת בכורה : Cheryl Cole - Only Human

שריל קול משחררת את הסינגל השלישי מתוך אלבומה האחרון. שיר זה כבר שוחרר כשיר פרומו בסמוך ליציאת האלבום ועכשיו הוא יוצא כסינגל רשמי.
בנוסף ליציאת הקליפ היא צירפה סט תמונות מהממות הלקוחות ממנו לקידום
(יפהפייה!)

https://www.youtube.com/watch?v=nO4GKBr4HC4

Bleed for Me

New member
בחירה מעולה לסינגל! זה אחד השירים הכי טובים שלה

קליפ חמוד ממש, היא נראת מצויין!!
וזה שיר מהמם. אחלה בחירה!

Halcyon Days

New member
אחלה שיר וקליפ

בהתחלה רציתי לקטול את השימוש המוגזם המסך הירוק, אבל זה הצליח לעבוד עליי בסופו של דבר

candyheart

New member
טוב שנזכרה.

נראה לי שזה השיר היחיד באלבום הזה שאהבתי (לא טרחתי להאזין שוב אז קשה לזכור), אז מבחינתי בחירה טובה.
כמובן שזה לא יצליח כמו שני הסינגלים הזוועתיים שהיא הוציאה לפניו,אבל יש הפתעות....
&nbsp
הקליפ הכי קיטש שיש עם כל האפקטים הנדושים אבל עדיין עשוי יפה ולגמרי עובד. היא גם נראית מעולה.
&nbsp

Kwabs חושף עטיפה חדשה

זמר הפופ\R&B האמריקאי שמוכר בזכות הלהיט האירופאי הגדול Walk (שבטח יהיה כמו Take To Me To Church עכשיו ויצליח רק שנה אחרי שיצא
) משחרר את עטיפת אלבומו הבכורה שלו שייצא ב18 במאי תחת "אטלנטיק רקורדס".

בנוסף הוא גם מוסיף שיר חדש בשם Perfect Ruin

לינקים :
Walk - https://www.youtube.com/watch?v=TW9uj83Vq-0
Perfect Ruin - https://www.youtube.com/watch?v=Yvo620cGMyw

candyheart

New member
פעם ראשונה שאני נתקלת בבחור.

אפילו לא זכור לי שניתקלתי בשם, אבל מבחינת המוזיקה שמעתי עכשיו לראשונה.
&nbsp
Walk ממ לא רע. די אהבתי אפילו. לגמרי משהו שבאופן פתאומי יוכל גם להצליח אפילו בבילבורד.
Perfect Ruin גם די יפה אם כי זה שיר שצריך יותר השמעות בשביל "לקלוט" אותו.
&nbsp
&nbsp

Brady

New member
בגרמניה טחנו את Walk איזה 500 פעמים ביום

לא התלוננתי! אחלה שיר

החדש - ממש שעמם אותי, אבל הקליפ מדהים.

Drunk in Love

New member
הקליפ החדש של מרינה והיהלומים ל- I'm a Ruin!

דווקא את זה לא פרסמתם?

הקרנת בכורה.

קליפ מהמם!

Halcyon Days

New member
אכן קליפ מהמם

נותן המון נופח לשיר.
&nbsp
&nbsp
זה אמור להיות הומאג' לפרוזן?

candyheart

New member
שיר מהמם! קליפ ממש יפה גם!

היא פשוט מפוצצת עכשיו...כל שיר חדש אני אוהבת. כיף גדול.

למעלה