X FACTOR פרקים 5-6

The Gloaming

New member
פעם ראשונה אני לא מסכים עם בריט

ממש אהבתי והתרגשתי מהבחור ששרה לחברה שלו את Airplain. מצד שני אהבתי שבריטני היחידה שאמרה לא, כדי שאחרים לא יגידו שהיא כל הזמן אומרת מה שכולם אומרים.

הבחורון השמנמן אמנם שר יפה אבל איפה זה ואיפה האקס פקטור??

אני וסיימון היינו באותו מבט של תדהמה כשבריטני אמרה שלילדה הזאת יש קול טוב
הרגו אותי עם הזקוקים בסוף

בכלל לא רואים את בריטני בהצצה לפרק הבא

דווקא בגלל בריטני עפתי על האודישן הזה,

שהוא שר ידעתי שהם הולכים להתלהב ממנו- אבל הוא שעמם קצת, לא משהו מיוחד...ואז בריטני אמרה את כל מה שעבר לי בראש והייתי כ"כ גאה בה

לגבי הבחור השמן, למעשה, הוא היה אחד הטובים מכל הפרקים של האודישנים העברתי אותו לראש הרשימה מיד אחריו הבחורה ששרה את ביונסה ואז גרסיה מהפרק הראשון ששרה את Paris.
אני חושב שה-X פקטור במקרה הזה יכול להיות גם סיפור מרגש שעומד מאחורי אומן- נגיד כמו הילד הזה שהתחיל עם ליפסינג של קייטי פרי והיום יש לו פאקינג מנהלים משל עצמו וסרט דוקו רציני.

אני לא חושב שזה מוגבל למראה חצוני, קול מסויים אבל זו רק דעתי.
בכל מקרה הוא מדהים!!!!

The Gloaming

New member
אני לא מתכוון למראה החיצוני

אני מתכוון שאקס פקטור זה אחד שיודע להעיף את הקהל באוויר ויש לו שליטה בבמה.

הבחור הזה הולך לשבת בכסא גלגלים כל הזמן ולשיר באותו טון...

הוא בקטע של לרגש

אם יצליחו לבחור לו שירים טובים כל פעם מחדש יש מצב שהוא ילחץ על בלוטות הרגש כל פעם מחדש או שלא...נראה...
אגב, הוא בטח שמע את זה מליון פעם, למעשה נראה לי המשפט הזה הוא אימת או נחמת השמנים תלוי איך מסתכלים על זה- אבל אם הוא ירזה הוא יראה ממש סבבה, יש לו פנים של ילד ולא בחור בן 41 או כמה שהוא לא אמר שם...

בכל מקרה, דווקא יהיה נחמד לראות אותו מתחיל תהליך יחד עם התכנית של הרזייה ועד אז בהצלחה למלבישה...

Shiri from the block

Active member
חח אני גם לא הסכמתי עם בריטני לטעמי הוא שר טוב והיה סבבה לגמרי.. לא ריגש אותי בשיט, אבל ידע לשיר..

GM1988

Well-known member
פרק 6 היה נחמד,

הכישרונות היחידים שזיהיתי היו פרדי (הבחור על שישב על הכיסא), הבחורה בת ה16 (לא זוכר את שמה), היא מאד הזכירה לי את וויטני יוסטון משום מה. ממש וואו!
הבחור עם הכובע לא באמת עשה לי משהו ... לא מרגש ולא ווקאלית. הוא שר נחמד, לא יודע להחזיק את המיקרופון כדי שישמעו אותו לאורך כל השיר, וסך הכל

מממ... מה שבאשר לבריטני, זה היה נראה מגוחך טיפה שהיא דיברה אל הילדים שנבחנו בכזו דיפלומטיות כאילו היא עומדת בבית המשפט ומוסרת עדות ליד שופט. מה זה הרשמיות הזו ???
ו"דפנטלי יס" פשוט

theone24

New member
אני בסוף פרק 5,

והדבר הזה מסרב להסתיים...למה הפרקים הראשונים בשבוע כל כך ארוכים?!
אחח

בגדול - אין מתמודד אחד שבלט, זה נדמה שכל מי ששר בסולם הנכון ומחזיק את השיר לא רע עובר. רובם נשמעים אותו דבר.
קטעי הביניים עם ההצקה לעוזר עד כדי כך ומגוחכים מטומטמים שהם קרוב לוודאי הדבר הכי קרוב לגאונות שראיתי העונה.

בריטני הייתה סופר חמודה כאשר היא כמה ורקדה, אפילו שהיא נראתה מממממשששש לא בטוחה בעצמה, אבל היא עינטזה והשאירה אצלי חיוך ענק על הפרצוף.
הלוואי ונראה עוד קטעים כאלה בהמשך.
הביקורת שלה בעיקר סבבה סביב, הקול שלך מדהים, יש לך את הXפקטור - ושם דבר לא חדש פה.

ההתלהבות של אל איי ריד מכל פלוץ פשוט מחרידה.
הוא באמת חושב שביונסה לא יכלה לשיר את השיר שלה יותר טוב?
הבחורה/ילדה בת 15 נשמעה בדיוק כמו ביונסה, לא הבנתי מה הוא כל כך מתלהב.

דמי חמודה רצח.

סיימון מבדר כהרגלו.

עוד פרק עבר - ברוך שפטרנו.

די, אין לי עצבים לראות

סופית התייאשתי, אפילו בריטני לא מצילה בשבילי את התוכנית ה מ ש ע מ מ ת הזאת.
בינתיים מסתפק בכל מיני סרטונים שלה ביוטיוב מענטזת/שרה/מדברת פה ושם, תוכנית שלמה זה כבר יותר מדי בשבילי

למעלה