X FACTOR פרקים 5-6

hodaya0r

New member
אני רק בהתחלה אבל זאת ששרה את ביונסה בהתחלה

עשתה לי את זה

היא בעיקר הניפה את השיער וקצת ידיים

סתם סתם סתם!!!!!!!!!! היא הייתה חמודה ממש!!!!
חבל שהיא לא העיפה את היד בטעות לאיזו לאטמה למעצבנת שיושבת לידה.

hodaya0r

New member
כן לא התכוונתי שהיא עלתה לשולחן ועשתה את

הכוריאוגרפיה של סלייב

אבל זה היה חמוד שהיא קמה כשהיה שיר שהיא אוהבת...
למעצבנת?? דמי??
היא מקסימה!!

באמצע פרק 5 אבל מה הקטע

עם להציק לאסיסטנט?!
מכאן ומכאן זה לא מוסיף ורק גורע, מי שמזהה שזה מבוים זה נראה פתאטי ברמות קשות ומי שלא- נו, אז עוד פרק שמוציא את בריטני דיווה עם גחמות מיותרות...
ולארי עוד משתתף בקרקס האידיוטי הזה....למה הם לא הציעו את זה לדמי? אותה תמיד מציגים חמודה, הנה היא מצייצת, הנה היא זורמת בקטע ראפ עם מתמודד זה כזה מעצבן ומבויים ולארי עוד זורם איתם....

חחח, שתול ממכנה אגילרה

לא רציני, אני יכול להבין את סאגת המעריץ שהיו כאלה שנטו לכאן ולכאן למרות שבמבחן התוצאה זה באמת לא מעניין....
הויכוח האמיתי פה הוא לא אם בריטני ביץ' או לא ביץ'- אלא מה התכלית של כל הקטעים האלה שמתחברים למגמה מסוימת?!
לא באמת, לא בקטע של מעריץ 'סורר', טייטל שחלק מהמשתמשים מקבלים פה ואז נפתח ויכוח עתיק יומין בפורום וחסר משמעות. מה התכלית של הקטע הלא מצחיק בעליל הזה? אולי אני עצמי פספסתי משהו?! :-O
תוכנית שבשלב הזה מבוססת על 80 אחוז הומור כבר אמורה לדעת שהקטע הזה לא בדיוק מצחיק.
או שכן? :-\

The Gloaming

New member
זה היה מאוד חמוד בעיני

לא מבין את הבעיתיות שראית בזה. זה היה ממש חמוד וזה נעשה בטעם טוב.

Shiri from the block

Active member
מה הבעיה? רואים בהתחלה שזה רעיון של לארי לשגע את האסיסטנט, אפילו בריטני אומרת "זה בסדר שאנחנו ממשיכים לשגע אותו?" חחחח חמודה
זה היה ממש חמוד, בטח האסיסטנט לא חשב אותו הדבר, אבל בטח הם ישרו את ההדורים איתו אח"כ

GM1988

Well-known member
כל הקטעים האלה בין בריטני והצוות לפני

שהם נכנסים לאולם האודישנים פשוט מוציאים אותי מדעתי! כל הבימוי מביך את בריטני והשאר ... למה זה טוב?
ברור כלכך שזה לא בא ממנה, וגם חלק מהשיחות של המתמודדים בינם לבין עצמם מאד לא אמינים ומבוימים ...
אלה בעיקר הדברים שאני לא נהנה מהם מפרק לפרק ... חוץ מזה, הכל מוצא חן בעיניי, ויש הרבה מתמודדים שאני מאד מתחבר ונהנה מהאודישנים שלהם.

The Gloaming

New member
פרק חמוד

פחות משעמם מהשניים הקודמים, בריטני כמו כל פרק הולכת ומקבלת יותר ויותר בטחון.

אני אוהב את התגובות שלה ורוב הפעמים אנחנו מסכימים אחד עם השניה
ככה זה, סול מייטס
.

אני רוצה שהפרקים עם השמלה הירוקה הזאת יעלמו מהעולם. מזעזע. את המשקפיים דווקא להשאיר.

לא היה אף מועמד שממש עשה לי את זה, בנתיים אני נשאר עם ההבחורה ששרה את כריסטינה מפרק 3.

The Gloaming

New member
אגב

הנה שוב מעריצה של בריטני עולה לבמה והפעם בריטני מתנהגת אליה ממש יפה.

אבל ברור שכל מי שרוצה לראות שחור לא יגיד על זה שום דבר
.

למעלה