מרוויה
סמי א'
01. Carly Rae Jensen - Call Me Maybe - אה! זה השיר של הסונגפופ! האמת שהחלק שמשמיעים בסונגפופ בלתי נסבל, אבל כשיר כולל הוא די נחמד.
02. Of Monsters and Men - Mountain Sound - לא יודע למה, אבל לא התחברתי. יש בו משהו תקוע.
03. P.O.D – Booyaka 619 - לא יודע של מי ההחלטה לשלוח שיר היאבקות-רילייטד, אבל זו החלטה שהרוויחה אצלי חמישה כוכבים, למרות שבכלל אין כוכבים בריוויו הזה.
04. David Cook - Take Me As I Am - בלדת רוק נחמדה ולא מזיקה. אני מאוד בעד שירים נעימים באמצע התפוזינה, שירים שהם לא בהכרח "יציאות" אלא סתם עושים טוב באוזן.
05. fun. - Carry On - אני מאוד אוהב שירים המנוניים כאלה. סתם לכלכתם על הסמי הזה.
06. Yohanna - Beautiful In Silence - מזכיר לי את השיר ההוא של אווריל לוין שיש בסונגפופ. אבל הגרסה הזאת יותר מעצבנת.
07. Niki & The Dove - Tomorrow - יש פה פוטנציאל, אבל העיבוד מחריד.
08. Esther Ofarim - Frank Mills - לא הבנתי את הבדיחה על הארה. מילא. גם ככה השיר לא כזה טוב.
09. Aneela - Doli - לא נגמלנו מהשירים ההודים?
10. Juan Luis Guerra Feat. Juanes - La Calle - חזרנו לשירים הכיפיים.
11. Nina Badric - Nebo - אני מאוד בהתלבטות לגבי זה, כי תמיד יש את העניין הזה של לא לשלוח שיר מהאירוויזיון לתפוזינה, אבל אז מישהו שולח ולך תתמודד עם זה. השיר טוב, בכל מקרה.
12. Kate Winslet - What If - נחמד, אבל קצת קיטשי מדי.
13. Maroon 5 - No Curtain Call - יש כאן איזה פרדוקס שאני מאוד לא אוהב את מארון 5, אבל אני מאוד אוהב את השירים שלהם.
14. Lost Prophets – 4AM Forever = מאוד 90'ס אלטרנטיב הסמי הזה.
15. Karmin - Brokenhearted - וואו זה מציק.
16. Within Temptation - Lost - מצידי שיישלחו ווית'ין טמפטיישן כל תחרות. זה שיר מצוין.
17. Taio Cruz Feat. Pitbull - There She Goes - לא מזיק.
18. Anne Murray - I Just Fall In Love Again - עוד שיר מז'אנר השירים הנעימים, אני לא מבין למה כולם מתלוננים על הסמי הזה.
19. Valeria Lynch - La Extrana Dama - אווירה של שיר ספרדי מאירוויזיון שנות השמונים כלשהו. אני אהבתי.
20. TAL – La Sens De La Vie - לא מזיק בצרפתית.
21. Of Monsters and Men – Little Talks - כמו טיוטה של Suddenly I See
סמי ב'
01. Young the Giant - Cough Syrup - נחמד. מאוד סמי א'.
02. Automatic Loveletter - Hush - כן, הסמי הזה יותר טוב.
03. Britney Spears - I Wanna Go - מזכיר לי משמרות טלמרקטינג בידיעות מנויים. משוחד נגד השיר הזה.
04. The Young Professionals - 20 Seconds - סתמי.
05. חן אהרוני – Where Have You Been - לא אוהב את המקור, אוהב את הגרסה הזאת עוד פחות.
06. Shaan & Shreya Ghoshal – That's All I Really Wanna Do - זה הודית? כי אם כן, זה שיר הודי שאני לא שונא, אז כל הכבוד.
07. Azucar Moreno - Torero - נשמע כאילו נסעתי לצפון ואני לא יודע את התדרים של תחנות הרדיו הנורמליות.
08. Nik Kershaw - Human Racing - נחמד, אבל לא מתקדם לשום מקום.
09. 09. Katie Melua – Thank You, Stars - משעמם
10. Charlotte Perrelli feat. Kate Ryan - Little Braveheart - מעיק
11. רוני דלומי - תחזיקו - היא עוד חיה? זה אחד השירים הפחות גרועים שלה.
12. Delta Goodrem - Together We Are One - יותר טוב משל אדי באטלר.
13. Lepa Brena - Grad - כמו שיר קדמים בלקני שהפורום מעריץ ומסיים שלישי. אבל אני אוהב.
14. Kim Wilde - Can't Get Enough Of Your Love - תמיד נחמד שיש איזה פנינת אייטיז בתפוזינה.
15. Sturm Und Drang - A Million Nights - סקורפיונס משהו. אהבתי.
16. שלמה ארצי ודודו טסה - לתת ולקחת - לא אוהב את שניהם ולא את השילוב.
17. Emeli Sande - My Kind Of Love - נחמד מאוד
18. שלומי שבן – ניו יורק vs. יחזקאל - חברה שלי חפרה לי עם השיר הזה עד שהסכמתי לאהוב אותו. אז אני אוהב אותו.
19. Alisa Sharp - Happy - המון רעש
20. Jorge & Alexa Narvaez - Home - התחיל נחמד ופתאום יש איזה ילדה מעצבנת.
גמר
02. Laleh - Some Die Young - נחמד
04. Daniel Levi - L'envie D'aimer - בתים חזקים, פזמון פחות
05. שלמה ארצי ואברהם טל - אלוהיי - השיר הכי מוצלח באלבום
09. Mandinga - Europarty - נחמד כרקע
16. Paulina Starborn - Never Gonna Let Me Go - פופ חביב
17. Demi Lovato - Give Your Heart A Break - כנ"ל
20. Csezy - Nem Kell Neked Mas - סתמי
21. יהודה פוליקר וחאריס אלקסיו - דרך יפהפיה לסיים את התחרות